Mamici de septembrie - octombrie 2005 (41)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Fetele, inainte sa raman insarcinata cu bebelusha aveam burta mai mare ca a lui Naty.

Ramasese de la Victor de asa de 5 ani aproape

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Natydeea nici eu nu am vazut nici o burtica...cate kg aveai inainte? cred ca ce mult 50 kg..
Meme 1 cu infundatul urechilor chiar ma gandeam sa scriu pe forum ca si eu am acelasi simptom ...eu am dat vina pe calciu care la mine era usor scazut dar nu mai sunt asa singura fiindca si dupa ce iau calciu am acele simptome.

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 30 a
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Meme1 tu ai observat cumva daca infundatul urechilor apare cand esti flamanda ?
Eu am observat ca parca ar trece daca mananc ceva dulce dar nu e regula iar glicemia era normala...

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 30 a
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Fetelor, iar ma duc la colindat magazine de bb-i. De-abia astept sa ma apuc de cumparat, ca pierdem o gramada de vreme! Ieri am ajuns la 9 juma acasa, dupa ce am verificat toata marfa din carrefour, si de sus din unirea. Bineinteles, la orice gasim ceva sa nu ne convina. Azi ma duc iar la chicco la reprezentanta si la magazinul de pe decebal.

Pentru cine e interesat de lucruri ieftine: in carrefour este super-oferta de patut de pinza, cu 2 nivele, cu masuta de infasat si bara cu jucarele la 2 mil 300. O amica care naste in iulie si l-a luat.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Buna ziua,

Sper ca va mai amintiti de mine. Dupa ce am terminat cu examenele am continuat cu nunta. Gata, a trecut si asta cu bine. A fost greu, obositor dar frumos.

Am terminat si luna de miere care s-a redus la 2 zile (dar cu telefoane de la clienti) si de 1 saptamana nu mai respir de treaba, si la serviciu si acasa. Vineri dupa amiaza am facut 2 ore de plaja la mare, dar cu o lotiune de protectie a pielii de 20 (dintr-un total de 4 zile la mare in interes de serviciu). Iar bb e tare activ, chiar si in cursul zilei. Duminica noapte am avut si eu niste contractii, dar cred ca sunt de inteles in conditiile in care intr-o saptamana am facut peste 1.000 km cu masina, mers pe jos, ridicat etc, si nu mai pun dansatul continuu de la nunta.

Oricum, acum ne simtim ok, si eu si bb - si chiar am inceput sa ma obisnuiesc cu miscarile tari si frecvente ale lui bb.

Acum avem o alta problema, daca sa plecam la inceputul lui august in grecia, la surorile sotului (cu masina). Problema e ca atunci eu o sa cam am 7 luni si nu stiu daca este chiar indicat. Oricum, o sa vorbesc cu medicul meu la sfarsitul lunii).

Mihaela 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Dragelor,
M-am intors si eu de prin munti! A fost extraordinar de frumos. N-am reusit sa imi pun bocanci in picioare si sa bat muntii si nici sa imi bag picioarele in izvorasul care susura pe linga drum, dar nu ma pling. Am mers prin niste serpentine de ma lua cu ameteala si am facut bulgari de zapada pe virful muntelui la peste 12,000 de picioare. Vremea a tinut cu noi si am avut parte numai de soare si temperaturi de 20C. Cred ca el mai fascinant a a fost sa urcam pe dunele de nisip din Alamosa, la baza muntelui. Te simteai efectiv ca in desert, doar ca erai in munti. Superb.

Anca 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Buna fetelor, am si eu un pic de pauza, mai avem putin si terminam si cu mutatul. Am muncit f mult, am stat in picioare, sambata seara plangeam in pat din cauza durerii de calcaie,cred ca am adormit cu lacrimile siroaie pe obraz dar am dormit bustean. Mare efort nu am facut dar am stat mult timp in picioare, am tot aranjat, frecat,de dimineata pana seara, plus burta, si cele 17 kg. Am avut noroc ca am avut ajutoare ca daca nu..cred ca acum imi era sorocul. Mai avem cam 20 % dar nu ma mai grabesc. O sa pun fotografii cu camera bebelusului atunci cand va fi gata. Si fotografii cu burtoiul meu. Tocmai am terminat de baut o ciocolata calda si sunt toata plina de apa.
Ioana, spor la cumparaturi, poate gasesti ceva care sa-ti placa.
Meme, cred ca urechile ti se infunda din cauza tensiunii oscilante..
Diana si la mine tot cam asa decurge controlul, numai ca mie imi face si ecograf (mai putin ultimele 2 vizite cand d-ra mea a fost plecata in concediu iar cea care i-a tinut locul nu s-a bagat), unul scurt dar cuprinzator, isi masoara ea ce are nevoie si vad ca mi-a mai devansat DPN-ul. Abia astept urmatorul control, cred ca dupa burta pe care o am acum, o sa nasc in august. Oricum, bebelusul creste precum fat-frumos: intr-o zi cat altii in 10; o sa va convingeti singure cand o sa pun fotografiile.
Mi-au aparut primele pete, slava Domnului ca sunt situate intre sani, si..primele vergeturi. Le-am observat Duminica seara, sunt f fine si scurte dar le astept sa se lungeasca si sa se ingroase . Ma consolez cu gandul ca bebelusul sa fie bine, vergeturile mele sunt mai putin importante.
Pe curand,

Oana D - saptamana 29

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Anca, Mihaela, bine ati revenit.
Mihaela, casa de piatra si un bebelus sanatos, frumos, cuminte si destept.

Oana D - saptamana 29

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flory72 spune:

Buna dimineata mamicilor,

Va inchipuiti ca mai avem putin (unele 2 luni, altele 3 sau 4) si nastem!! Abia astept sa-l tin pe bebe in brate si sa ma minunez de cat de mici sunt piciorusele, mainile, gurita etc.

Si o intrebare: pe voi nu va mananca pielea, ca pe mine a inceput sa ma manace de numaŽ(si ma spal des)?

Flori, 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

oana, o sa-ti mai zic cind ma duc la cumparaturi, ca vad ca ai gura aurita.
Am gasit carucior!!! Dupa atitea luni de cautare... am luat un Chicco Trio Transformer 2003. Are landou ca o cutie de plastic, care are dispozitiv de fixare in masina pt calatorii lungi, are scoica, care poate fi fixata in masina pt calatorii scurte, si bineinteles partea sport, aparatori de soare si de ploaie. Am ce plimba de acum prin casa.

mihaela_e, cum sa te uit? Nu mi-ai promis tu un flacau brunet cu parul cretz pentru fata mea? Casa de piatra, si sa fici fericiti!

Ioana

Mergi la inceput