Mamici de septembrie - octombrie 2005 (41)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna dimineata fetelor!

Jadi
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

miflore, reprezentanta Chicco e pe Episcopiei, f. aproape de la "La Mama" ala unde trebuia sa ne intilnim noi. Este pe aceeasi parte cu Turabo Cafe. Pe carut am dat 11 mil, era la oferta (acum 3 saptamini il vazusem la 13.500.000). O sa fac poza caruciorului: e bleomaren, iar aparatorile de soare bej. A zis maica-mea ca-mi ia azi o geanta pt pampersi roz, ca sa se vada clar ca am fata si nu baiat.

Mare atentie pt. cine cumpara carucioare Chicco, ca au tapiterii foarte diferite pentru acelasi model. Si nu ma refer numai la culoare, ci mai ales la textura materialului. Noi ne-am bucurat ca am gasit unul care are material ca rucsacii de mers pe munte, pare mai rezistent si impermeabil decit pinza kioara (cum vazusem in Carrefour).

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Anya, acum am citit! Tu zici ca-s mai bune walkie-talkie-urile? Se-aud bine pe raza asta mare de 7 km sau haraie? Si ce alte functii mai au? La Metro la raionul de jucarii sau nu? Auziti ce mama, a lasat copilul singur in camera!!!
Concediu placut, cred ca de-abia astepti!!!

Flory, si pe mine ma mananca uneori burtica, se-ntinde pielea! Dar destul de rar! Sa-ti dai cu crema!
Mihaela 25++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu nu am vrut aparat de spionat copilul dar se pare ca de ziua mea mi-a promis cumnata ca imi cumpara... nu stiu unde a comandat, ceva economie subteranta la 100 eur ceva care il asculta dar si il vede pe bb cu infrarosii no name of course... calul de dar nu se cauta la dinti... ziua mea a trecut , urmeaza sa il primesc , nu ma grabesc!

Miflore, eu cu siguranta o sa las pe bb singur in camera ca asa mi-a zis Anya , cind doarme bb sa nu stau sa ma uit la el

Jadi
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neata jadi.
miflore, eu m-am uitat numai dupa monitoare audio.
anya, multumim de ideea cu walkie-talkie. Sotul meu zice ca multe aparate w-t au un buton pe care trebuie sa-l apesi daca vrei sa emiti, dar probabil ca sint si fara buton.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Mihaela casa de piatra si multa fericire!
Carmi concediu placut!
Vad ca ati inceput cumparaturile..o sa ma urnesc si eu zilele astea.
'neatza Jadi.
Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 30 a
album

Mergi la inceput

Ioana, multumesc mult!!! Asteptam poza, cred ca-i frumusel tare caruciorul! Cam cate kile are? Eu ma tot intreb, carucioarele astea nu prea au o paleta marre de culori, asa-i? Ati vazut carucioare rosii pe undeva? Mie mi-ar place sau verde sau rosu sau sau... Fetelor mai de departe din USA, pe la voi sunt carucioare colorate, rosii de exemplu?
Jadi, buna dimineatza! Si eu as vrea sa reusesc chestia asta, dar nu bag mana in foc...eu vreau s-o las pe BB sa doarma singura in camera ei si din cand in cand sa trec la spionaj; cred ca statiile astea ar fi mai utile cand vor avea BB-ii 15-20 de ani, atunci am avea ce vedea, nu?!!!

Mihaela 25++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mary_25 spune:

Salutare gravidute!

Va pregatiti de concediu, ce va pasa!
Cele care mergeti in concediu, mai ales la mare va urez vreme superba si soare cat sa va faca bine! Distractie placuta si nu uitati de poze pentru noi!

Mihaela: CASA DE PIATRA! si tot ce-ti doresti! In continuare sarcina usoara si bb cuminte, acum o lovitura doua la ficat no' fi bai !

si sarcini usoare,
Mary 27+

Mergi la inceput

Flavia cea piloasa, bafta la eco!!! Te-ai scos cu spitalul!

Mihaela 25++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mary_25 spune:

Mihaela: Eu am probleme cu patuturile. Nu prea sunt culori pentru fetite. Inteleg ca sunt mai multi baietei, dar totusi! Am vazut unul cu rosu, dar parca era prea tziganesc! Singurul patut care sa mearga si la fetite l-am gasit pe portocaliu. Era un potocaliu placut, chiar imi place! N-am stiut ca sunt probleme si la carucioare! Or fi vazut producatorii ca balanta inclina clar spre baietei si ne-au taiat de pe lista !

Mary 27+

Mergi la inceput