Mamici de septembrie - octombrie 2005 (41)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

hildegard, daca nu ai probleme de sanatate deosebite, o carenta acuta de fier sau nu exista bube in zona coloanei care sa impiedice anestezia, doctorul meu a zis ca nu e nici o pb cu epidurala

Ramona 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neata fetelor!

Si eu mi-am masurat burta azi, si am tot 100 cm. Sotul are 120, el zice ca o sa-l ajung la sfirsitul sarcinii.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

se pare ca regimul tine... am dat jos 1 kil si nu m-am infometat dar am baut multa apa pe care am si eliminat-o, hehe.
Vorba mamei , am mincat la fiecare 25 de minute ...

Azi nu prea am chef de nimic...

Jadi
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

mai, mie mi se umfla foarte tare picioarele de la o vreme, si mainile, aseara aveam niste picioare..... parca aveam chifle in loc de glezne, m-am cam speriat, sarea nu am lasato dar nici nu pun eu .... decat ce exista deja in mancare..... de azi am inceput sa beau ceai de matase de porumb ...da nu prea vad nici un rezultat.
cine mai are aceeasi probleme??? cum o rezolvati???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Miflore, eu am spus ca aceste cursuri prenatale contin gimnastica, cursuri de puericultura (la care vom infasa papusi, le vom imbaia etc), vizionari de nasteri, vizite in sala de nasteri, tehnici de respiratie in timpul travaliului si teorie. Dar vorbeam de “Scoala mamei” din Brasov. Sunt insa convinsa ca se organizeaza si in BUcuresti asa ceva.

Flavia 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

'neatza ,
Mifloream numit contractii atunci cand mi se contracta(strange)usor dureros burtica cateva secunde ....nu le-am numarat dar au fost mai dese decat de obicei..oricum nu au fost dureri insuportabile si nu m-au tinut nici macar un minut pana acum dar m-au speriat ca au fost mai multe.
No-spa iau doar cand am contractii dar pana acum chiar nu am simtit nici o ameliorare de la el .
La burtica m-am masurat si eu si am tot 94-95 cm.

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 30 a
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

buna gravidute!
Aseara am avut si eu o durere groaznica de spate, ma durea atat de tare ca nu ma mai puteam ridica din pat. Dar a fost din vina mea, ca ieri am cam exagerat cu treba prin casa, am sters si geamurile si m-am cam intins si nu trebuia. Totul trebuie facut cu masura, asa ca aveti grija!!!
Mi-am masurat si eu burtica, am 91 cm. (dimineata).
Mi-am inceput si eu bagajul de spital, dar o sa fie un bagaj...serios!Tare multe mai sunt mai luat! Eu am deocamdata trusa de peridurala( am primit-o) 2 pachete mari de vata, niste leucoplast, o forfecuta, comprese sterile, spirt, si niste calmante(mi-am luat tramal, desi scrie ca nu se recomanda la mamici care alapteaza, dar pe toate antialgicele scrie la fel, si stiu ca tramalul e bun). am si papuci si halat pentru spital.Si mai am atate de luat... Cred ca si eu tot pentru pijamale o sa optez, nu-mi plac camasile de noapte.
Mary 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mary_25 spune:

,
Vad ca azi pe langa kg se discuta si de circumferinta burtii. Am gasit o ruleta in birou si m-am masurat: am 95.5 cm! Nu stiu daca e mult sau putin! Poate se da cineva cu parerea!
La kg nu stiu excat cum stau. Eu ma cantaresc la cate o saptamana. Daca nu uit, va scriu maine si va spun excat cate kg am. Pana acum am pus aprox. 10 kg. Sper doar ca si-a luat bb 3 kg si un pic. Restul sper sa se duca dupa nastere, sa nu mi lase amintire!

Alinam: Daca gasesti solutia pentru picioare si maini umflate te rog sa mi-o spui si mie. Se pare ca doar noi doua ne confruntam cu aceasta problema!

,
Mary 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

si mie mi se umfla mainile(doar cand e foarte cald) si picioarele in fiecare zi de la statul in picioare si de la caldura. Nu am luat nimic, ceai de matase de porumb nu pot sa beau, e groaznic, stau doar cu picioarele ridicate( am luat o perna de la un fotoliu si o tin in pat si stau cu picioarele sus pana adorm).
Tensiunea la mine e 120 acum, vad ca mi-am revenit, ca o buna perioada am avut-o 80.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Pentru concediul prenatal si postnatal trebuie sa depunem vreo cerere la servici???? Sau trebuie doar anuntat verbal?
Eu vreau sa intru in concediu legal de la 1 august, iar din 22 august in prenatal (1 luna). Verbal i-am anunat deja.
Partea proasta cu concediul este ca nu voi maimputea sta toata ziua-buna ziua pe DC, pentru ca acasa am dial up.

Flavia 25+

Mergi la inceput