Mamici de Noiembrie - Decembrie 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ina, la noi e 18.20, dar postarile sunt in ora Europei Centale, iar la noi e ora Europei de Est. Cu o ora mai tarziu decat ce apare sus.

Bravo pt imbunatatirea relatiei cu soacra!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

iai, fetelor, ce mult va conversaaaaaaati! eu va citesc ca un spectator interesat si la fiecare mesaj ma bucur sau ma incrunt sau ma relaxez, care cum vine. e tare fain. va pup pentru asta.
saracutele cele care au arsuri, hm, de obicei nu trec cu nimic, numai de la sine:).
ina, ma bucur de soacra-ta da' si io m-as 'nerva la par in mincare. mai ales acuma, ca esti asa sensibila la chestiile astea...of-of. cumpara-i o basma din aia de pirat, de nu se mai vede fir de par de dedesubt:).
da' sinteti meseriase voi cu testul cu verigheta..... si e si distractiv. tre' sa fie verigheta sau inel e ok? sau o verigheta care nu e simetrica pe toate partile? na, ce intrebari stupide am....

am visat azi noapte ca nasteam. nu ma durea nimic si dintr-o data am pus mina si am simtit capu' lu' bebe bine iesit inafara. de groaza, m-am trezit! ziceti si voi!

va pup.....

mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (20+)

www.seansimon.com/mai2005.htm" target="_blank">MAI 2005 www.seansimon.com/jersey2005.htm" target="_blank">NEW JERSEY
www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA www.seansimon.com/movies.htm#liawalking" target="_blank">PRIMII PASI

site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Lavi02 draga mea ,multumesc, ca nu-mi ieseau socotelile...
Monet scumpo, da si eu ma bucur ca s-au mai ameliorat iar in ceea ce priveste parul, am invatat de-acasa ca in bucatarie, cind gatesti ,trebuie sa-ti pui ceva pe cap sa-ti tii parul legat ca sa nu pice ceva...eu una daca gasesesc ceva, arunc mincarea si gata. Cine poate,sanatate si voie buna, eu una ,sint mai sensibila la chestii de-astea!
Ieri mi-a fost rau, am avut tensiunea 82/50 dar astazi mi s-a ridicat sigur de cind astept raspunsul Dordiei..eu tot sper sa fie fetita, asa cum vrea ea...

Ina
Virsta puisorului meu:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;31/st/20051203/k/f560/preg.png

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

Monet scuze, am uitat sa raspund la intrebarea ta: eu stiu ca trebuie sa fie verigheta de la cununie (nu conteaza forma) si stiam testul facut cu firul tau de par, nu cu ata, dar cred ca merge cu-amindoua (ce te faci daca ai parul scurt-scurt?) ar fi interesant sa vezi ce-ti iese, mai ales ca stii raspunsul..

Ina
Virsta puisorului meu:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Buna fetelor,

Da' mult ati mai scris. Eu nu am reusit sa tin pasul cu voi caci am avut o zi super nasoala si obositoare la serviciu iar acasa doua zile am avut probleme cu Netul.

Din pacate trebuie sa ma treceti si pe mine pe lista cu arsuri la stomac , e rau dar ce sa fac? Apropo si de kilograme, eu m-am urcat pe cantar azi dimineata ca eram curioasa cat m-am ingrasat de la ultimul eco din 25 mai.....deci in aproximativ o luna am mai pus pe mine aproximativ 1,5-2 kg ( am un cantar care arata diferit in functie de cum stai pe el) asa ca la 20 saptamani si 3 zile am deja 4,5-5 kg in plus pe mine.Voi ce ziceti e mult?? Ca in ultima luna am senzatia ca mi-a crescut doar burta.

Maine mergem sa-l vedem pe bebe la eco. Am emotii ca nu l-am vazut de o luna. Il simt doar in fiecare zi deja (misca deja constant de pe 10 iunie), o colega de-a mea de la tara zice ca se considera ca nasti la 20 saptamani de la data la care ai simtit ca se misca constant bb.

Hai ca ma intru mai tarziu

Mandy, 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Monet, trebuie sa fie in principiu un inel ca verigheta, fara piatra, ca nu mai functioneaza balansul cum trebuie.

