Mamici de septembrie - octombrie 2005 (41)
Raspunsuri - Pagina 5
Carmi spune:
Mary 25, incearca cu ceai de urzica.
Si multa, multa apa. Asa mi-a spus dr.
Succes !
Carmi
moni25 spune:
Salutare!
Apar si eu offtopic daca vreti, dar am o curiozitate: am fost mamica de septembrie, nu stiu cate va mai amintiti de mine.Dupa ce n-am mai fost am continuat sa va citesc (cand mai aveam timp).O urmaream pe Luca _CS, ptr ca a avut o sarcina cu probleme si o admiram ptr ca era o luptatoare.Acum intrebare:unde e lucia?N-am mai regasit-o nici pe listuta cu gravidute?
Moni si Maria 4,5 ani
Meme1 spune:
Fetelor, cat ati scris.... intr-o saptamana.... Mi-a luat vreo 2 ore numai sa citesc ce ati scris. Eu de-abia azi am ajuns pe la net, se pare ca o sa vin si maine si apoi nu mai stiu cand, ca pe 30 venim in tara pt 4 saptamani.
Am fost si eu la control la medicul de familie acum 2 saptamani si mi-a zis ca am burtica mai mare de 22 saptamani (atat aveam atunci), chiar s-a gandit la 26 saptamani.
Bebe e foarte activ/a de vreo cateva zile, bocane serios atat cu piciorusele cat si cu manutele, iar amuzamentul maxim pt mine si sot e sa stam in pat si sa ne uitam cum face valuri burtica de la miscarile lui bebe.
Saptamana viitoare merg iar la medicul de familie si la maternitate (am programare la clinica moaselor - asa se numeste aici, dar nu stiu ce se face exact la acea programare) si cam atat.
Saptamana trecuta am fost tare fericita ca mi-am gasit o pereche de pantaloni de graviduta, albi din bumbac, de vara, subtiri, chiar la inceput cand i-am probat era numai burta de ei, noroc ca am gasit elasticul de pe laterale si am observat ca se pot strange exact pe dimensiunea burtii. Iar pretul, super de super. Numai 3 euroi. Da, exact, 3 euroi, si eu m-am mirat si am intrebat vanzatoarea, ca era o singura pereche ramasa, si marimea mea, iar restul, asemanatori, cu un singur siret in talie in plus, erau 20 euro. In rest, eu port inca haine normale, pantalonii imi vin toti, v-am mai scris eu ca am slabit dupa ce am ramas insarcinata, asa ca am la haine....
De kilograme, am plecat de la 63.5 si acum am 65.5 la 1.78 inaltime si 24 saptamani sarcina. Iar circumferinta in jurul buricului variaza intre 93 si 95 cm.
Asteptam acum cu nerabdare vacanta in Ro, o sa vedem cum facem cu plaja si daca avem voie.
Va pupic pe toate,
Meme
Ioana75 spune:
Pentru Moni si cine mai vrea sa stie: sint detalii despre lucia_cs, povestite chiar de ea, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50014&whichpage=1" target="_blank">aici.
Meme, drum bun in Romanica!
Ioana
moki spune:
Subscriu si eu la falcute existente deja,dar mai ales dobandite!![]()
Flavia,sotii nostri pot bate palma lejer la capitolul dimensiuni!dar lasa ca e bine si-asa ca sunt mai sprinteni!!
;
Mary Ilie,ai grija cu treaba,cica la geamuri si la spalat podeaua ar trebui sa zicem pas incepand din aceasta perioada!Cred ca la burtica m-ai luat,eu de o saptamana nu vad modificari prea mari,desi bebe e din ce in ce mai sportiv..poate asta o fi cauza,o fi crezand ca e sala de forta acolo
,unde se da jos ,nu se depune..
Fetelor voi ce mai mancati?
(dincolo de cirese,ca aici stiu ca sunteti harnicute foc),ca nu stiu ce sa mai gatesc? 
Moki,26+
Meme1 spune:
Ioana, mersi mult.
Se mai preconizeaza vreo intalnire a gravidutelor prin luna iulie? Ca daca sunt in Bucuresti, cu mare placere as veni si eu la intalnire. Asta daca nu cumva om fi plecati mai mult la mare, la parintii mei.
Pupici
Meme
PS. pt fetele din Ro (bucuresti mai ales), vreti ceva anume de aici? Ma gandesc la chestii mititele care sa incapa lejer in bagaj, gen chilotei de unica folosinta, etc... nu stiu acum altceva, poate va ganditi voi si imi spuneti ce anume vreti, ca timp sa ma mai uit prin magazine inca mai am.
mary ilie spune:
eu am facut ardei umpluti, supa de pui cu galuste si orez cu lapte. Dar de mancat mai mult salata de rosii cu ardei, piersici mai nou, si ce-mi place cel mai mult un ardei umplut cu branzica cu smantana (fagaras), il mananc asa fara paine, e delicios!
Meme1 spune:
Noi in weekend am fost pe la niste amici, am mancat acolo ciorbita de vita, pilaf cu pui, tort cu piersici desert.Duminica au venit ei pe la noi si eu am facut trigoane cu branza, frigarui de pui la gratar cu cartofi noi nature garnitura si salata cu de toate (salata verde, rosii, gogosari, ceapa verde, castravete), iar desert inghetata in 3 culori cu foi de napolitana, cu glazura de ciocolata si capsuni si bucatele de alune.
Ieri am gatit ciorbita de pui si tocanita de pui cu mult sos si usturoi, iar ca garnitura cred ca o sa fac niste taietei.
Ioana75 spune:

Sa-mi dati si mie un PM dupa ce terminati lista cu bunatati, ca nu rezist sa citesc asa ceva
.

Ioana