Mamici de septembrie - octombrie 2005 (41)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Am luat eu materna compensat acum 2 saptamini. Nu mai tin minte cit era compensarea, dar sigur era peste 50%.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Acum nu mai scrie nimeni de frica ca tre sa schimbe capitolul. "La popa la poarta....Cine-o rade si-o zambi..."

Eu nu ma bag pentru ca nu am inteles ...

Am descoperit ca sunt dependenta de DC. Stau toata ziua cu pagina de forum deschisa.. si dau refresh mereu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Gabi, ne bucuram mult ptr Mihnea ca invinge microbii.
Distractie placuta la mare si sa ne povestiti cum a fost.

Si finutul nostru face 2 ani in august, asa ca tot hainute de strengar o sa ii luam.
Sa vezi ce bine se inteleg el cu Victor.

Ma gandesc ca poate asa o sa se inteleaga Victor si cu sora-sa.
Oricum pna atunci ii testeaza patutul, si imi pune tot felul de intrebari: ca el nu o sa stie sa aiba grija de ea, ce jocuri se vor juca si chestii din astea.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ok, Ok, il schimb acum, sa va dati drumul la vorbit.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Acum am terminat si eu cu treaba pe ziua de azi si nu cred ca mai fac multi purici pe aici.

Fetelor, am vazut mi se pare la mamici de septembrie-octombrie 2004 si o lista cu datele de nastere ale mamicilor, vi s-ar parea o idee buna sa apara asa ceva si in lista noastra?

Maine sunt iar pe baricade asa ca sper sa ne mai conversam si maine. Mai e o saptamana si incepe vacanta si pt noi.. Ce bine....

Pupici
Meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2005 spune:

Capitolul 42 ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51693" target="_blank">aici.

Mergi la inceput