Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (56)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

buna fetelor!Iaca si noi am venit de afara,am mancat(cam 150ml...deci e in pasa buna fata mea).Am fost iar la doctor,mi-a explicaty mai bine ce temeri are(care eu sper sa nu se adevereasca).Maine venim la Bucuresti si joi mergem la Institutul ptr.Ocrotirea Mamei si copilului si seara la Dr.Stanciu despre care am auzit lucruri bune.In cel mai neferciti caz,zice ea,are talasemie,o forma de anemie care este ereditara,care daca este minora,nu se intampla nimic.daca e majora,se trateaza...o s acaut pe internet.
Multumesc celor care mi-au trimis incurajari...Eliza,si tie iti multumesc ca m-ai sunat.Sunteti minunate!
In rest,am vazut pozici;Didutza,Ad_rianna,aveti niste fete superbe si niste strengari d ebaieti.Sunteti niste mamici fericite!
Pupici si ne auzim mai incolo

POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Andreap ,scuze ca eu nu am mai citit aseara si habar-naveam ce ti s-a intimplat .M-am uitat pe o carte si scrie ca in talasemia minora e prezenta o usoara anemie ;n-am gasit nici o explicatie referitoare la trombocite . Ne vedem dupa-masa si mai vorbim ,pina faci analize suplimentare nu dispera !!! Dr . trebuia sa -ti spuna si daca avea cea mai mica suspiciune , e vorba de un bb ,daca la un adult e altceva ,in cazul unui copil cred ca e mai bine sa-ti iei toate precautiile decit sa treci pe linga un diagnostic .

Pina la noi rezultate bucura-te ca a crescut in greitate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Dutzi ti-am vazut grasunelul !!! e un scumpic.Mor dupa ochisorii lui si are cute-cute ca Alexander, cred ca-l pipai tot timpul pe la piciorute, eu cel putin asa fac.

Didutza si Adriana i-ati mixat acolo de nu mai stiau nici ei de ei...sunt niste nazdravani mari si frumosi.De abia astept o ocazie s vin sa va vad in patru acum.Adriana au crescut tare mult si nu par deloc slabuti , imi plac asa cum sunt.Sa-i mai scoti ca o sa vezi ce bine o sa le fie.Macar dupa-amiaza cand mai termini cu mancarica.
Didutza ce sa zic...in picioruse felicitari !

La mare ce sa zic..a fost nici usor nici greu.In primul rand ca am fost cu finutul meu de 2 ani si am vazut cum e cu 2, desi era si mama lui, ca tata...toata ziua la peste..e foarte greu cu ei mai ales la varsta asta,Si cand ma gandesc ca exact asta vroiam sa fie diferenta intre ai mei...ma mai gandesc.
La al meu a fost greu ca nu sta foarte bine in fundic si chiar daca ar fi stat nu sta foarte mult, deci pe nisip nu prea il poti pune, in carut nu prea avea stare mai mult de juma de ora fara sa-l plimb, plimbatul carutului pe nisip e exclus...deci...cand in carut cand in bratic cand pe prosop.Pe prosop nu merge ca se invarte de pe spate pe burta non-stop pana ajunge pe nisip si va dati seama ca nisipul e foarte bun de mancat !!!
Si ce mi-a fost mai incomod cu orele de iesit..de la 7.30 pana la 10, apii la plimbare prin statiune la umbra, apoi in camera pana la 5, desi si atunci era destul de cald.Nasol era ca apa era rece si nu am putut sa-l bag, cumparasem o piscinuta foarte mare si apa nu apuca sa se incalzeasca in 3 ore cat stateam noi pe plaja.
In rest totul ok, a mancat foarte bine, a dormit la fel de bine, l-am tinut pe plaja chiar cand batea briza destul de tare si nu a patit nimic, soarele l-a bronzat pe partea din fata, se observa la picioruse ca fata e negruta iar spatele lor e alb, dar e haios.L-am cremuit cu Nivea de 30.Cam atat important, va urez sa mergeti linistite si sa va simtiti bine ca meritati.Iar avantajul e ca tati este 100% de serviciu in vacanta, cel putin asa ar trebui.

familia nebunica
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Andreap, bine ca nu e nimic grav si se trateaza.Sa fii curajoasa si pupici Mariucai.Sa fie sanatoasa si sa se faca papacioasa!

Onitza, multumim de urari!
Daca nu ma insel, tu ai postat reteta aia de prajitura cu gem? Am facut-o si eu...foarte buna... chiar daca am ars-o nitel de cascata ce sunt. Eu sunt fan de papa bun si rapid(ca n-am timp prea mult de bucatareala, desi imi place). Daca intereseaza pe cineva, pot sa va dau o reteta de sufleu de ciuperci cu dovlecei, f. bun.

