Mamici de septembrie - octombrie 2005 (41)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Legat de walkie-talkie, noi avem asa ceva. Modelul nostri stiu ca se activeaza vocal doar daca are hands-free atasat la el, altfel trebuie apasat butonul de emisie pt a fi auzit. E o posibilitate sa il folosim pe post de baby monitor, desi din cate ma gandesc eu, cand stai si te uiti la un film la tv si ai sonorul cat de cat pe volum mediu, e posibil sa nu auzi bebe plangand in walkie-talkie. Baby montitors au si luminite pe margine care se aprind in functie de intensitatea sunetului, asa ca daca nu esti sigur ca auzi, cel putin poti vedea ca bebe face galagie. Se pare insa ca dupa un anumit de ore de functionare (depinde de la caz la caz, nu e o regula) si baby monitor isi pierd din calitatea semnalului transmis si apar interferente pe canal.
La walkie-talkie se poate intampla (noi am patit-o) sa receptionezi tot felul de alte zgomote si transmisiuni, eventual politia sau cei de la drumuri, asa ca e si o sursa de amuzament.

Hai ca iar bat campii

Pupic
Meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Buna dimineata.

Mihaela - Casa de piatra. Si eu sunt in pline pregatiri de nunta cea mare care o sa fie sambata viitoare. Bineinteles ca toate merg de-andoaselea. Pe ultima suta de metri ne-am hotarat sa apelam la catering si acum stau si gust din tot felul de "canapele", "bufeturi", tartute....scuzati limbajul murdar.

In ceea ce priveste patutul eu am vazut in unirea unul kaki, care semana a cort de munte...Sincera sa fiu il prefer unora roz, portocalii, cu floricele si gaze. Eu sunt de parere ca fetele nu tre sa fie crescute inconjurate de chestii roz, frumoase, nici nu trebuie giugiulite mai mult decat baietii. Pentru ca dupa aia se creaza o diferenta clara intre baieti si fete si nimeni nu poate sa aiba pretentia sa fie tratat egal cand a fost crescut in puf si ferit de orice adiere de vant.
Fetele de multe ori ajung "fufe proaste" (ne e a mea expresia) tocmai din cauza acestei educatii in fustele mamii, pe cand baietii sunt mult mai mult incurajati sa interactioneze social, sa se manifeste din toate punctele de vedere. Si poate suna ridicol insa chiar si acest roz diafan, delicat, terminolgii de genul "printesa", "nu pune mana ca te murdaresti","poarta-te ca o domnisoara" marcheaza copilul pe viata.

Scuzati-mi teoriile feministe!
Asa ca o sa incerc sa cresc un copil plin de initiativa pe care sa il cenzurez cat mai putin si caruia sa ii incurajez spontaneitatea chiar daca asta presupune o baie in noroi in cea mai frumoasa rochie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Buna gravidutelor!
Ioana felicitari pentru carucior! Astept poze!

Nicole 29 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

L-am intrebat pe al meu sot de aparatele de ascultat...bb-ii si mi-a zis ca el l-a cumparat pe acesta de la un magazin de pe Vatra Luminoasa, "marca" e Tevion si au costat 700.000 fix. Are cateva zeci de canale si subcanale... deci poti sa gasesti unul liber.

A.. ca mi-am amintit. Faza patita de mine cu baby-call-ul clasic (are 2 canale). Stateam la munte, intr-o vila, in living si copilul dormea in camera. La un moment dat aud weee-weee..plange copilul! Sar, ma duc la el, copilul dormea. Zic: e - o fi adormit la loc. Ma intorc. Dupa 5 minute, iar wee-wee si o voce de femeie care ii vorbea. Eu si cu mama eram in living, alta femeie in casa nu era... si culmea, copilul meu continua sa doarma!!!! Auzeam copilul din vila vecina !!!!

pupici
anya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Asa e cu culorile la carucioare ..si eu m-am gandit ca sunt facute asa ca sa nu se murdareasca prea repede.
Ioana eu ma cantaresc maine dimineata la medicul de familie...acum o ora am fost prin piata si am vazut pe cineva cu cantar si din curiozitate m-am cantarit ...am ramas blocata ...doar +10 kg...adica am slabit?? ..si am mai si mancat dimineata...
Iar in fata mea era o femeie care cica avea 68 kg si dimineata pe nemancate la alt cantar avea 69 kg .
Nu cred ca am slabit ..oricum maine o sa aflu cate kg am de fapt in plus.
Interesant cu baby-call clasic anya .

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 30 a
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Asta imi aduce aminte de finii mei care in loc de bebe auzeau si taximetristii din fata blocului

Jadi
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Mersic Ioana! Asa-i cu carucioarele si cu patuturile-astea, n-avem si noi o paleta de macar 256 de culori ca pe computator! Dixtractie placuta la munte! Frumos la paintball dar mai bine nu, sa n-o nimereasca vreo bila pe Miruna!
Iar cu statiile-astea m-ati ametit! Eu ce sa cumpar?

Mihaela 25++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Mersic Nicole.
anya, multumim pentru detalii.
miflore, cumva ai luat tot pentru bb si ti-a mai ramas doar monitorul? Mai fac eu un studiu de piata zilele urmatoare, si te anunt pina nasc, stai fara grija.
Marlena, cintaritul are sens doar daca e facut pe acelasi cintar. Sint diferente intre cintare, chiar si 2-3 kg. Eu si azi aveam tot +12kg, si m-am "pus" pe inghetata, sa nu ramin in urma.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu imi fac lista cu intrebarile mele catre doctorita si le-am uitat cu desavirsire... ieri le aveam pe toate in cap acum s-a golit si nu am scris decit 4. Dupa ce o sa plec de acolo o sa incep sa imi aduc aminte, zapaceala mai mare ca in capul meu nu cred ca exista...

Jadi
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Bafta la doctor, Jadi!

Sa vedeti cate pagini mai umplem, pana cand ne vedem cu toate cumparaturile facute.

Cristina

Mergi la inceput