Mamici de Noiembrie - Decembrie 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Mandyksch eu am luat in primele 6-7 saptamani 4,5 kg, si de atunci pun constant (deocamdata) cate 900g -1 kg pe luna nu mai mult nu mai putin. dar m-am speriat la inceput, mai ales ca va citeam si voi erati care mai de care (la varsta sarcinii mai inaintata decat a mea) cu 2-2,5 kg. si ma gandeam ca o sa pun rau de tot... si ca o sa le dau jos greu....
dar nu ma puteam abtine de la mancare pt ca mi se facea rau . si pana nu eram plina pana la refuz, numa ridicam de la masa.
dar toata lumea ma incuraja:lasa ca le dai jos, lasa ca pe urma numai pui asa repede, o sa pui mai putin(si cam asa este) etc etc etc.
sa fim sanatoase si le dam jos.
joy04 + 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Andutzy felicitari pentru baietel!!!
Vreau si eu unul, ca nu mai am rabdare pana aflu!!!!

Monet chestia cu visele "colorate" o am si eu de cand am ramas insarcinata, de ma si mir ce tampenii pot visa. De exemplu, am visat ca sotul meu camparase pentru o gramada de musafiri eclere cu ciocolata, numai mie nu si toti mancau in jurul meu. M-am trezit cu niste nervi cat China si, in timp ce-l fixam furioasa in pat, s-a trezit, saracul, si nu intelegea de ce ma uit atat de urat la el!

Corap vreau si eu NEAPARAT impresii despre cartile cumparate, mai ales ca ieri am fost pe punctul de a o cumpara pe una dintre ele, dar nu aveam bani decat pentru alta, pe care o alesesem deja. Stii cum am ajuns ieri in librarie? ma dusesem "pe corso" - cum ii zice la noi - sa imi cumpar o bluzica mai larga si am facut crize de nervi cand ceea ce gaseam aveau preturi intre 799.000-899.000 lei! Asa ca mi-am spus ca mai bine imi cumpar ceva de citit si-mi trece!

Lavi02 ce bine ca poti pleca in iulie! Pe noi, dupa licenta, ne baga la admiteri, iar asta va dura pana prin 25 iulie! Pot spera la concediu doar in august. In alta ordine de idei, am avut si eu azi de rezolvat contestatii si mi-am dat seama ce urasc cel mai mult: "Mamele" sau "Tatii" care vin sa "rezolve" problema odraslei picate care - CULMEA - a ajuns student si chiar are peste 18 ani!!!
Intotdeauna am fost intelegatoare cu studentii, atunci cand vin ei in persoana sa discute cu mine, dar vad negru in fata ochilor cand ma trezesc cu parinti ce confunda catedra cu biroul pentru protectia consumatorului.

Ina sa o tina naravul pe soacra ta! (si sa se mai racoreasca pe la voi ca sa nu mai aiba motive sa nu-si puna basmaluta in bucatarie!)

Mesajul meu e asa lung pentru ca mai bine de trei ore am stat tintuita in pat, cu o criza de stomac de toata frumusetea! M-a pus, stiti voi cine, sa mananc fragute si rezultatul nu s-a lasat asteptat. Asa ca acum nu mai am voie nici capsuni, nici fragi, nici alte fructe cu seminte mici.

Tania & Punctuletz 14+

Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Atena, felicitari pentru baietel, cred ca totusi e anul baietilor 2005 , ma bucur pentru tine si pentru ca bb este in regula.

Eu cred ca nu e neaparat nevoie sa schimbi DNP pe listuta , si mie mi-a zis doctorita mea la eco din 25 ca as avea DNP pe 26-27 octombrie in loc de 5 noiembrie, dar mai sunt in asteptare, sa vad daca se mentine data asta si la eco de maine. In mod normal trebuia sa trec la mamicile de septembrie-octombrie dar ma simt asa de bine aici..... ca nu mai plec.

