clubul studentelor
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/megbeng/megbeng.jpg)
megbeng spune:
inca ceva..imi sugera iully sa mutam discutia pe "PRIETENI DINTOTDEAUNA"...si cred ca acolo se potriveste mai bine decat la femina intim....
daii, nu cred ca e intelept sa nu mergi la examen...macar ai o sansa, cine stie...aburesti tu ceva, te mai ajuta un coleg...poate se dau ceva subiecte lejere....
alinutza..ce sa zic...VACANTA PLACUTAAAAAAAAAA
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
alinutza1980 spune:
quote:
Originally posted by megbeng
alinutza..ce sa zic...VACANTA PLACUTAAAAAAAAAA
Multumesc frumos megbeng dar mai bine astept sa terminati toate, sa ne bucuram impreuna de vacanta, ce zici?
Pana atunci eu va tin pumnii la toate. By the way, daca aveti nevoie de carti, cursuri...spuneti, poate gasim.
Chiar si rugaciuni facem, in cazuri disperate.
![](icon_smile_big.gif)
Va pupic
To be or not to be?
daii spune:
Stiu ca aveti mult de invatat si sunteti super ocupate, dar am si eu o rugaminte.
Poate gasesc la cineva niste cursuri de Economia serviciilor in Turism si Statistica.
plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Sunt urmatoarele doua examene pe care le am si tare as vrea sa nu raman cu ele pe toamna.
P.S: O sa merg la examenul de vineri, poate gasesc ceva pe net intre timp si am noroc sa scriu ceva
Va pup si va multumesc
iully spune:
Buna.Cum mai stati cu invatatul?Spppppooooooooooooooorrrrrrrrrrrrr.
Megbeng,cred ca am sa merg sapt viitoare sa vad de SPM.Mai am un singur examen prin iulie,la urologie(frectie).
Alinutza,ma alatur si eu :vacanta placuta.
Daii,bafta multa.Daca ai sti de cate ori am mers la examene pa care eram sigura ca am sa le pic...si le-am luat.ASA ca,mult curaj.
Pupici si mai vb
Iuliana si Cristian
Am pus niste poze:
http://community.webshots.com/user/cliully
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anne`mary/anne`mary.jpg)
anne`mary spune:
pauza si la mine. desi azi am invatat daor juma de zi caci m-am trezit cu musafirii rosii si m-a cam durut burtica.
livia treci si invata ca acusica ai examen (eu vorbesc)
iuli si daii bine ati venit
eliza bafta maine la examen. i know u can do it
saddi ce bine de tine ca ai scapat de examene. totusi sa mai citesti din cand in cand la cele 2 materii restante ca sa-ti vina mai usor cand o sa trebuiasca sa aprofundezi. stiu ca suna nasol dar "repetitia e mama invataturii". referitor la lucrari pierdute sa-ti povestesc ceva..la noi o colega a trebuit sa dea din nou 5 examene pt ca "s-au aruncat lucrarile..caci dupa o anumita perioada se arunca lucrarile (trecusera 3 luni de la sesiune)". a fost un act deliberat si urat din aprtea lor ca din cauza ca nu a platit taxa la timp sa o puna sa dea din nou 5 examene
megbeng, pana pe 6,8 iulie mai este. nasol e ca sunt apropiate datele de examen. e f bine daca ai sa reusesti sa intrii 1 data pe zi pe DC. asa zic si eu ca nu intru decat dimineata, dar daca am ocazia intru si dupa-amiaza, si seara. nroc cu fratele care tine pc`ul ocupat.
nu stiu alinutza draga de ce schimbarea asta. am si eu prieteni care au terminat prin `95 `96 si imi povestesc ce uniti erau ei. si mie mi se pare pacat dar ce sa fac. sunt total dezinteresati unul de celalalt. acum dupa 4 ani ei inca nu stiu cum ii cheama pe colegi.
vacanta placuta in continuare. sa te gandesti si la noi cand stai linistita in pat
iully sa-ti traiasca ingerasul. observ ca asta e un club mixt (studente si mamici) dar pe mine una nu ma deranjeaza, dat fiind faptul ca ador copii. eu una vreau sa am 3 prichindei.
daii suna f frumos fac. ta. cred ca ai putea sa ai o profesie tare frumoasa daca te tii de carte. e nasol ca ai si munca si scoala. imagineaza-ti ca altii au si familie pe deasupra. trebuie doar sa depui un efort ca sa tii pasul ca ar fi pacat sa renunti la fac. cred ca in primul rand ar trebui sa iti faci o legatura cu un coleg de la zi, ca sa iti dea cursuri, carti etc. ai putea sa le tragi la xerox si cartile (la mine cel putin iesi mai ieftin daca le tragi la xerox, caci manualele de medicina si de drept sunt cele mai scumpe). si de ce spui ca nu ai nimic in comun cu noi? esti studenta si asta e principalul criteriu dupa care se face departajarea intre noi si ceilalti de pe forum.
megbeng ieri mi-a trecut prin minte ca daca o sa tinem tot asa o sa ajungem la pagina 10 cand se inchide un subiect si deschizi altul. si ma gandeam ca o sa-l mutam pe DESPRE PRIETENI dar acum nu stiu cum..daca stii tu poti sa faci schimbul. initial nu am crezut ca o sa ia asa amploare si de aceea l-am postat aici. felicitari pt 9 luat :*
gata pauza..ma intorc la actul juridic civil
bafta la invatat celor care mai au si vacanta palcuta celor care nu mai au de invatat
anne`mary
megbeng spune:
anne'mary, pe 6 si 8 e aceeasi materie..pe 6 practic si pe 8 scris...in alta ordine de idei, am sa vb cu un moderator sa faca el operatiunea..sper sa fie toata lumea pe faza, sa nu pierdem colege pe drum...
daii, daca poti folosi programul DC++, cauta pe huburile de acolo ceva cursuri...sau zi-mi un titlu exact al materiei si iti caut eu
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
megbeng spune:
hello? ne-am mutat, conform propunerii...sper sa vina toata lume a aici...cine nu apare o sa primeasca PM, ma gandesc...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anne`mary/anne`mary.jpg)
anne`mary spune:
aaa ce bine e in noua locuinta
daii ai gasit ce iti trebuie?
eu ma duc azi la biblioteca..am de facut un referat la medicina legala. dar intai am sa caut pe dc++ asa cum a sugerat megbeng.
spor la invatat
daii spune:
Cum merge cu invatatul fetelor, azi??? Eu sunt tare energica azi. Ma pregatesc dupa amiaza si pentru un interviu. Sper sa am noroc.
Megbeng, cum pot accesa DC++? Nu am auzit de asa ceva!
Materiile pentru care am nevoie macar de cave cursuri sunt: Economia Serviciilor si Statistica.
V-as fi recunoascatoare
Pupicei