Bebelusi de sept-oct 2004 (54)
Raspunsuri - Pagina 11
ellen spune:
quote:
Originally posted by Andreea_si_Doru
Si eu am citit povestile bebelusilor... SUPER! si sanatate...
A mai nascut ieri noapte o prietena buna a mamei, de la servici, e din Iugoslavia... si pe baietelul ei il cheama Petru :)
Sa fie sanatos si sa le aduca numai bucurii!
si sanatate!
Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea nasterii www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Felicitari pentru bebelina. Sa fie sanatoasa si sa le umple inima de bucurii parintilor.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
loreema24 spune:
quote:
Originally posted by ionella3003
merci, loreema!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
Pentru putin!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
loreema24 spune:
Ce parere aveti despre www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3631" target="_blank">scaunelul pe care il asteptam maine dimineata?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
ana_a spune:
quote:
Originally posted by iulyp
Sa nu incercati mamaliga cu Fagaras(branza cu smantana) pt ca iese amara si va fi un esec total, ca in cazul nostru.
AURASI NICOLETA
Eu i-am facut la Stefan mamaligutza cu branza tip fagaras, si nu a fost amara.Cred ca depinde de cine este facuta si cat este de proaspata.Are valabilitate cam 2 saptamani si eu intodeauna ma uit sa fie cu termenul foarte lung de garantie.Si binenteles o gust inainte.Am mai nimerit si eu branza amara si amn aruncat-o...cred ca magazinele uneori nu o tin unde si cum trebuie....
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004)
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect
ana_a spune:
quote:
Originally posted by Naty
[br
Fetelor,
bebelina mea are o burtica mare! Nu e grasuna in general, are doar burtica, ceea ce am pune pe ganduri - sa fie un semn de rahitism?
Mai sunt si alti bebei burtosi?
Raluca si Ioana Alexandra 10 oct.
http://community.webshots.com/user/rnico102
Bea mult lapte?Eu am mai auzit mamici care se plangeau de copilasi burtosi dar asa dupa un an...si din cauza ca beau cam 2 litri de laptic in 24 de ore...In rest nu stiu...
Sa vedem poate stie cineva mai multe
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004)
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect
lizzy spune:
Sunteti iar harnicutze foc! Am 4 pagini noi de citit :-)
Georgiana, multumesc pt aprecieri! Si eu m-am uitat la Damian, sa-ti traiasca baiatul cu funditza si sa fie cuminte si sanatos!
Anamari, pana la urma va sta in fundic, stai linistita! Cat despre analize, cand tu simti ca ar fi bine sa-i faci cere trimiterea care iti trebuie. Eu asa am facut si i-a iesit anemia in jur de 10 (in decembrie 2004), dra lui de pe vremea aia zicea ca e sanatos tun, la ce-mi trebuie analize?!
Aura (Iulyp), nu stiu in ce consta controlul ortopedic la 1 an, pot doar sa-ti zic ca Ianis are un piciorus stramb (stangul) si este de la 4 luni sub supravegherea unui ortoped. El mi-a spus ca si copiii care nu au probleme pot sa calce stramb la inceput, ca e vorba de lipsa coordonarii intre creier si picior. Nu ai observat, se intampla cand e iritata bebelina, sau cand e obosita, sau e tot timpul? Ce este Rx? Radiografie pt sold?
Babygirl1220, si Ianis are strabism la ochiul stang. Credeam ca se va atenua in timp dar e la fel de vizibil ca la nastere. Sti cumva mai multe despre operatia pt asa ceva?
Pufymic, sanatate multa socrului tau! Bine ca se reface repede...
Angela, felicitari pt dintisori! Ce bine ca ies multi deodata... Scapa si Licuriciul mai repede...
Naty, da, si noi suntem un pic burtosi, de la bun inceput... Dr. mi-a zis ca asa e constitutia lui si ca nu inseamna nimic altceva. Nu m-am uitat la alte burtici de bb-ei sa fac o comparatie... In pozele voastre nu pare deloc burticoasa fata ta! Doar dulcica si grasunica :-))
Eliana, multumesc pt actualizarea listutei!
