clubul studentelor

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

maine am examen...si nu prea am invatat.Sunt studenta anul V la medicina veterinara si anul I la finante-banci. Am o groaza de examene...m-am saturat si mai am si nunta la toamna...

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

buna studioasele mele
megbeng ce tinerica esti. ma bucur ca te impaci bine cu el si ca iti merge bine. si daca faci bebe sa ne numesti pe toate nase...mama ce o sa iasa
tatiana bine ai venit . nu-ti face probleme cu examenele neluate..ca le iei tu. acum ai grija de tine.
alyah BAFTA LA EXAMEN..sa vi cu 10..mai ales ca e oral iar mie imi plac mai mult cele orale decat cele scrise (la examene ma refer :P)
eliza si tu ma parasesti nu vreau sa fiu singura care nu are o relatie stabila oricum ma bucur pt tine..sa fi sanatoasa, fericita si sa faci un bebe frumos indiferent la ce varsta il faci. la voi se paote copia? la mine mai rarut si doar soptite :(. si eu tot 22 jumate am si sunt varsator.
dana sa te ajute dumnezeu sa controlezi sau sa faci EFECTIV cate documente poti duce. mie sa nu imi doresti asta..ca eu fug de documente desi o sa lucrez cu dosare..dar ma cam sperie cand vad biroul profului plin de dosare.
corina dar tu chiar esti brave. 2 facultati, duble examene, si o nunta. ai grija cu stresul..
va pupicesc pe toate acum
ma intorc la invatat
anne`mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvya spune:

Am luat un 8 la examenul de sambata..un examne legat de inflatie..pib si abureli din astea...in sf s-au gandit sa afiseze rezultatele....tocmai azi..dar eu am o mare pb...nu stiu cum ..dar nu pot sa retin atatea cifre si denumiri de la geografie...doamne ajuta sa trec..si am vineri examen...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Buna fetelor!Indraznesc sa intru si eu in club.Sunt anul intai la ASE,contabilitate si informatica de gestiune.Sunt in plina sesiune acum ,la fel ca si voi presupun.Asa ca BAFTA TUTUROR!

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna tuturor studentelor!!!

Sunt si eu studenta anul II ASE Contabilitate. Acum sunt inca in vacanta, deoarece mi-am amanat 2 anisori din studentie ptr crestere copilului, dar la toamna ma prezint din nou. Imi place ceea ce mi-am ales, mai ales ca si lucrez in omeniul contabilitatii.
Pupici!!!
Bata la examene!!!!

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

BRAVEGIRL....2 FACULTATI??? chiar ca bravegirl...cati ani faci medicina veterinara? din cate stiu eu e cea mai grea facultate...asa ne ziceau noua, la medicina generala, ca daca noi nne plangem ( cum faceam in primii ani), ce sa mai zica cei de la veterinara, care au mult mai multa materie..ca noi studiem o singura specie!!!
bafta si nervi de otel!!!
alinakav, bine ai venit! ...ce de-a studentime de la ASE, frate!!!nu va cunoasteti intre voi?

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

oare e nevoie de un club ase?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enderbaby spune:

Pai ce faceti fetelor...vrei sa faceti bisericutze .tz tz tz ....lasa ca ajunge un singur club de studente la orice .
Anne Mary la noi sa zice ca la unele obiecte se mai copie dar eu nu am tupeul necesar. Si oricum majoritatea materiilor din ultimul an au fost cu cursurile pe banca, asa ca ....doar sa indraznesti sa discuti cu vreun coleg, da tot n-am curaj.
Si daca tot ne spunem zodiile eu sunt sagetatoare ...si ce-mi lispseste cu desavarsire este rabdarea...nu am rabdare sa invatz ....si ma plictisesc repede de orice. (nu mai stiu ce sa scriu)

Ai grija ce-ti doresti...

Mergi la inceput

Iar fac pauza......in loc sa invat...am zis..hai sa vad ce mai zic fetele din club...io's varsator....nu stiu daca varsatorii au rabdare..dar eu parca am mancarici..nu pot sta locului o clipa...as vorbi fara oprire..as face orice doar sa nu stau cu nasu in carte...mai nou citesc cu voce tare..aproape urlu cand invat si uneori ma fac ca's profa si explic unui copil idiot..tot eu fiind si copilu idiot. Va las..ma duc iar la treaba...maine nu mai intru..vreau sa fac un pariu eu cu mine ca rezist sa nu intru o zi pe net..sa nu deschid compu...macar pana pe seara....ca nu pot din prima..e ca un drog pt mine netu si compu....am sa incerc sa eu cu mine...sa vad dc ma abtin.
Sunt de acord ca cel mai bine e sa ramana un singur club..unu mare si bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

buna studioaselor
bine au venit andra si alina. andra bafta la examene.sper ca nu mai ai multe. alina de ce ai inghetat anul? eu am colege (vreo 4) care au venit cu burta la gura la examene si acum vin in continuare dupa nastere. cred ca e destul de dificil pt ele dar asta e. si cand o sa te apuci de scoala o sa ai servici, copil, sot, scoala pe cap bafta multa
livia felicitari pt 8..si eu am de asteptat rezultatele la un examen care intarzie sa mai apara. pt problema cu cifrele de ce nu incerci sa le pui pe pereti asa cum ti-am mai spus. sau, sa le scrii pe biletele si apoi sa tragi la sorti si sa spui ce scrie pe bilet. eu asa fac cu articolele de lege ca sa le retin si sa nu le incurc. vezi ca pana vineri nu mai e mult.
eliza ai fost super tare . am putea sa facem un club al oamenilor lipsiti de rabdare..intru si eu. ziceai ca mai ai un examen nu?
fetelor fara idei marete gen club ASE ca in cazul asta eu raman singura
ma duc sa invat si eu. poate intru mai tarziu sa vad ce mai faceti
spor la toate

anne`mary

Mergi la inceput