Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (56)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by lighty

buna mamici, sunt laura si sunt mami de nov, adica de baiat din 24 noiembrie. si eu va urmaresc din timpul sarcinii si la fiecare subiect vroiam sa intru dar ....nu am nici o scuza!

LAURA bine ai venit printre noi...Mai bine mai tarziu decat niciodata!...
Da... mi-am luat copertina de ploaie cu 380.000 lei de la magazinul Happy baby (sper ca nu gresesc) care e pe bulevardul Chisinau, apropape de Diham, daca stii...
Paxela si-a luat la cateva zile dupa mine, din Europa, cu 250.000 lei...
Daca vrei cu 380.000 lei (nu stiu unde stai), poate iti iau eu si ne intalnim undeva... Mai depinde si ce fel de carucior ai....

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Otiliav

Eu eram acea mami de nov-dec care a invitat mamicile sa iasa din umbra. Pana la urma am patit-o si eu si am ramas logata asa!

S-a rezolvat misterul femeii in alb!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am uitat sa va spun. Ana n-a mai crescut nici in greutate nici lungime, in ultima luna. Are 8.2 kg(adeca cam mult) si 67 cm (nu-i rau dar se putea si mai bine).

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Felis, ma gandeam sa-mi sterg mesajele sa le scriu cu parola mea. Dar ce sens sa mai trisez, asa ca m-am si desconspirat. Acum astept bataita!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Salutare!

Ne-am botezat si noi si avem si cateva pozici. Andrei a rezistat la restaurant toata seara.

Botez

Va pup,

Flory si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Lighty, bine ai venit! Da-ne detalii despre pitic si despre tine .
Fetele, am fost azi la intalnire cu doi baietei... si cu PAUL (Onitza) si cu MIHAITA (Felis). Hehe, s-ar fi agatat ea de pantalonii lui Paul, ca la Mihaita a intrat cu piciorusele in carut (deh, singura intre baieti... ) insa si-a adus aminte ca maine se intalneste cu mama soacra (Miche) si cu Darius ...
Sunt foarte fericita de cum a mancat pitica mea azi , dupa ce ieri credeam ca o atarn de lustra... Legumele (care sunt un cosmar mai mare pt mine decat pt ea) azi le-a mancat cantanad si gangurind pt ca i le-am dat cu smantana... Multumim pe aceasta cale Onitzei ca ne-a incurajat!

Fetele, am doua vesti bune pentru mine...
1. AM MASTERUL IN PSIHOTERAPIE SI PSIHODIAGNOSTIC de ieri
2. ASTAZI NE-AU SUNAT SI PE NOI DE LA LOGAN: POIMAINE AVEM MASINA!!!

POZELE MAMARUTZEI!!!
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Miki si Dutzi, au trecut problemele cu suptul. Chiar din ziua aia. Eu am prins o smecherie, fetelor. de cate ori il parasc pe Alex pe grup, se cuminteste imediat si o asculta pe mami. Cand ma vaitam ca doarme prost, imediat se indrepta. Cand ziceam ca e razgaiat, imediat devenea copil cuminte. Din pacate, si de fiecare data cand il laud si-o ia in cap si nu mai e la fel de cuminte.

Acum baiatu' mami suge la fel de bine ca inainte.

Ne-a mai dat un dintisor, tot jos. Il urmeaza indeaproape pe celalalt care inca nu a reusit sa iasa de tot (adica in lungime, nu a crecut de tot). E un sfert iesit si acum i-a spart si al doilea. Are mamai un dintos dragalas acasa.

Doarme ziua de n-am treaba cu el. De un timp incoace doarme cate cel putin 2 ore. Azi mi-a dormit primul somn de aproape 3,5 ore. E pe invers decat restul bebelusilor. De la datul dintisorilor se pare ca doarme dus. Noaptea insa doarme la fel ca inainte, nu si-a schimbat in rau sau in bine programul.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminna spune:

quote:
Originally posted by raluca.gabriela

Fetele, am doua vesti bune pentru mine...
1. AM MASTERUL IN PSIHOTERAPIE SI PSIHODIAGNOSTIC de ieri
2. ASTAZI NE-AU SUNAT SI PE NOI DE LA LOGAN: POIMAINE AVEM MASINA!!!

POZELE MAMARUTZEI!!!
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
mamica de Mamaruta

Raluca,
felicitari, mai. Bravo tie, esti frumoasa si desteapta foc! Daca am nevoie, poate apelez la serviciile tale, ca in halu' in care doarme mariutza mea noaptea, ajung in curind la casa de nebuni!!!!!
Iar cu Loganu'...ce sa zic, sa va traiasca :)Eu mai am de asteptat pina la masina...abia pe la mijloc de iulie. Pin-atunci...cu RATB.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Try, iubita ma bucur ca sunteti bine, am urmarit sa vad cand scrii, ca am uitat data cand va mutati, 26?
Sa ma anunti si pe mien te rog cand faci miscarea si sa imi dai numarul nou.
Pup si sper sa nu deochi pe Alex ce scump si cuminte este

Denisa
8+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

iata apar si eu dupa ce mi-am parcat mandretea de fata!
Raluca,felicitari!Sa stapanesti sanatoasa si diploma si masina!
Flory,sa va fie de bine botezul!Mare baiat ai si frumos foc!
Lighty,bine ai venit printre noi!
Monica,multumesc mult de numar;am vorbit cu Stanciu.
Mai,eu am fost in seara asta la medicul meu de familie,s ao canatresc pe Mariuca;nu-mi venea s acred ca are 6.800!!!!!!Am zis ca s-a stricat cantarul.A luat 300g.in 2 saptamani.Felis,ai avut dreptate,cred ca de la Tonotil.Asa ca macar in privinta asta sunt fericita.Plus ca a inceput s apape mai bine,adica 125-150g fructe dimineata si cam 200g legume la pranz,ea care abia inghitea 50!
Maine sper sa mai am timp sa intru;daca nu sa va ganditi la mine ca joi mergem la doctor.Pupici si ne auzim.

POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput