Mamici de septembrie - octombrie 2005 (41)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza burticoaselor! Si o zi minunata!
Mysweetest, nici eu nu m-am rotunjit deloc la fata, la mine kilele par sa se fi asezat pe burtica (sau cel putin asa mi-ar place mie sa cred!) Ce dreptate ai cu mancatul putin si des!!!!! Eu ratez noaptea, nu mai pot sta la orizontala daca mananc mai mult si mai tarziu...si simt ca imi crapa burta si nu mai pot respira... Zi-mi si mie, ce intelegi tu prin mai multe contractii? Adica cate ai avut ieri? Si le numeri doar pe alea cand se face burta pietroi si simti un disconfort sau si pe acelea care se simt doar daca-ti pipai burta si vezi ca o bucata e ceva mai tare? Daca vine BB mai la suprafata si e tare bucata respectiva, aia e contractie?

Mihaela 25++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Neata!

Jadi, nu te speria ca nu se ia doctorita de tine cu KG. Nu face d-astea si mai ales nu e cazul la tine... cu toate prajiturile alea!

Camasi de noapte? Eu nu pot sa sufar, asa ca utilizez pijamale. Cu nasturi ca sa pot alapta... si gata. Pana si la spital m-am dus cu pijamalele mele si in afara de sala de nasteri unde am stat cu camasa lor sterila am utilizat doar pijamalele mele. In Giulesti n-am avut nici-o problema.

Cat despre kg. cred ca am luat vre-o 9-10 la 23 sapt. asa ca vin tare din urma , dar oricat m-as stradui nu voi reusi sa-mi depasesc sotul. Nu mai iau eu peste 10 kg de acum in colo..

pupici

Mergi la inceput

Vero, si eu zic ca nu e mult 6kg la 22 de saptamani; tu faci cezariana sau nu? unii doctori spun ca in cazul cezarienei e bine sa nu pui f. multe kg ca se-ngroasa stratul de grasime si au ei de cusut mai multe straturi, se prinde si mai greu operatia...dar nu e cazul!
Vad ca esti productiva cu colostrul! Eu nu prea am. Nu pot spune deloc deloc, daca imi masez sanii iese cate o picatura mica...si eu as vrea sa am lapte sa-i dau bebelinei macar cateva luni!

Mihaela 25++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!!!
Am fost ieri la gimnastica de gravide. E ceva mai mult relaxant decat gimnastica. Am facut exercitii de respiratie (pentru nastere) si unele de miscare a membrelor si spatelui. Dupa care am povestit cu o doctora ginec. Pe cateva gravidute ne-a trimis la avansate.
Deci de azi merg la avansate.
Eu de cand i-au Materna asa bine dorm noaptea!!! Poate nu de la ele, dar....cine stie.
Se pare ca trebuie sa imi dau in judecata patronul unde am lucrat..... nu cred ca o sa imi vad banii....desi el zice ca se rezolva.
Azi merg la dr. de familie sa vedem tensiunea si KG.......

Va pup,
mai vorbim, acuma merg sa imi ajut putin sotul la curatenie si sa pun rufe la spalat

Codruta & 30 saptamani

poze

Mergi la inceput

Flory, asa e, ramanem la coada cu kilele...
Flavia, al meu sot are tot 1.83! Dar e o mica diferenta la kilograme-91! Asa ca nu prea am cum sa-l ajung! Amandoi ne purtam burtile cu mandrie! Eu acum am 73 jumate de la 67, nu-s deloc silfida!

Mihaela 25++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Miflore de doua saptamani mi-am pus s eu sotul la ingrasat, dar se pare ca degeaba. Oricat i-as da de mancare, tot degeaba. NIciodata nu a avut mai mult de 70 kg. D fapt nici nu ar avea cu cine sa semene.

Codruta maine putem sa schimbam impresii despre cursurile prenatale. AStazi oncep si eu in sfarsit, saptamana trecuta au fost doar chestii organizatorice.

Flavia 25+

Mergi la inceput

Fetelor, cine zicea de cursurile de puericultura (deci nu gimnastica)? Unde se tin in Bucuresti, sunt mai multe locuri, stie cineva? Si inca o intrebare, cursurile de puericultura sunt alea unde te-nvata diverse chestii gen cum tii copilul, cum ii faci baie, cum il alaptezi, etc? Cu proba practica! Sau nu?

Mihaela 25++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Neata gravidute!
Nu va stresati cu kilogramele, le dam noi jos dupa.

Si pe mine acum 2 luni m-a certat doctorita ca luasem 4 kg in total (in 4 luni adica), dar 3 in ultima luna.

Dupa care luna asta, cand luasem decat 1 kg, adica 5Kg in 5 luni a fost tare incantata. Parerea mea este ca trebuie sa ne certe ptr ceva, si atunci incep cu kilogramele.
In ritmul asta, nu cred ca o sa depasesc 10 kg in total.

Si noi suntem asa haiosi: eu cu sotul, fiecare cu burta lui mare.
Sotul e slab, dar burta tot are, de la sucuri acidulate.

M-a apucat nostalgia, sunt in sapt 25+, si presimt ca prin sapt . 38 o sa nasc. Deci, mai avem asa putin timp din privilegiul asta de a purta puiutii cu noi.

O zi super,
Cristina, mamica lui Victor (5 ani si 5 luni) si a bebelushei (25+)

Mergi la inceput

A iesit soarele!
Azi nu e sefu' la servici, m-as duce la o plimbarica!!!

Mihaela 25++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Miflore

Eu vreau sa nasc cu epidurala. Asta dupa capul meu, nu stiu daca se va putea?
Tu ce zici?
Depinde si de greutatea bebelui, nu?
Oare cum e cu anestezie epidurala?

Vero
22+2

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput