Mamici de septembrie - octombrie 2005 (41)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Si eu plec in concediu la mare pe 3 iulie si stau 6 zile.
As mai vrea sa mai merg si in alta parte dar nu stiu daca am voie sa merg mult cu masina ca asa ar fi mai comod... o pensiune mica prin Austria la iarba verde si vedere la un deal si sa nu fac nimic...

O sa intreb doctorita astazi ca merg la control sa ii arat moaca lui bb .

Jadi
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Eu am umblat mult dupa carucioare, si pot sa zic ca cel putin 90% din cele existente la noi sint bleomarin sau bej. Si mie mi-ar fi placut un carut roz sau rosu. Am vazut unul roz la mothercare in Mall, o bomboana, dar de ala de vara, usor, de folosit dupa 1 an.

miflore, am vazut un carut rosu cu de toate in Unirea la et. 4, parca marca babyrelax, si costa intre 15 si 20 mil.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Producatorii de patuturi si carucioare, s-au gandit ca se vor murdari super repede si de-asta le fac bleumarin.

Patutul bebelushei (pliant) este bleumarin cu portocaliu.
In magazin, va jur ca portocaliul era rosu si cu ursuleti portocalii.

Carucioare tot asha presimt ca o sa le luam, bleumarin cu ceva rosu, portocaliu. Ca al Mirunei

La sfarsitul verii, o sa va acord consultanta in efectuare bagaje vacante/ concedii. Lasati-ma sa strang experienta

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Astea de care am cumparat au buton pt emis, dar au si activare vocala. Activarea vocala se poate seta functie de intensitatea sunetului - adica poate fi setat sa auzi si respiratia copilului sau doar cand plange.... dupa cum vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

AAA si de carucior... Eu am avut un fix la primul copil.. sa nu iau carucior bleumarin (desi era baiat) sau gri - pe motiv ca era parcul plin de ele... Asa ca am luat un carucior verde (o nuanta spre kaki -putin)... si merge si la al doilea copil.

anya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

anya, super tare statia ta. Te rog, imi zici si mie ce marca e? (miine, daca nu stii pe de rost azi)

Eu vineri plec la Bran, cu firma (v-am zis ca eu am organizat-o), si ne intoarcem duminica. Cel mai rau imi pare ca n-o sa pot juca paintball, ca mi-e frica sa nu ma loveasca in burta. Dar avem si tir in program, asa ca o sa ma fac campioana acolo.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

E adevarat ca la baieti e mai greu de pus pampersul?
Am cosmaruri noaptea , nu am pus pampersi decit la fete...

Jadi
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Multumesc pentru urari, dragutelor! trebuie sa o dau eu acum, ca am ce sarbatorii, nu: ziua mea de nastere, examenul, nunta....

Si ca tot am scapat de niste stresuri, si ca fara ele nu putem trai, eu si sotul ne-am gandit sa ne preocupam de stresul cumparaturilor pentru bb. Asa ca de saptamana viitoare incepem si noi ofensiva preturilor si a acumparaturilor, asa, ca sa nu ne iesim din mana cu stresul. Din ce observ eu aici, pentru cumparaturile lui bb imi cam trebuie un buget asemanator cu cel pentru nunta.

Un concediu placut fetelor fericite care pleaca in concediu.

Eu nu prea stiu cum o sa fac cu concediul pt ca la serviciu situatia devine mai mult decat grea. Sunt foarte multi oameni buni care au plecat (inclusiv nasa mea - de la 1 iulie) si tuate dosarele lor trebuie sa le luam noi, cei ramasi. Si pentru ca eu sunt proaspat invatata si cu def-ul luat, eu ar trebui sa ma ocup de majoritatea dosarelor. - abia astept sa vina octombrie, sa vina bb si sa-mi dedic tot timpul lui.

Am uitat sa va spun ca la mine situatia mea de femeie insarcinata este speculata la maxim. M-am trezit cu un telefon de la seful meu care imi spunea ca trebuie sa merg urgent la o clienta (vip) pt ca fostul sot - tot un vip - este cumplit de agresiv si doreste sa o evacueze din casa. Si am intrebat, tocmai eu sa ma duc la un astfel de scandal? Raspuns: "da, pt ca tu esti insarcinata si n-o sa indrazneasca individul ala sa te imbranceasca sau sa dea in tine??!!??". - oricum, adevarul e ca nu a fost prea departe, dar totusi s-a abtinut.

Mihaela 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna fetelor!!!
Am fost si ieri la Scoala mamei, dar se pare ca in luna iulie se pleaca in concediu si nu vom face decat in august (daca mai putem).
Caruciorul nostru e gri inchis cu gri deschis, iar patutul este din lemn. Saptamana asta ne aduce si mobilerul de la bebelusa din camera (culoare: portocaliu + fag). Am sa filmez si am sa pun pe net poze..... Sa vad cand are timp sotul meu sa se ocupe de pus pe calculator.
Saptamana viitoare raman singura, ca sotul meu pleaca la curs de turism cu studentii....

Codruta & 30 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Salut fetelor,

Sunt si azi pe receptie dar am ceva treaba asa ca probabil nu voi avea atat de mult timp de povestit ca ieri.

Am fost ieri la optician pentru testul de ochi pt permisul de conducere provizoriu si cred ca m-a tinut pe putin jumatate de ora. Intai pre-testare, apoi testarea propriu-zisa. Mi s-a parut mult diferita de Ro unde taca-paca iti schimba 2-3 lentile pana le identifici tu pe cele care iti sunt bune. Aici sunt tot felul de chestii, cu culori rosu si verde, cu optiuni unde vezi clar sau neclar, am ramas impresionata. In afara de asta, data viitoare cand merg sunt deja in sistem si au deja dosarul meu.

Urechea mea a continuat sa ma sacaie ieri toata ziua, e intotdeauna una singura, cea stanga, care imi face probleme. Nu cred ca are legatura cu glicemia pt ca ieri rontaisem vreo 6-7 mere deci teoretic aveam destul zahar in sange. Am banuit si eu ca poate e de la tensiune, dar nu am avut niciodata tensiune oscilanta, iar la toate controalele aici tensiunea a iesit fff buna. Nici cu statul in picioare nu are legatura, ca ieri am stat aproape toata ziua cu fundul pe scaun. Asta este. Nu apare prea des, dar e destul de sacaitor cand apare.

Aseara am iesit la plimbare cu sotul si am adunat soc. Avem deja socata preparata, acum am adunat flori de soc pt ceai. Asa ca le-am pus la uscat si toata casa miroase a soc acum.

Ieri am vizitat si eu un magazinut pt bebei si mamici, mothercare. Au ceva reduceri, am vazut si eu un carucior travel system cu tot ce ii trebuie, la 159 euro. Dar noi am hotarat sa cumparam totul cand revenim din Ro. Asa ca speram sa mai apara oferte si sales-uri.

Va pupic acum ca am treaba.

Meme

Mergi la inceput