Denisam,

quote:
Sincera sa fiu cu copii nu as avea siguranta sa stau acolo decat poate intr-un cartier rezidential

zau ca nu stau la gradina zoologica, ci intr-un cartier rezidential, adica unde traiesc oamenii in general. In cartierele ne-rezidentiale cred ca traiesc tigrii, hipopotami, ursi, etc.
Lasind ironia la o parte, nu mai credeti atita in televizor, ca vorba aia, "cu televizorul ati mintit poporul."

Cit despre lucruri mai domoale, eu sint tare bucuroasa ca simt bebelusul in fiecare zi acum. E foarte amuzant si placut.

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Fetelor am uitat sa va intreb ceva, defapt pe fetele care stiu ca vor naste cu cezariana. (Lavi, Dienuta..). Voi ati apucat sa discutati deja cu medicii vostri ce fel de anestezie veti folosi Ca pe mine ma framanta subiectul acesta de ceva vreme. Nu as vrea anestezie generala ca nu stiu de ce dar am senzatia ca nu ma voi trezi :( poate ca nu sunt normala.

Dupa cum v-am spus mai sus maine merg la Cluj la eco si as avea ocazia sa abordez acest subiect cu dna doctor, credeti ca este prea devreme in saptamana 21 sa discut asemenea probleme. Help fetelor - oricine imi poate da un sfat pana maine la pranz , va rog.

Mandy, ,20+

Mergi la inceput

Mandy eu una cred ca niciodata nu-i prea devreme, pune-ti pe o hirtiuta tot ( asta ca sa nu uiti) si cind intri acolo atac-o cu intrebarile ca sa fii pusa la curent cu ce trebuie sa te astepti.
Bafta multa!

Ina
Virsta puisorului meu:

Mergi la inceput

Cred Ina, ca in seara asta o sa-mi fac intr-adevar o listuta cu intrebari, asa mi-am facut si data trecuta, poate ca ar fi bine totusi sa o intreb si despre anestezie ca as sta si eu mai linistita.

Mandy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna burtici!
Sunt plecata din Bucuresti de vineri care a trecut si m-am luat cu miinile de cap cind am venit!Baiii da ati scris nu gluma!!!
Hai sa va spun noutati:azi dimineata, am fost la Iosup...ce nu pot sa va explic e in ce viteza am plecat eu de acasa si cu ce vit. am ajuns(din cauza emotiilor putenice am vrut sa plec inapoi acasa).Iosup asta, sa-i dea Dumnezeu sanatate ca mare meserias mai e!!!E BELEA!!!Are un bun simtz rar si va recomand din tot sufletul sa duceti la el.meu e..BAIAT..E `JMECHER DE BUCURESTI.Organele interne si cele externe sint in limite normale fara a fi vreo suspiciune ( de la ochi , buze, rinichi, cerebel,etc.)Ne-a intrebat cind am intrat ce ne dorim si i-am spus ca baiat.Dupa ce a stat incruntat in monitorul alaimi spune linistit "e baietel"..va dati voi seama ca am imediat si mi-a mai spus ca mi se modifica DPN=02-noiembrie-2005 daca se poate va rog din suflet sa treceti si la mine un carucior albastrusi DPN-ul schimbat
Eprima data cind il vad pe sotul meu emotionat asa!
Acum , ca m-am linistit ca bb-ul e dezv. normal, colul e lung si inchis am inceput sa-mi fac alte ginduri, sint aproape cu gindul de tine MANDY:si eu vreau sa-mi explice cineva care stie, care sunt avantajele nasterii naturale, ca eu nu vad nici unul.
Ba mai mult, v-am spus ca prietena mea a nascut pe 31 mai 2005 prin cezariana (ea a fost obligata pt ca se facusera 42 de sapt si puturosul de finut nu avea de gind sa mai iasa).Are fix 3 sapt de cind a nascut si burta i s-a tras de tot,poate merge ,poate face aproape orice facea inainte, lapte are , copilul e perfect normal....operatia e vindecata, oare la o nastere normala se repara `pasarica` asa repede si curat...Abia astept sa vorbesc cu voi mamici care a-ti mai nascut ,si prin cezariana si normal....Atena20sapt+6zile si Flacaul

Mergi la inceput