clubul studentelor
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
enderbaby spune:
Din pacate eu nu scap asa repede ..pe langa examenul de maine care e inca in sesiune mai am restanta aia
care o sa fie cam la inceput de iulie
cand ti-e lumea mai draga
. Si acuma vineri incept practica cica, care consta intr-un proiect de fapt(ceva pe web am ales)...si cam asta e chinul si tortura mea pe urmatoarele 2-3 sapt.
Azi tre sa termin de invatzat pentru maine.....si am un "chef " nebun de-a sta cu nasu in foi.... c u later
Ai grija ce-ti doresti...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/saddie/saddie.jpg)
saddie spune:
Eu am cam terminat cu examenele deocamdata dar spre rusinea mea va trebui sa ma prezint in toamna la vreo 2.
anne'mary apropo de profesori care fac fitze pe mine nu ma mai mira nimic. Una din restantele pe care le am in toamna am mai dat-o si vara trecuta dar desteapta de secretara a pierdut lucrarile si uite asa trebuie sa dau examenul din nou, ata ete!
Da' sunt fata mare si ma descurc eu!
maramiru spune:
Alyah, vine de la Tatiana.
Enderbaby ai sunt studenta in Iasi si este adevarat ca facultatea se numeste FEAA ,care este aceeasi cu ASE.
Bafta fetelor la exemene!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/megbeng/megbeng.jpg)
megbeng spune:
pai si pe mine ma cam mananca in sa tot intru pe net, mai ales pe DC....am sa imi limitez vizitele prin club la 1/zi...eu am examen pe 6 si 8 iulie (practic, respectiv scris) si materie e taare multa..
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
iully spune:
Buna,stundentelor.Si eu sunt studenta la Medicina Bucuresti,anul 5.
Va salut pe toate,bafta la examene si cat mai putine restante.Pt cele cu restante:Ganditi-va ca aveti posibilitatea sa aprofundati acele materii care va vor ajuta mai mult in cariera(desi pe mine nu m-a consolat deloc chestia asta in anul 1 cand am avut 2 restante)
Mai,Megbeng,mai:M si G stiu de la ce vine dar restul?Auzi,cum de ne intalnim noi tocmai pe DC?Mie de ce nu mi-ai spus de el?
Ei lasa ca te scarman eu pe 20 august(asa mi-am dat seama cine esti)
Stii cumva cat am luat la SPM?
Pupici si mai vb.
PS:Eu sunt si mamica,il chema Cristian si are 11 luni.
Iuliana si Cristian
alinutza1980 spune:
Buna dragele mele studentele!
Am citit pe fuga ce ati mai postat, ca am o gramada de munca.
Dar macar sunt fericita, GATA CU EXAMENELE!!!! Pt mine, cel putin dar ca sa nu fiu egoista, mai astept putin cu sarbatoritul si va astept si pe voi.
Anne Marie, multumesc pt raspuns, deci nu sunt singura care se simte la facultate ca un intrus. Oare ce s-a ales de studentimea asta? Vecinul meu a terminat ASEul in 93-94 dar ce grupa unita erau, mergeau la munte, la mare, erau super. Asa imi imaginam eu viata de studenta, prin ochii lor dar se pare ca nu mai este asa. Si e pacat, cred eu.
Hopa, ma cheama datoria. Promit sa revin. Inca o data, multa bafta fetelor!!!
To be or not to be?
daii spune:
Buna, dragele mele studente.Ma alatur si eu voua.
Sunt anul II la Economia Turismului Intern si International, Univ. Romano- Americana, FF, varsator si tot 22 de ani si jumatete (Anne' Mary).
Fetelor v-am citit si eu nu ma potrivesc cu nimeni: nu am carti sau cursuri dupa ce sa invat din simplul motiv ca dupa o sapt de munca nu mai imi arde sa stau nici macar o ora la fac, in wend. Plus ca imi place tare rau Turismul, dar eu fac numai Economie. De ce am fugit in toata scoala, de asta am parte. In concluzie, as invata si eu daca as avea din ce, daca as sta macar o saptamana acasa, dar muncesc, etc
Vineri am si eu examen, dar nu cred ca ma voi duce, sunt complet nepregatita, iar bani de cursuri sau carti.........ioc.
Sincera sa fiu nu stiu ce voi face cu sesiunea asta. Recunosc ca sunt un pic delasatoare, dar.............
Azi noapte deja visam ca am picat la licenta........si mai sunt 3 ani pana atunci
Pupici
lyvya spune:
PAUZA Bine ai venit! Daca ai visat ca ai picat exam de licenta at e sigur ca nu-l pici..de obicei se intampla contrar viselor!
enderbaby spune:
Si eu am visat ca iau 7 la examenu de maine.. , deci asta inseamna ca iau: -7 modulo 10 => 3...naspa
s-ar putea sa nu trec cu 3
. Azi am stat ca o plosnitza si nu am invatzat nimic...dar recuperez mai la noapte(sper).
PS: -7 vine de la faptul ca realitatea e invers(opus) fatza de vis
Ai grija ce-ti doresti...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/megbeng/megbeng.jpg)
megbeng spune:
iully, smechero, ce surpriza....chiar nu stiu de ce nu m-oi fi gandit sa te intreb de forumul DC, mai ales ca tu il ai si pe Cristian...nick-ul ti -am explicat pe messenger de unde vine...
de SPM nu stiu..o rugasem pe eliza sa se uite si nu a vazut numele tau..tu esti cu numele de domnisoara, nu? cica nu era afisat nimeni din seria 3...da mai bine da un tel la secretariat, ei tre sa stie...eu am luat 9
spor la ce mai ai tu acum...chiar, la ce mai ai examen?
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)