Mamici de septembrie - octombrie 2005 (41)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Nastere acasa de 45 minute ? Mi se face teama...
Eu astazi m-am cam obosit si am avut mai multe contractii decat de obicei si acum stau cuminte fiindca m-am cam cam speriat...oricum e prea devreme sa nasc in saptamana a 30 a.
Felicitari Dana Lucia pentru cele 2 fetite ale prietenelor!
Somn usor si vise placute !

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 30 a
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Mysweetest, la 30 de saptamani, putem spune ca ai 7 luni!? Mai sunt copii multi nascuti la 7 luni. Ai grija la contractii. Ai luat No-Spa? Nu ti-a trecut?
Hildegard, ecografia asta am facut-o pentru ca m-a trimis doctorita sa fac la 22 de saptamani. Pe aia la 17 am facut-o de capul meu, ca aveam eu pitici pe creier. Si mi se pare ca mai trebuuie una la 36 de saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliuta spune:

Buna-dimineata, buna-dimineata, iara sunt cea mai matinala?
Vad ca iar aveti treaba cu rotunjimi si kg. La mutra rotunjoara va bat de la distanta ca eu intotdeauna am fost bucalata indiferent cat de slaba am fost .Acuma n-am luat prea mult (5kg) da' de bucalata-'s cat incape. Intr-un capitol trecut povesteati de circumferinta burticii si de curiozitate m-am masurat si eu ieri dar...abia 85 de cm amarati. O fi fetita mea o balerinuta sau cine stie ce ca medicu' zice sa nu-mi fac probleme ca-i dezvoltata numa' bine!
O zi buna va doresc!
27+
Uraaa, de azi intru si eu in trim III!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Sparg eu gheata azi?
BUNA DIMINEATA !

Carmi 22+ si bebe Fabiano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Eliuta, ai fost cu un minut mai matinala decat mine...ahahha !!
Ce bine de tine ca te-ai ingrasat atat de ´delicat´pana acum...
Da ce papi? La mine simt ca se pune si apa pe care o beau...si
aerul pe care-l respir, of...of...
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Neata!!!
Daca tot va laudati ca v-ati ajuns sotii din urma la kg sa va zic eu : sotul 75kg la 1.85 si eu 82kg la 1.70m . asta e ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Buna dimineata!

Alinam nu te stressa, nu este vina noastra ca barbatii nostri sunt prea slabi.
Cel putin in cazul meu recunoaste si el - nu este prea normal sa ai 1,83 si 65 kg. Mai nou a slabit 1-2 kg din cauza stressului. Si ce da el jos, pun eu!
Ei, lasa, revenim noi la formele initiale. Astazi il duc pe bebe la gimnastica. Incepe primul curs prenatal!!! Sper sa rezist 3 ore.

Flavia 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Fetelor, buna dimineata!

Eu pana cum am pus 6 kg la 22 sapt si 2 zile. La fata nu sunt umflatile, da rin scimb s/a pus pe piept si pe abdomen. Poate un pic si la buci..

Dar ce sa zic, imi curge pieptul noaptea, probabila cum satu intr-o parte si il apas un pic. Dar asta nu e o problema. Imi raman pete pe tricou....rotite mari si mici....de la colostru. Dr. a zis ca nu e nici o problema. Dar ziua nu imi curge.
Oare o sa am lapte dupa nastere?
Eu vreau sa alaptez cat se poate de mult pana cand acesta dispare.
Ce sa va zic.....am o problema de fapt Dr meu are. Are treaba cu kilogramele mele.....cica e enorm cat am pus...si eu ce sa fac? Sa mor nu alta de cat ma streseaza. E problema mea cu kg nu a lui....eu le duc in spate, nu el.
Acum mi-e frica ma ma mai duc la el in 15 iulie si sa ma cantareasca....nu am voie sa mai pun....max. 1 kg
Voi ce ziceti de asta? Pe voi medicul va streseaza cu asta?
Am 80 de kg acum.....dar sun o fire robusta, am oase mari si corp atletic de la mult sport.
Si dupa nastere voi continua cu sportul si mult masaj...

Vero
22+2

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

neata,
pontez si eu la matinale

Ramona 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Hildegard, dupa parerea mea 6 kg in 22 sapt. nu este mult. Depinde insa de unde ai plecat. Femeilor mai plinute nu le este recomandat sa depaseasca 10 kg, in timp ce celorlalte li se recomanda 10-15 kg. Eu am pus 10 kg pana in sapt. 26, iar asistentele imi spun "vai ce slabuta sunteti, nu ati ajus inca la 70?". Chiar si dr. gin. mi-a spus ca abia acum incep sa arat si eu ca o gravida, ca eram atre slaba. Dar credeti-ma ca nu sunt asa slaba cum ma vede lumea. Dimpotriva, eu ma vad invers.

Flavia 25+

Mergi la inceput