Nu stiu ce sa-ti zic de nasterea naturala si cea de cezariana in comparatie. Eu am recomandare de cezariana pt. ca am miopie de -7,5 si medicul oftalmolog mi-a spus ca riscurile sunt prea mari pt. o nastere naturala. Am prietene care au nascut fie prin cezariana (si s-au refacut f. repede, taietura se vede f putin, s-au putur ridica rapid din pat), fie pe cale normala (unele din ele rapid si fara travaliu prea lung, dar stiu si o situatie in care o prietena dupa ce a nascut primul ei copil normal si f rapid la al doilea -tot nastere normala- a crezut ca innebuneste de durere si a zis ca in viata ei nu mai face copii....,

Hai sa mai asteptam opinii pe tema asta de la celelalte fete cucuiete...

Mandy, 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Si eu am arsuri la stomac.Bine recunosc ca mananc si prostii precum Chio cu ardei iute.Mama si inghetata in fiecare seara!
Eu nu iau nici un supliment.Si la mine e o miscare in burtica mama-mama!Saptamana asta voi merge si eu la eco si cine stie!Poate va dau vreo veste.
Andutzy,eu am nascut natural si sunt pentru nasterea naturala.Acum depinde de fiecare.

Sa va spun si cateva despre mine.
Sunt nascuta si crescuta in Bucuresti.Am locuit in Pantelimon pana anul trecut cand am vandut apartamentul.Am terminat LMV-ul si apoi ASE-ul.M-am maritat la Brasov si de atunci locuiesc aici.Sotul meu e brasovean.Sunt bruneta, 1,69 si dupa prima nastere am ramas la 60 kg.Mentionez ca sarcina trecuta am luat 20 kg!!!

18 astazi

Raluca si Ioana (09.04.2003) si bb mic(DPN 22.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Atena felicitari, sa-ti traiasca flacaul, sa fie sanatos si voinic!

Fetelor, zicea cineva ca anul aceste este anul baieteilor si uite ca pina acum s-a adeverit ...lasati-mi si mie unul, va rog!!!

Taniuta
succes la "lupta" cu parintii, sa vina concediul repede-repede si sa-ti treaca burtica curind!

Pupicei la toate!

Ina
Virsta puisorului meu:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;31/st/20051203/k/f560/preg.png

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Am venit de la echo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

E totul ok!iar e baietel si e vioi si buflei! Are 292gr!

Asa ca daca nu va suparati sa ma treceti si pe mine cu carucior albastru si cu DNP 10.11.2005

Va multumesc mult pt urari si pt ca v-ati gandit la mine!

Va pup Diana18+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Dordia,, ce veste super, e ploaie de baietei in ultima vreme. Sa fiti sanatosi amandoi si sa aveti parte numai de bucurii.

Mandy, 20+ si bebelacul neastamparat

Mergi la inceput

Diana ptr. baietel sa va bucurati de el, sa fie sanatos si voinicel! ... inca o mamica care nu mai trebuie sa astepte cu emotii pina afla sexul copilului.Bravo, sper ca nr.nostru sa se micsoreze considerabil si sa aflam ce vom avea pina la sf. lunii!!
Sarcina usoara in continuare! Bine ca ne-ai dat vestea ca am stat ca pe ghimpi de azi de la 11 tot asteptind raspunsul tau!!!
Fetelor, tineti-mi pumnii (desi voi dormiti la ora aceea... ) sa-mi dea si mie trimitere dr. de fam. la echo sa-mi vad si eu puisorul joi!!!

& puisoru 16+

Ina
Virsta puisorului meu:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ina, bafta cu trimiterea sa-ti iasa cum vrei si sa mergi la eco.
Eu stiam ca ia dreptul doar la 3 dc nu ai probleme, ai grija sa nu te priveze de una dupa 30 de saptamini, ca e clar c amergi ep la 20-21 al cea morfologica.
Tin pumnii si numai bine

Denisa
8+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Merci Denisa!
Ai dreptul doar la doua de fapt,dar depinde de sarcina, eu in primul trim. am avut facute vreo 4 fiindca nu stiau sigur daca nu s-a oprit sarcina din evolutie... cooperez cu doi doctori, cu dr. de familie ( ma duc la ea cind nu reusesc sa ajung la gin.) si cu dr. ob-gin. care este foarte ocupat, asa ca merg pe doua fronturi cind vreau sa obtin o echo ca sa ma asigur ca totul este in regula cu puisorul meu..

Ina
Virsta puisorului meu:

Mergi la inceput