Mamici de septembrie - octombrie 2005 (41)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Buna dimineata !
Fetelor, va zic ´pa´pentru doua saptamani, maine
plecam in Sicilia, acasa la sot.
Sa ne regasim sanatoase si mai burtoase !
Pupici la mamici,

Carmi 23 si bebe Fabiano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Buna dimineata gravidute!

Mihaela casa de piatra , multa fericire!

Carmi si Gabi concediu placut. Abia astept si eu 1 august sa plec din nou in concediu.

Azi il vad pe bebe, am programare la 12.30!!!! Am provocat mare agitatie in maternitatea din Brasov, pt. ca mama l-a sunat pe directorul spitalului si cica acum sunt favorita aici. Se pare ca toti doctorii au aflat ca am infectie urinara. Sunt curioasa cum va fi cand voi naste. Cred ca toate asistentele vor zbarnai. Asa noroc pe capul meu...

Primul curs de mamica a tinut 3 ore (de fapt ne-a zis de la inceput ca atat va tine si a continut) gimnastica, am invatat diferite moduri de a respira in timpul contractiilor, tehnici de impingere, am vazut casete videod espre conceptie si evolutia bebelului, intrebari, raspunsuri etc. Trebuie sa recunosc ca desi radeam de acest curs, pare tare interesant.

Flavia 26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Flavia, multumesc.
Succes la ecografie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza frumoaselor!
Am citit asa de repede ca nu mai stiu nimic!
Meme, multumim frumos pentru oferta ta, dar nu ne ispiti... mie imi vine sa spun fiecaruia care pleaca sau vine din strainatate sa-mi aduca cate ceva!
Meme, drum bun si sa-ti mearga totul excelent!!!
Dea, unde-i burtica? Ti-am vazut pozele! Mai, mai, da ce pupatura ai tras cu barbatu'!Tu poti sa te faci manechin si la 40 de saptamani! Las' ca esti scoasa, nu mai cari burtoiul dupa tine; s-ar putea sa te ingrasi in ultimele 2 luni, eu asa am o prietena; nu se vedea mai nimic pana in luna a 8-a si dup-aia s-a conturat! Papuceii verzulii nu sunt eleganti, sunt niste papucei de mers toata ziua; mai eleganti nu prea stiu de unde, trebuie sa bati magazinele! Sau poate stie altcineva!

Mihaela 25++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Neata!
Sa o luam in ordine.

Mihaela_e, casa de piatra, fericire si sa va bucurati de puiutul vostru din burtica.
Vezi, ai scapat de examene, de nunta si bebe a fost cuminte, te-a lasat sa iti vezi de treaba. O sa te lase sa te distrezi si in Grecia, presimt eu

Meme, multumim mult pentru oferta, sunt sigura ca ai o multime de bagaje ptr cei de acasa. Spune-ne cand vii in Bucuresti ca sa organizam o intalneala.

Carmi, concediu placut in Sicilia si bafta la shopping ptr bebe

Ioana, e bine ca v-ati apucat de cumparaturi, de acum n-o sa va mai opriti asa usor.
Miruna o sa fie cea mai castigata.

Eu sunt in "febra" denominarii la serviciu, il pregatim pe Victor ptr serbarea de sambata (toata ziua repetam cantecele) si ii fac bagajul ptr Slatina.

Dup-asta o sa ma concentrez asupra bagajului meu de spital, asupra celui de la mare (plecam pe 1 August), si pe cel ptr tabara (Victor pleaca pe 14 august in tabara la munte).

O zi super,
Cristina, mamica lui Victor (5ani si 5 luni) si bebelusha (25+)

Mergi la inceput

Ioana, spor la cumparaturi! Sa ne zici si noua daca vezi ceva interesant! Intrebare, ca tu esti cea mai plimbareatza si-ai vazut tot felul; statii din acelea de verificat BB-ul din alta camera ai vazut mai multe modele? Eu stiu ca erau unele Philips care erau si doar de ascultat si cu camera video; cele cu camera erau cam 12 milioane!!! Celelalte, nu mai stiu, in jur de 5, parca; si in rest mai erau 2-3 firme care aveau asa ceva dar nu si cu camera; stii ceva mai multe? Zi-mi si mieee!
Meme, treaba asta cu infundatul urechilor sa nu fie de la tensiune, incearca sa ti-o iei exact cand iti clampan urechile! Dar s-ar putea sa nu fie din cauza asta, cel mai bine sa-l intrebi pe doc.

Mihaela 25++

Mergi la inceput

Anca, Mihaela_e, bine-ati revenit!!! Frumos e-n concediu!!!
Carmi si Gabi, sa va distrati in concediu!!!
Fetelor, mergeti toate acum repede, ca dup-aia mai pupam concediu la anul, cel mai devreme! Nu stiu cate ne vom incumeta sa plecam cu BB-ii de revelion! Chiar, oare se-ncumeta cineva? Asta inseamna cam 3-4 luni de la nastere!!!
Ioana, tu cat ai dat pe carucior si ce culoare are? Unde e reprezentanta Chicco?
Mihaela 25++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Carmi, concediu placut, si ai grija de tine!
Cristina, te declar mama bagajelor vara asta.
miflore, am mai vazut monitoare/interfoane tefal, graco sau chicco (cum mai vad iti zic exact); faza e ca la noi in tara cele mai ieftine le-am vazut pe la 3-4 mil, iar afara sint la jumatate de pret. Sigur imi cumpar si eu de-asta, mi se pare foarte util.

Tocmai ce mi-am mai numarat odata saptaminile; eu pe 15 august fac 37 de saptamini, deci intru in saptamina 38, cind bb e deja la termen. Va dati seama ca o sa umblu cu bagajul de spital in porbagaj, sa nu ma apuce nasterea la servici sau pe strada?

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

AAA, ca veni vorba de statii de ascultat copilu'. Nu dati banii pe alea "speciale" de ascultat - de la stiu eu ce firma... ca sunt peste 1 milion si "bat" doar vre-o 300 m (adica doar pt locuinta). Noi am luat si nu prea le-am folosit. Mai bune sunt walkie-talkie - urile. Tocai au o oferta in Metro (parca) si a luat sotul meu. Costa vre-o 700.000 si pe langa multe alte functii au si cea de care avem nevoie. In plus poti sa auzi copilul si de la 7 km. Adica te duci la piata si auzi ce face cu bona sau cu tati in casa... Noi am folosit asa ceva in concediu - am lasat seara copilul in camera, dormind, si ne-am dus la o terasa de langa hotel. Intr-o seara am auzit "maraiala". A "bagat" tati un sprint si a fost totul OK.

AMR (au mai ramas) 2 zile si plec in concediu... abia astept.

pupici,

Mergi la inceput

Mersic Ioana! Si eu le stiam pe alea tefal dar uitasem de ele; astea pe care le-ai vazut tu - tefal, graco si chicco - aveau vreunele si camera video sau numai de ascultat?
Mihaela 25++

Mergi la inceput