Din Republica Moldova cine mai e?(partea 6)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
MamaElei spune:
Draga Violeta,
LA MULTI ANI
multa sanatate, fericire, dragoste si sa ti se inplineasca toate dorintele!
Rodica si PAULA (02.09.04)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
LiliaToma spune:
VIOLETA ITI TRANSMITEM SI NOI PUPICI DE LA CEI MARI SI MICI!
LA MULTI ANI!!!!
CRED CA TU SINGURA AI REUSIT SA ITI FACI CEL MAI FRUMOS CADOU DE ZIUA TA: AI TERMINAT FACULTATEA CU BINE SI TE-AI ANGAJAT DEJA.
SA POTI IN VIATA SA ITI FACI CIT MAI MULTE CADOURI PLACUTE, BINEINTELES SA AI PARTE DE CADOURI SI SURPRIZE SI DE LA PRIETENI, FAMILIE, VIATA, DESTIN....
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Balbina spune:
Violeta, LA MULTI ANI!!! Cu cele mai frumoase urari de bine si sanatate!
------------------
Numai bine,
Natalia
hosen spune:
salut fetelor,la multi ani,Violetik si-ti doresc toata fericirea din lumia asta,si tot cei mai frumos numai pentru tina saru mina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lucia_B/Lucia_B.jpg)
Lucia_B spune:
Buna fetelor!
In primul rind LA MULTI ANI !!! Violeta. Iti doresc tot binele din lume si sa-ti vezi visele realizate. Sper ca nu am intirziat cu felicitarile.
Voi asteptati sa ma pling in continuare ca am fata da nu baiat? Hai ca nu va merge' e din domeniul trecutului . Vazundul pe tati cum vorbeste zilnic cu Laura "fata tatei" m-a topit de tot, deci parca nici nu am vrut baiat, asa ca
.
Azi am facut primele cumparaturi pentru ingerasul nostru. Cind am ajuns acasa si le-am insirat pe pat, mi-am dat seama ca mi-i cam frica. Sa-l fi vazut pe tati cum ma incuraja: la's ca sunt io cu tine, sa vezi cum o sa te descurci .
M-am pus fetelor serios pe treaba, fac lista p/u toate cele necesare. Sper sa pot judeca la rece, ca acum sunt cam su capu'n nori.
Cind am posibilitate mai intru, pina atunci toate cele bune. Va doresc un we placut si numai perepetii traznite din urma bb-ilor. Si nu in ultimul rind, sa fiti cu toti sanatosi - tun.
V-am pupat si ne mai scriem. 27+
Tot raul e inspre bine.
Violetik spune:
Merci muuuuult de tot fetelor!!
A fost o surpriza placuta sa vin aici si sa citesc atitea felicitari.
Acum sa va povestesc cum a fost: am facut PRIMA masa de sarbatoare ca gospodina tinara.Am incercat sa fac de toate si sa uimesc pe toti. Sa vedeti ce masa plina cu de toate si frumos aranjata am reusit sa obtin ca rezultat al eforturilor depuse.Sunt super multumita.Poze ai uitat sa fac ( va imaginati, m-am luat cu de toate si am uitat sa fac poze )
Da' ce de-a flori, ce de-a cadouri... a fost SUPER!
Au fost doar rudele de 1-a mina: parinti, nasi, bunica si verisori de-a 1.
Lor le-a placut, mie mi-a placut.
Drept rezultat eri nu am fost la serviciu si m-a sunat sefu' si mi-a zis sa vin azi
Cam asta a fost... acum vrem la mare....dar nu stiu cind o sa fie aceasta...poate cind sefu va pleca.
v-am pupat!
Merci inca o data!!!
MamaElei spune:
Vio, ma bucur mult pr tine, ca ai reusit sa gatesti o masa mare si ai ramas si multumita. Eu de obicei, ma stresez pina la ultima!
Unde lucrezi? Sau ai scris undeva si mi-a scapat?!
Ce mai faceti, fetelor?
Lucia, si ai grija si in continuare de tine si burtic!
Ana, prezentarea la apel!
Tania, tot in Odessa esti?
Rodica si PAULA (02.09.04)
hosen spune:
salut fetelor cum e la noi in moldova sunt ploi ca in Ro?sincer mai am putin si chiarca intrun panica,saru mina astept raspunsurile voastre,
Davina spune:
Buna fetelor .
Felicitari Violeta pentru gatirea si aranjarea reusita a mesei festive .
Noi vineri am vacut 2 ani de la casatorie si sotul a cumparat 2 bilete la cina pe vapor .Croaziera a tinut 3 ore si a fost super. Am avut mincare gustoasa si muzica vie ,la sfirsit am admirat focurile de artificii .Acasa dimineata am gasit trandafiri rosii si cadouri .
Va doresc si voua viata lunga si fericita alaturi de sotii vostri .
Fetele cu bebei mici cit suc le dati pe zi ,daca le dati ? Pe ambalaj scrie 240 gr. pe zi ,nu este prea mult ?
Alina ce mai face Alex cel pupacios ?
Rodica mai scrie despre Paula .
Lilia ce mai face Amelia ?
Liliene te-ai intors deja ?
Ana unde ai disparut ?
Lucia ce mai face bebe?
v-am pupat si ma dus sa-mi ud florile .
Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25