Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (56)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lighty spune:

Multumesc pentru primire, sa va spun mai intai ca bb meu se numeste Adrian, este tare zambaret dar ma cearta tare cand vreau sa ii dau sa manance in rest toate bune
Si eu bat zilnic IOR-eul, am vazut-o pe Felis si Paxela si cred ca si pe Mikimi
red]Felismultumesc , eu locuiesc chiar acolo , stiu magazinul dar am gasit la ei doar la 1 milion de asta am si zis ca mi se pare prea mult, dar ma mai duc si maine sa vad
Eu am program destul de fix de plimbare pt ca teroristul meu se trezeste invariabil la 5,30 iar cand este frumos afara deja la 7 dimineata sunt in parc, eu si lucratorii ADP de se uita la mine tare mirati saracii si ma trimit de pe o banca pe alta sa mai mature si ei
la 10 sunt deja in casa pt masa de dimineata si ies la fel de punctuala la 18 seara pana pe la 20,30
Astazi am fost la cantar pt 7 luni si piticul meu are 7800g si 67cm, mie mi se pare ca ia prea putin in lungime dar totusi ia , nu a stagnat nici o luna
[/red]Paxela cum a reactionat Silviu la Peritol pt ca mi-a dat si mie astazi pt pofta de mancare si pt a-l mai linisti noaptea ca ma dispera.. nu stiu ce sa fac sa ii dau sau nu, dr a zis sa ii dau pana termin sticluta, tu cum ai procedat?

va pup, noapte buna

Laura si Adrian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didutza spune:

quote:
Originally posted by florypop

Salutare!

Ne-am botezat si noi si avem si cateva pozici. Andrei a rezistat la restaurant toata seara.

Botez

Va pup,

Flory si Andrei

Pupici lui Andrei ca tare-i frumusel!

Pusici de la gemeneii clujeni DENNIS si DARIA (12.11.2004)!

http://community.webshots.com/user/didutza1978

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna seara!

incepem si noi sa ne simtim mai bine, suntem destui de vioi, papam bine, desi numai supa de morcov cu orez si carnita de pasare...cred ca i s-a urat saracu', da' ce sa facem...le dam clasa lui Ken si lui David si cucuietelor (apropo, unde or fi mamicile lor?????) la cat orez a mancat Vladutz...

vreau sa urez noilor mamici "bun sosit" si...pupici si "La multi ani" Rianei a lui Oany care azi a implinit 6 lunisoare...fff bun tortuletu'...si sa stii ca am imprumutat si un tricou de la Riana ptr Vladut .
Fetele ia priviti aici aici sa vedeti ce face flacaul meu...

mami de vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Aime M-AM TOPIT !!!! sunt asa scumpi !!!!! La multi ani Rianei.

Laura bun venit, pune si pozici ca sa te reperam si noi.Apropos fetele cand o intalneala ? parca as veni maine in Moghioros...ce ziceti sectorul 6 ???
Laura in Obor am vazut pelerina de ploaie zilele trecute cu 300.Felis din pacate am vazut-o prea tarziu pentru tine..aveai deja.Mi-e dor de voi.

Flory sa va fie de bine botezul, ai un pui frumos foc si zambaret printre dintisorii lui de iepuras.

Try baga atunci barfa si lasa lauda...bine ca suge, asta era important.

Raluca felicitari.Va admir ca aveti putere sa invatati, eu nu mai am rabdare deloc sa citesc ceva "de scoala"

familia nebunica
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Otilia, Felis eu mi-s foarte curioasa de felul meu si nu pot inchide aici pana nu ma lamuresc ce-i cu "misterul" ala ? luminati-ma si pe mine please

familia nebunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oany spune:

AIME ne bucuram ca v-a placut tortuletul nostru si ne cerem scuze ca a trebuit sa plecam....Dar eram asteptati la alta petrecere...Cat despre tricout nu-i nici o problema...
Riana care era mofturici de fiecare data cand mergeam undeva, acum ne-a facut o surpriza placuta...Se vede ca am mai crescut ! Incepem sa ne cumintim!
Am fost cu ea la ziua nepotelului nostru!Agitatie multa , copii, tipete, muzica de rasuna tot blocul! Pana a inspectat terenul a fost timida, iar cand s-a obisnuit cu atmosfera deja am inceput sa danseze (dadea din piciorute cand auzea muzica), sa vb si sa rada cu toata lumea! A stat si in piciorute si a batut din palme...
Noi care credeam ca nu apucam decat sa intram si trebuie sa si iesim...ne-a prins ora 22 tot la petrecere,ora la care ea deja ar fi dormit in mod obisnuit, acum nu dadea semne de oboseala!
Multumim mult pentru urari...si ne mai auzim si maine ca s-a facut destul de tarziu...
Noapte bune mamici si copii!
Mami Oany si printesa Riana-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oany spune:

ONITZA nu am pus inca poze! Dar Paul al tau o poate vedea pe Riana in cateva poze la AIME! Ultimele puse! Si asteptam dupa parerea! Cine stie...
Pupici multi si noapte bune!
Mami Oana si Printesa Riana-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

LAURA... deci suntem vecine si nu stiam... Pai de ce nu zici mama ... ca si eu ies la plimbare pe la 7.30 pana pe la 9.30-10... si ma plictiseam singura ca Paxela la ora aia nu iese...
E adevarat ca am iesit doar in zilele f calduroase atat de dimineatza...

Paxela e plecata la Targu Mures... asa ca am sa-ti raspund eu (si sper ca am retinut bine): i-a dat lui Silviu peritol cateva -vreo 2 zile si intr-adevar, manaca mai bine, dar Silviu a devenit tare "miorlait"- el care e un razaretz toata ziua, dintr-o data era un scancit... si ea a considerat ca isi vrea inapoi baiatul zambaretz...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mikimi

Otilia, Felis eu mi-s foarte curioasa de felul meu si nu pot inchide aici pana nu ma lamuresc ce-i cu "misterul" ala ? luminati-ma si pe mine please

familia nebunica

Te referi la faptul ca au aparut 2 mesaje postate de "mami de nov-dec 04" si eu eram taaaaare curioasa cine era ?... Si era Otilia??? La asta te referi???????
Ca eu la asta m-am referit cand am zis ca am rezolvat misterul femeii in alb

PS Mey... m-ai uitat?... (MIKI) Cand ne mai plimbam??????

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

Mey fetelor... meseria lu meseria... ia uite ca nu mai am de invatzat da am de lucrat...
Si uite asa daca am invatzat... acu am de lucrat!... Mey ce viatza... Da bine ca am de lucrat...
Si ce ziceam... ca dupa examen ma uit la poze si recuperez????????... Ihm!..

Mergi la inceput