Mamici de septembrie - octombrie 2005 (41)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Ioana, scuze... nu mi-am dat seama. Eu pana acum nu prea am avut probleme cu poftele, adica nu prea am poftit mai deloc.
Scuze. Eu am terminat cu meniul pe saptamana asta.

Pupic
Meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

eu nu stiam ce a patit Lucia_cs .... chiar ma intrebam ce s-a intamplat da mi-am inchipuit ca e in concediu cum am fost si eu o luna si nu am mai citit prea mult pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mary_25 spune:

Indurare Meme si celelalte care vorbiti de mancare!!!!!!!!!!

Cutremuratoare povestile despre pierderea unui copil! Ma rog la Dumnezeu sa ne fereasca de asa ceva!

si sa aveti grija de voi,
Mary 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Da, e sinistra discutia despre mancare, mai ales la ora asta, cand eu nu am ce sa mananc...

Vreau acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Da, e sinistra discutia despre mancare, mai ales la ora asta, cand eu nu am ce sa mananc...

Vreau acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Ce liniste e pe forum... taman cand sunt si eu on-line. De, bafta mea.. Cam asa patesc de obicei. Iar o sa am o groaza de citit cand o sa ajung data viitoare la net...

Pupic
Meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Da si pe mine m-a apucat ieri spalatul podelei si am cam obosit ...de asta m-am gandit eu ca am avut si acele contactii.

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 30 a
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Buna fetelor!
Am lipsit cam multisor de pe forum dar am stat toata ziua sa va citesc si sa ma pun la curent cu noutatile. Mi-a fost tare dor de voi si sper sa nu mai lipsesc atata alta data.
Eu m-am simtit cam obosita din cauza insomniilor, caldurii, stresului si mi-am luat o saptamana concediu (adica saptamana trecuta). Partea nasoala este ca nici macar cu sotul nu am putut sta, a fost trimis la cursuri, la Slatina pentru 2 saptamani. Asa ca mi-am petrecut miniconcediul la mama si cu nepoteii care saracii au fost raciti. Dar in weekend a fost bine ca m-a vizitat sotu si m-am odihnit.
Saptamana trecuta am fost la dr. sa vada ce face baietelul si mi-a spus ca suntem bine si ca el e chiar mai dezvoltat cu o saptamana pentru varsta lui. Niciodata nu am vazut atatea gravidute la el la cabinet ca saptamana trecuta.
Si ca sa ma tin in sfarsit de promisiune am pus si poze noi cu burtica (Jadi acum se vede )
Pup pe toate,
Dea 24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Scuze m-am imbatat cu ceai de lamaie!
Adresa cu pozele este: http://community.webshots.com/user/natydea
Dea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Offff, voi vorbiti de atitea bunataturi. Mi-am adus aminte ca de simbata poftesc la un tort de inghetata ,dar nu gasesc ce vreau eu pe la magazinele de linga mine .Asa ca de ciuda m-am apucat sa golesc o cutie de crema de ciocolata .

Flavia ,concediul prenatal si postnatal il iei de la medicul de familie in fiecare luna .

Noi am inceput pregatirile de concediu .Simbata noaptea plecam spre mare . Speram sa prindem vreme buna si sa ii priiasca baietelului meu soarele ,apa si nisipul .

Gabi , 24 sapt. si Mihnea

http://community.webshots.com/user/gabiarama

Mergi la inceput