Vad ca aveti probleme cu puiutii vostri, ca nu vor sa mai pape san. Ei bine, si noi la fel! Singurele mese la care papa bine sunt cele de seara(inainte de culcare) si de dimineata(cand se trezeste) Ma gandesc ca nu mai vrea pentru ca mai mananca si altceva, dar oare ii ajunge?!
Sabina papa max.100ml de piure de fructe sau supa(ma declar foarte fericita atunci!), dar rar ajunge la performante din astea. Nu mai spun ca nu vrea sa bea nimic, nu suporta biberonul, si atunci eu ce ma fac, oare nu-i e sete si ei?

Cookie si bb Sabina
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Raluca ati fost superbe.Rochita iti sta foarte bine.

Eu nu stiu cum sunt ai vostri, dar eu il imbrac pe Alex mai greu decat in iarna cand ii puneam 5 mii de hainute.Acum nu mai sta locului nici o secunda , alerg dupa el in pat sa-i pun 1 maieu si un pameprs juma de ora.Se intoarce pe burta si asa sta, pana ma iau toate transpiratiile.Cred ca-l voi lasa ca Tarzan ca nu mai pot !!

familia nebunica
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lighty spune:

buna mamici, sunt laura si sunt mami de nov, adica de baiat din 24 noiembrie. si eu va urmaresc din timpul sarcinii si la fiecare subiect vroiam sa intru dar ....nu am nici o scuza! am avut si am tot tipul de probleme cu bb si am invatat de la voi ce si cum, de la Eliza despre ochisor, de la Andreap cu mancarea, de la Simina tot cu mancarea, si de la fiecare in parte cate ceva( try, roserb, paxela si in special de la felis pe care am vrut sa o abordez de la inceput pt ca urma sa nastem la acelasi spital la aprox aceeasi data).
am atat de multe de spus si imi pare rau ca nu am intrat pana acum dar poate se remediaza situaTIA. pana va mai povestesc cate ceva am si o rugaminte, stiu ca ati discutat despre huse pt ploaie si cinevaspunea spunea ca a gasit la 250 ooo . ma intereseaza pe unde ati vazut sau ce preturi dar nu de 1mil pt ca nu imi pot permite. stiu ca felis vroia, poate imi raspunde ea pt ca stiu ca si-a luat

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ADRIANNA, te rog din suflet sa imi dai si mie cand ai timp reteta de bors de la mama ta...multam...am vazut pozele , copiii sunt foarte frumosi, dragalasi, si plini de viata....sa va traiasca!
Azi am fost la plimabare in IOR, cu FELIS si RALUCA, a fost foarte placuta si relaxanta plimbarea, intru-cat, nu a plans nici un bbeu, au fost cuminti si s-au imprietenit, au vb si intr ei si cu mamicile lor. Sper sa se mai repete experienta!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Cookie,pai baga aici reteta de sufleu de ciuperci cu dovlecei,sa incercam si noi.

Mikimi,si la noi e distractie mare cu imbracatul si dezbracatul ca nu sta locului nici o secunda.Uneori imi ia cateva minute pana reusesc sa-i pun pampersul.

Lighty,bine ai venit.Cum il cheama pe bebele tau?

Mai dar ce de "new entry" in ultimele zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didutza spune:

lighty - bine ai venit !!!

Pusici de la gemeneii clujeni DENNIS si DARIA (12.11.2004)!

http://community.webshots.com/user/didutza1978

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eu eram acea mami de nov-dec care a invitat mamicile sa iasa din umbra. Pana la urma am patit-o si eu si am ramas logata asa!
Lighty, bine ai venit si asa cum spuneam mai devreme asteptam mai multe date ca sa-l trecem pe baiat pe listuta.
Nu stiu cum se face dar baietzii se detaseaza din nou ca numar!
Noi am fost la vaccin, a deschis gurita sa planga dar tot pe chiote a dat-o. Bineinteles ca eu m-am udat pana la piele, ea fiind sub "husa de ploaie" (adeca o punga maaare cred ca de 20 l pusa peste marsupiu).Din pacate doctorita noastra a suferit un accident de masina si se pare ca 2 luni va sta in medical. Ne-a consultat alta pediatra si mi-a spus ca are voie cirese, fasole verde, spanac, ou, carne de vita, rosii cam pe la 8-9 luni, mamaliguta cam pe la 7 luni, unt, smantana.
Oare ciuperci pot manca piticii, asta nu mi-a dat prin cap s-o intreb?

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput