Mamici de septembrie - octombrie 2005 (41)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Ioana acum mi-am luat cirese si niste prajituri sa recuperez ...sa nu ies din competitia pentru locul 2 ...oricum nici eu nu am incredere in acel cantar si maine voi afla adevarul.
Distractie placuta la munte!
Jadi bafta la doctor !

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 30 a
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Buna,mamicilor!

Sper k mai exist pentru voi!Am revenit si eu dupa o perioada de absenta-motivata-sunt in plina sesiune si am asa de mult de invatat-am dat 3 ex si mai am inca 4.Abia pe 9 iulie termin cu stresul,dar o sa fie bine pt k acum avem 2 <creierase>.
Sambata merg la ginecolog si abia astept.Bb e foarte vioi si misca asa de tare,sunt sigura k o sa ne fie dor la toate de senzatiile astea dupa ce nastem.
Am luat si noi carucior si patut cu tarc-sunt incantata de ele.I-am cumparat si 3 costumase care mi-au placut de cum le-am vazut.Dupa ce termin cu examenele ma apuc si de bagajul de spital.

Ioana-felicitari pt carucior.
Mihaela-Casa de piatra!

Va pupik pe toate si sper sa va mai scriu curand!

Irina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Of, cu kg astea.

Eu in ziua nuntii am slabit 1,5 kg. Oricum, le-am recuperat saptamana trecuta pt ca am mancat numai torturi si prajituri. Mai nou sunt topita dupa cirese, mananc 1,5-2 kg pe zi.

Oricum, am inceput si eu sa iau proprtii si sa se contureze in mod clar burtica. Partea proasta este ca am facut niste brate, fund si picioare de ma apuca disperarea.

Pe mine ma chinuie cumplit o rinita alergica, de-mi vine sa-mi iau campii... am serii de cate 9-10 stranuturi la interval de 30minute-1h.
Si cand stranuti se contracta toti muschii, inclusiv cei abdominali...sa nu mai spun de nas infundat si lacrimatul ochilor.
Si mai am o problema, merg la toaleta din 5 in 5 minute....

Nu stiu cum va descurcati voi cu mersul la toaleta dar pe mine ma omoara.....

Mihaela 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Mihaela,Sofia casa de piatra!

Cristina , iti multumim de intrebare.Mihnea e din ce in ce mai bine .Se pare ca Elidel-ul si-a facut efectul,desi am auzit multe pareri contra lui. Imi pare bine ca a devenit si mai mincacios ,dar din pacate trebuie sa il tinem inca la regim .

Noi plecam simbata spre Eforie Nord.Si abia astept sa vad cum va reactiona la apa.Acasa a inceput sa se bage singur cu capul in apa ,ca sa il imite pe tati.

Miflore eu nu vad nici un impediment ca de revelion sa pleci cu bebe unde vrei tu.Noi l-am plimbat pe Mihnea de pe la 3 luni.Daca stii ce conditii sunt acolo unde vei ajunge e mai usor sa iei o decizie .Al meu la 1 an jumate are deja 5 iesiri la munte si un concediu la mare.

Jadi sa stii ca nu e nici o deosebire in a pune pampersul la fetita sau la un baiat.Ca sa iti faci lista cu intrebari pt. dr. nu vrei sa te ajutam noi ?

Sa stiti ca si eu colind magazinele si cumpar hainute , dar de fetita,nu de baiat . Finuta mea face 1 an luna viitoare asa ca ea e prioritara.Dar bineinteles ca trag cu ochiu si la lucruri de baieti .

Se cunoaste ca e mijlocul saptaminii,vad ca aveti un spor la scris.In week-end bate vintul pe aici ...iesiti toate la plimbare

Gabi , 24 sapt si Mihnea

http://community.webshots.com/user/gabiarama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Mai am putin si plec acasaaaaa!!! Azi nu servim ore suplimentare!
Ioana, m-a apucat cu statiile pt. ca vine o prietena din state si ma intreba ce sa-mi aduca; stiu ca are sute de bagaje si nu indraznesc s-i spun de carucior; dar ceva mai mititel poate sa bage prin buzunare! Altceva nu stiu ce sa-i cer; ce se gaseste pe-acolo si aici nu, aveti vreo idee?
De altfel n-am cumparat inca nimik pentru Bebelina!

Mihaela 25++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Pai de ce nu zici asa, miflore? Eu deja am facut selectia la monitoare pe babiesrus. Si eu vreau sa-mi iau monitor din canada, dar in state e si mai ieftin! Ia vezi www.amazon.com/exec/obidos/tg/browse/-/540994/ref=br_bx_c_1_4/103-8067458-9181417" target="_blank">aici linkul pentru state, vad ca au mai multe modele decit in canada.

irina, bafta multa in sesiune!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Gabi, ma bucur ca Mihnea e mai bine!!! S-aveti un concediu plin de bucurii si sa va distrati non-stop! Esti o mamica curajoasa, sper sa fim si noi la fel!

Mihaela 25++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Hai, cine se anunta voluntar sa schimbe capitolul? Doar jadi a incercat pina acum. Astept 2-3 ore, daca nu zice nimeni ca vrea o sa-l schimb eu.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Fetelor voi ati mai luat retete gratuite de la medicul de familie luna iunie? Se dau cumva mai nou compensate?

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 30 a
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Eu luam Materna gratuit,dar luna asta nu se mai da gratuit si nici macar compensat.

Irina 28+

Mergi la inceput