Cum stii?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

scarmanus ma bucur pentru fluturasi
acum nu stiu daca sunt la curent cu situatia ta si nu vreau sa spun prostii. nu stiu daca esti in Romania sau in Cipru, daca te-ai separat de sot sau nu. daca cel de care te-ai indragostit e la distanta sau nu. dupa mine, acestea sunt aspecte destul de importante. scuza-ma! cred ca ar fi mai bine sa iei o hotarare in privinta casniciei, inainte de a te avanta in noua relatie, chiar si daca de la distanta (dupa mine cu toate ca e o mare diferenta, simti fluturasii, tot o relatie platonica este). nu vreau sa-ti stric bucuria sentimentului ca inca mai poti sa te indragostesti, dar fii atenta. nu e doar o himera? acum nu vrei sa ai mustrari de constiinta fata de sot, vrei sa simti ca traiesti si ca oricare dintre noi o meriti. evita o situatie in care vei avea mustrari de constiinta ca ti-ai "permis" sa traiesti. repet, nu vreau sa-ti stric buna dispozitie, dar poate e timpul sa faci pasul definitiv. ori-ori. zic si io, dar poate ai nevoie de o perioada de tranzitie. sau ai avut-o deja.

iti doresc sa fii fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

quote:
Originally posted by Adela99

acum nu stiu daca sunt la curent cu situatia ta si nu vreau sa spun prostii. nu stiu daca esti in Romania sau in Cipru, daca te-ai separat de sot sau nu. daca cel de care te-ai indragostit e la distanta sau nu. dupa mine, acestea sunt aspecte destul de importante. scuza-ma! cred ca ar fi mai bine sa iei o hotarare in privinta casniciei, inainte de a te avanta in noua relatie, chiar si daca de la distanta (dupa mine cu toate ca e o mare diferenta, simti fluturasii, tot o relatie platonica este). nu vreau sa-ti stric bucuria sentimentului ca inca mai poti sa te indragostesti, dar fii atenta. nu e doar o himera? acum nu vrei sa ai mustrari de constiinta fata de sot, vrei sa simti ca traiesti si ca oricare dintre noi o meriti. evita o situatie in care vei avea mustrari de constiinta ca ti-ai "permis" sa traiesti. repet, nu vreau sa-ti stric buna dispozitie, dar poate e timpul sa faci pasul definitiv. ori-ori. zic si io, dar poate ai nevoie de o perioada de tranzitie. sau ai avut-o deja.

Adela, nu stiu ce virsta ai, da' mi se pare ca esti foarte stricta !
Carmen era profund nefericita si marcata, chestia cu "mustrari de constiinta" mi se pare exagerata si prematura. Toata lumea are voie sa traiasca cum simte mai bine !

Bafta, Scramanus !

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stralucitor1 spune:

Scarmanus, felicitari!

"Le mariage est un merveilleuse institution
mais qui diable voudrait vivre dans un institution...."
http://http://dreamaway1.myphotoalbum.com/albums.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

nu din strictete am scris ce am scris ... ci doar pentru ca am vrut sa se menajeze. am gresit, recunosc.

scarmanus, iti doresc multa fericire - sincer!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cyan spune:

scarmanus,

Si eu am citit subiectul tau mai vechi.

Trebuie sa alegi:

1. Sotul din Cipru, un om deosebit, dar care nu iti ofera decat dragoste platonica, sau ma rog, nu exact ce si cat vrei tu.

2. Altcineva, care te-ar face sa te simti implinita pe toate planurile.

Referitor la varianta 1:

>chiar exista o astfel de dragoste, sa iubesti cu toata fiinta pe cineva, dar sa nu poti iubi fizic?

Da, exista. Daca vrei sa ramai cu sotul, trebuie sa inveti sa traiesti asa. Exista satisfactii si impliniri mult mai puternice decat cele pe plan fizic.

Daca alegi varianta 2, atunci renunta la ceea ce nu iti aduce fericire totala si cauta omul potrivit 100% pentru tine. It takes two to tango. Daca tu si sotul nu puteti ajunge la un compromis satisfacator pentru amandoi, ceea ce se pare ca se intampla deja de mult timp, atunci mai bine va despartiti.

Exista si o a treia varianta, sa ramai cu sotul tau pentru nevoile afective, si sa iti iei amanti pentru cele fizice, dar mie nu mi se pare o idee buna. Minciuna are picioare scurte. Mai bine come clean si desparte-te inainte de a cauta pe altcineva.

Fa ceea ce e necesar ca sa fii fericita, dar fara a rani pe nimeni. Totdeauna exista optiuni, trebuie doar sa ai curajul sa alegi.

Cyan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cyan spune:

>Cum stiu daca cel de langa mine este "the one"?

Si ca sa raspund la intrebarea initiala: pur si simplu stii. Daca ai indoieli, inseamna ca nu e "the one".

Cyan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Hei, Carmen, ai mare grija de tine.
Eu iti tin pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Va multumesc tuturor. Subiectul se poate inchide.

pisici, flori si jucarele

Mergi la inceput