Mamici de Noiembrie - Decembrie 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Fetelor, in curind ne apropiem de cap. 18, se ofera cineva voluntar sa-l deschida? eu as incerca, copiez toate datele de la inceputul listutei si creez subiect nou, dar nu stiu cum sa cuprind si cap.17, asta-i bai-ul! imi poate spune cineva, va rog?

Ina
Virsta puisorului meu:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;31/st/20051203/k/f560/preg.png

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Ina, nici eu nu stiu exact cum se procedeaza cu deschiderea unui capitol nou.Sorry. Sper sa n-o dam in bara.

Mandy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doinna spune:

Diana,felicitari ptr baietel!!!!Sarcina usoara in continuare si sa va bucurati de un bebe sanatos si cumintel!!!!
Doamne,ce curioasa sunt si eu!!!dar degeaba,deocamdata nu mai merg la echo,doar peste 5-6 sapt.
Fetelor cum este tenul vostru?Al meu este f uscat(problema care nu o aveam inainte de sarcina)si asta nu ar fi problema daca nu as fi si cosuroasa(nici cu asta nu am avut probleme inainte).Nu stiu,la prima sarcina nu-mi amintesc sa fi intimpinat asa ceva?Voi aveti pb de genul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Neata' fetelor!
Am fost la dr. de familie care a fost f draguta, mi-a explicat ca nu-mi poate da trimitere la o alta echo fiindca se tine evidenta acestora si daca vor vedea ca am atit de multe nu ma vor mai lasa sa o fac pe cea de la 20 de sapt.( cea cu masuratorile) si nu este bine sa risc; i-am spus de temerea mea si anume ca nu stiu daca bebe este bine si i-a ascultat cu doppler-ul inimioara ( prima data ),mi-a spus ca este foarte activ, 164 batai/min.mi-a masurat si burtica si mi-a spus ca sint in 18 sapt. (???) pai, cum este posibil cind eu stiu clar ca sint in 16 ,stiu si data conceptiei???lamuriti-ma va rog si pe mine ca sint intr-o ceata totala si nu mai stiu cite luni am acum... Deci ideea este ca trebuie sa mai astept inca vreo luna pina sa aflu ce va fi bb dar sint fericita ca este bine si activ.

Va doresc o zi buna si sa auzim cit mai multe vesti despre bb!

& puisorul care-si schimba varsta fiindca vrea sa vina mai repede linga mamica lui.

Ina
Virsta puisorului meu:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;31/st/20051203/k/f560/preg.png

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Mamici de baietei, fie-va burticile sanatoase si nurorile frumoase.

Daca vrea cineva sa faca subiectul nou, va invat pasii. Doar daca vreti sa invatati cum se face, ca nu ma deranjeaza sa-l fac. Spuneti repede... Si nu va stresati pentru el cand se ajunge pe pagina 10 ca merita sa o umplem si pe ea...

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Neata burticilor!

Diana, felicitari pentru baietel! Sa-ti traiasca sanatos si voios, cu tine alaturi!
Ina, ma bucur ca este totul OK si ca te-ai linistit. In ceea ce priveste sexul, si eu mai am de asteptat, dar nu ma supar ca cel mai important lucru ca stiu acum, dupa eco morfo, ca este bine.. Nu stiu ca sa-ti spun cu virsta BB-ului. Cum a ajuns doctorita la concluzia ca are mai mult cu 2 sapt?

In rest, sunt happy, ca m-am impacat ieri cu iubitu meu - mi-a adus si o Begonie , dar rosie, nu galbena, tare frumoasa. Si gata! ne-am impacat!

Pupici la toate!
20+3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Buna dimineatza burtici!
Ce de baietzei!!!!felicitari Dordia, sa fie bebicul tau sanatos!
Pai la atatia baietzei cum sa nu-mi ramana si mie o fetitza?Astea 2 luni or sa treaca destul de greu pana aflu dar poate ma infurii si ma duc la alt echo in oras peste vreo 2 saptamani sa sflu si eu sa nu mai stau atat in suspans...
Corap..azi astept prezicerea pentru mine,vad ca la Dordia ai ghicit bine.
Sibiencele azi avem intalneala nu?Abia astept ,sper ca ti-ai revenit Tania dupa "cura" de fragutze.
Ina..imi pare rau ca nu ai putut obtine o programare mai devreme,dar lasa,bebicul sa fie sanatos indiferent ce-o fi el nu?
Spor la treaba va doresc!
Coralia,17+

bebelica http://lilypie.com/cache2/0/16200031.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Continuam la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51626" target="_blank">18.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Neata,

sunt pe fuga acum, ca am de corectat.

Dordia, felicitari pt eco!

Tania, sunt perfect de acord cu tine, si pe mine ma enerveaza la culme aia cu "interventiile". Noroc ca deocamdata sunt doar asistenta, nu tin nici un curs, asa ca cererile vin la profa, nu la mine. Acum are 4 odrasle de colegi in anul III si cam toti sunt pe punctul de a pica. Unul a copiat o tema, a picat o data si profa i-a zis sa mai vina... jale!

Despre nastere-naturala vs cezariana LA CERERE cititi va rog subiectul fierbinte (primul sau al doilea) de la Nasterea pe glob, sau cat apucati de acolo. Eu am argumentat la greu acolo, nu mai am energia sa o iau de la inceput.

"pasarica" mea zboara fara probleme, daca asta va intereseaza, a fost taiata si cusuta "la loc". Depinde de dr care te coase, sa te coasa "cat trebuie". Nu stiu cum e la nasterea cu perineul intact.

Dezavantajul principal pe care il vad eu la cezariana e ca este O OPERATIE MAJORA PE ABDOMEN, care lasa urme pe termen lung: se fac aderente in interior intre taietura-cusatura pe uter si peritoneu si restul organelor, care in timp pot da dureri, probleme la alte eventuale operatii. O eventuala operatie viitoare - de apendicita, colecist sau altceva e mult mai complicata pe un abdomen in care "s-a intrat" decat pe unul in care "nu s-a intrat".

Daca vrei cezariana la cerere ca ti-e frica de durere, mai bine nasti natural cu epidurala si ai scapat de "grosul" durerii.

In plus la nasterea naturala, bb e mai bine pregatit pt viata de afara pentru ca in trecerea prin canalul de nastere i se golesc plamanii de lichid. El se impinge singur... un bb sanatos e perfect adaptat pt nastere.

Mai mult, nu mai vreau sa argumentez pe subiectul asta, zau.
Lavi 19+ saptamani si 3+ kilograme

Mergi la inceput