Fetelor, tre' sa ma plang... Sunt tare necajita. De aseara de la 6pm pana in acest moment a mancat asa: portia de lapte seara (la el 180ml e maximul acceptat), iar lapte dimineata, 1 mar+1 iaurt mic la 11 si vreo 5 lingurite de piure de legume la 2pm pe care le-a inghitit in sila, de dragul insistentei mele, probabil... Daca asa se manifesta la iesit dintii ce fac pana iese toata dantura?? Ca acum are doar 2, si aia au iesit cuminti si fara scandal. Stau cu 400 ml lapte+1 iaurt /zi??? Cum naiba sa-l conving sa pape? Si in acelasi timp sa nu o iau "pe aratura"?! De retinut ca noaptea doarme relativ bine, scanceste cel mult de 2 ori, in somn, il mangai sau il leagan 1-2 minute si se linisteste.
Am si zbughit-o azi cu el la dr, sa-l verifice sa nu aiba rosu in gat. In aprilie, de Paste, exact la fel am debutat cu rosu in gat si s-a rezolvat abia dupa 1 luna de chin si injectii si vomat, si slabit si... uffff nu mai vreau sa trec inca o data prin asta.
Chiar sa fie numai de la dintisori?
Ianis, Mom's sunshine (14.09.04)
danyce spune:
Fetelor, intrebare intrebatoare: se gasesc sandale faine, negre, de piele, marimea 46 pt barbati in Ro? Nu de alta , dar deja imi vine sa ma duc pe paduri ca am umblat deja vreo 3 zile, in 3 orase diferite, pe la toate magazinele posibile si nu am gasit asa ceva. Erau in marimea 46, dar nu negre, de piele 100% si sub talpa piciorului sa fie tot negre (asta pt ca al meu sot transpira tare rau pe caldurile astea si i se innegresc sandalele inauntru).Daca se gasesc asa ceva si in marimea asta, imi spuneti , please, pe unde? Sambata plecam spre Ro si azi era ultima zi de cumparaturi pe care ne-o planificasem. Merci anticipat pt cine poate sa ma ajute cu un sfat in privinta asta
Ma duc sa-i fac baita domnisoarei si revin mai incolo. Pupici,
Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit
Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi
cele mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
ionella3003 spune:
dianarus, si alex mananca extrem de putin, acum ca-l chinuie dintisorii cu nr. 5 si 6, de aproape 2 saptamani ne chinuim. Tot asa, au fost zile intregi in care nu a papat decat iaurt si san. Acum aplic alta tactica: ii dau sa manance in casa, ia o lingurita, doua si apoi il scot in parc, cu piureul la borcan si acolo, cu ochii dupa copii, catei, vrabiute, mai mananca un piculet. Am 3 zile de cand aplic metoda asta si functioneaza. Nu mai zic ca ma rupe de oboseala, iesim de 3 ori pe zi afara (zilele astea ca n-a fost asa cald). Ce sa mai fac, aplic orice tactica, numai sa-l vad mancand ca tare slabut mai e!
danyce, am vazut sandale frumoase, barbatesti 46 la magazinele Leonardo (acolo au, de obicei, marimi mari, ca si sotul meu poarta tot atat). Insa eu nu m-am uitat decat la alea maro. Nu pot sa-ti spun sigur daca au si negre si nici nu stiu daca mai ajung sapt. asta...tu cand vii in rom? (ai mai zis, dar am uitat)
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
loreema24 spune:
danyce - si eu am vazut sandale barbatesti super faine de la firma BIT parca, dar sotul meu nu accepta nici in ruptul capului sandale asa ca i-am luat numai pantofi si adidasi de data asta.
dianarus - si fata mea are zile din aste, eu zic ca face greva foamei, in care mananca un sfert din ce manaca in mod normal. Sa speram ca isi revine repede.