Mamici de Noiembrie - Decembrie 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

Lavi, alea 3 sunt motive excelente. (si eu, super-cinica, exagerata, sa nu te superi pe mine, ca nu vreau sa sucesc cutitu-n rana, l-as adauga si pe nr. 4 - ala cu "ce nu te omoara te intareste". desi mai bine fara...) oricum, situatia nu pare mai roz pe nicaieri. si de moase auzisem si eu ca sunt ok, si ca problemele apar de partea cealalta a baricadei, la lauze&nou-nascuti.
a... si am uitat sa spun ca a miscat bb. adica il simtisem de acum cateva zile, dar abia azi m-am convins ca alea sunt "miscari de trupe" si nu imaginatia mea.
C & bb 18+ care le saluta pe lavi02 & bb 19+ & silvioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

In sezonul de imperechere n-o fi vorba de purceaua lordului E.... nu mai stiu cum il chema? E cu lordul E... sau cu valetul ala destept. Jeeves? Eu il prefer pe Jeeves! Emsword? Asa ceva?

Helen fielding e autoarea lui Bridget Jones - ambele citite pe nerasuflate.

Mi-ai facut pofta sa-mi cumpar carti! Eu acum recitesc Anna Karenina. Nu ma pot satura de Tolstoi, din nefericire am citit tot de el si acum nu pot decat sa recitesc. Dar si mie imi place sa schimb mereu registrul: carti serioase - comice, care se petrec in trecut - in zilele noastre...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Inanu vreau sa intru in polemica, de acord ca paltim si GSt si Pst, dar per total, raport cat castigam, minus cheltuieli si ce asigurari avem e mai bine decat in State, clar, si rata criminalitatii e mai mica si etc. Pe mine nu am atrag statele de nici o culoare si nici pe sot si nici pe 99% din prieteni nostri si ei sunt si programatori( ma refer ca nu as trai acolo, o sa merg sa mai vizitez Chicago, SF, NY si Boston. Sincera sa fiu cu copii nu as avea siguranta sa stau acolo decat poate intr-un cartier rezidential unde am plati tot la privat si deci am saraci vazand cu ochii( asigurari emdicale sutn cam zero ei si dc vor de la companie, platesc pe an o carutza de bani in comparatie cu noi, asta mi-au zis oamenii de acolo).
Hai ca nu vreau sa ne intindem, mai vb noi dc vrei pe tema asta cand ne auzim.
Numai bine la puisorul tau!

Denisa
8+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Da, mai Corap, pana una alta m-am internat duminica spre luni noaptea, am nascut luni la 4 si joi la pranz am iesit amandoua din spital in stare de functionare: una f.f. buna si una asa si asa. Ia ghici tu care cum? Si am fi iesit miercuri daca n-ar fi fost hemoragia.

Ar fi frumos sa ne nimerim deodata in spital!

Mergi la inceput

Exact, e cu lordul Elmsworth si cu Jeeves. si mie tot de Jeeves imi place. si mai imi place atmosfera aia britanica, ma dau in vant dupa ea ;) pai le citesc si ti le dau si tie, daca vrei ;)

C & bb 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

corap draga mea, nu-mi vine nici mie a crede! ori s-a luat barbata-meu de ea in lipsa mea, ori s-a dat ea pe brazda, ori eu visez, dar exista o armonie in casa de ti-e mai tot dragul! Eu pina la urma, dupa ce mi-am varsat naduful pe-aici, mi-am spus sa fiu o doamna si cea cu capul plecat ( ca sabia nu-l taie) si am tratat-o frumos,i-am incalzit de mincare, am intrebat-o ce pofte are, ce mai vrea sa gatesc,in fine, ca pe un oaspete de vaza...ea vad ca a inceput sa ma ajute la mincare, vine pe linga mine, ma intreaba cum imi mai este...ma mai supar eu din pricina ei, dar incerc sa pun la spate ( nu la fund, ca-l am deja mare!!) ca sa dau un exemplu: am spus clar ca in bucatarie cind se gateste se sta cu basma pe cap, ca eu daca vad un fir de par in mincare mor, ea mi-a spus ca ii este cald ...si cind am gasit vineri pe capacul cu porumb fiert un fir de par de-al ei am crezut ca mor...i-am spus cu frumosul ce am gasit si am rugat-o sa-si puna basma..binenteles ca nu m-a crezut si a stat fara...m-a ajutat si mi-a framintat coca ptr. una din prajituri si a doua zi, in timp ce o taiam, am gasit un fir de par, era linga mine si atunci i l-am aratat si s-a convins..."vai, dar nu stiu cum, ca eu am parul scurt, etc." eu am par roscat si barbata-meu negru, numai ea are par alb si altii nu mai sintem in casa, decit poate fantome care dau iama prin mincarurile noastre...deci ideea este ca o sa stau numai eu sa bucataresc ca altfel ramin nemincata ...eh, dar sarind peste astea, in general,este bine, nu ma pot plinge, in orice caz, fata de cum era la inceput este o MARE diferenta...tine-o Doamne, asa!

Ina
Virsta puisorului meu:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;31/st/20051203/k/f560/preg.png

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

Lasa ca mi le cumpar si eu ca prind bine la casa omului. Cu Bridget Jones, Jeeves & altele i-am ridicat moralul la soacra-mea (care e total diferita de soacra Inei, a se consemna!) cand a stat o saptamana in spital. Degeaba, in fine.

Cred ca mi le iau cand merg la mare ca eu citesc pe balcon pana restul familiutei isi face siesta in patuc.

Mergi la inceput

hai ca eu ma tirez. pana maine scutesc forumul de prezenta mea. pupici pe burtici.
C & bb 18+

Mergi la inceput

Fetelor, cit este ceasul la voi, la mine este ora 11 ( + 7 ,la voi ar trebui sa fie 6 pm ) mie imi arata postarile voastre ca este ora 5pm...?? ma gindesc la dordia, ca la ora 18:20 trebuie sa fie la echo...

Ina
Virsta puisorului meu:

Mergi la inceput

Corap FELICITARI ca l-ai simtit pe bebita !!!

Ina
Virsta puisorului meu:

Mergi la inceput