Mamici de septembrie - octombrie 2005 (41)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Gabi,

drum bun la mare si vreme plina de soare!!!
Si noi de-abia asteptam sa venim in tara. Cred ca mergem la mare, acasa la mine adica, cat de repede posibil dupa ce aterizam in Ro.
Si noi speram sa fie vreme buna si apa cat mai calda pt balaceala cat cuprinde!!

Pupic
Meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Fetelor, am fost la o plimbarica! Bineinteles ca mi-am cumparat ceva, o pereche de papuci verzulii si 2 tricouri, unul rosu si altul portocaliu!
Vero, ti-a raspuns Ramona pana sa ajung eu! In mod normal nasterea depinde si de greutatea BB-ului, daca e foarte mare e posibil sa-ti recomande cezariana ca nu se stie daca trece de oasele bazinului! Sau daca nu e intors!
Mesic Flavia! Trebuie sa fie cursuri d-astea si-n Bucuresti!
MySweetest,! Si eu am senzatia ca daca iau no-spa nu se-ntampla ceva imediat, uneori da, alteori nu.
Fetelor, si eu as prefera pijama in loc de camasa de noapte; dar cum se impaca cezariana cu elasticul de la pantaloni? Probabil c-ar fi mai comoda o camasa, macar pentru primele zile, nu?

Mihaela 25++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Doamne Naty rid si acum de poze tot scindura de calcat esti
Si ti-am zis sa te balonezi un pic inainte de poze...

Sigur trebuie sa imi fac si eu niste poze ca in ultimul timp am evoluat accelerat, hehe

Jadi
24+

Mergi la inceput

Eu ma gindesc ca erai scobita inainte si acum ai burtica dar ce creste de la - cu greu se poate vedea la +

Jadi
24+

Mergi la inceput

am gasit un smilies deosebit , cu asta o sa va salut de dimineata , hehe.

Jadi
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Hai mai Jadi ca acum am si eu burtica si am impresia ca pe zi ce trece se umfla tot mai tare! Si e si tare zgubilatic baietelul cand sunt la munca, face valuri burtica mea destul de des.
Miflore papuceii verzulii sunt mai eleganti? Trebuie sa-mi iau si eu unii pentru un costum de gravida verzuliu pe care l-am achizitionat!
Gabi drum bun la mare si vreme frumoasa. Cel putin asa anunta astia.La fel si tie meme cand ajungi acasica si sper sa punem de o intalnire si in iulie!
Dea 24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Vad ca ne-am gasit toate de 24 saptamani sa ne conversam in acelasi timp.

Mi-am adus aminte acum. Fetelor, voua vi se infunda urechile, ca si cand ati avea apa in ele? Eu am o ureche care ma sacaie o data la cateva saptamani, dar asa de enervant mi se pare fenomenul si nu stiu cum sa scap de el. Ma apuca cand mi-e lumea mai draga si nu pot sa fac nimic, trece se pare de la sine. Am observat ca apare cand stau mai mult in picioare, dar nu e o regula generala. Si e exact ca apa din urechi, numai ca nu e apa. E doar senzatia. Si aud atat de distorsionat... Plus ca mai si pacane daca vorbesc sau am gura deschisa, exact ca atunci cand mergi la munte si iti pocnesc urechile de la presiune.
In alta ordine de idei, referitor la contractii, am observat ca sunt mai dese atunci cand stau pe spate intinsa, ma gandesc ca or avea legatura cu circulatia sangelui. Iar ca numar, cred ca bat spre 6-10 pe zi. Total nedureroase, doctorita a zis ca e ok.
Ma tot minunez de sistemul medical de aici, unde nu se face nici un fel de control. Ajunge sa te vada doctorul sau moasa (depinde de situatie) colo-colo de-abia cand nasti.... In rest, la vizitele lunare, e bla-bla, vorbarie, ti se ia tensiunea, se verifica urina pt proteine (de fapt au un tester ca cel de sarcina pe care il cufunda in urina si are niste patratele colorate cu o legenda langa si doar verifica culorile, nimic super laborios) si se asculta bebe-ul cu un dispozitiv doppler.

Va pupic
Meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Dea ,nu vreau sa fiu rea , dar am o mare curiozitate . Cum o sa arati tu la 40 de saptamini? Arati mai bine decit mine inainte de a ramine insarcinata !

Eu am cunoscut in spital , la prima sarcina , o tipa care avea sarcina toxica si era slaaaaba ,desi avea 23 de sapt.De asemenea ,o prietena de-a mea avea la sfirsitul sarcinii cu 10 kg mai putin decit inainte de-a ramine gravida .Nu a suportat deloc mincarea .

Gabi

http://community.webshots.com/user/gabiarama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Gata, vad ca ati trecut de subiectul .
jadi, esti o dulce. (cred ca numai asta nu vrei sa ti se zica, nu?)
Meme, si la mine tot asa, cind stau pe spate pe canapea ma apuca parca mai des contractiile. Inca n-am discutat cu dr. despre asta.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Gata! M-am razbunat pe toate discutiile voastre despre mancare si mi-am luat o portie MMMMMAAAARRRRE de snitzel cu cartofi
Acum zac ca trantorul cu burta in sus...Puteti sa vb si despre ambrozie din partea mea. cel putin o ora, pana mi se face din nou foame.

Eu una ma rog sa nu vina frigul pentru ca nu mai am nici o pereche de pantaloni care sa ma incapa si nici nu o sa imi cumpar pana dupa nunta. Cand va aud de cumparaturi ma inverzesc de ciuda...Eu una nu mai fac decat cumparaturi de nunta care sunt si scumpe si tin si o singura zi.

Mai e o ora si 34 de min pana la ora 6!!!

V-am pupat insa fara smiley

Mergi la inceput