Din Republica Moldova cine mai e?(partea 6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tania21 spune:

Buna fetelor va scriu de la Odessa Am venit aici sa incerc job-ul nou care mi l-au propus. Azi e a doua zi, mai stau pina Vineri dupa care plec la Ialta sa ma odihnesc. Timpul e bun, doar ca nu prea reusesc sa fac plaja . Mi-am luat costumul de baie azi cu mine dar e cam noros de dimineata, poate iese soarele pina seara...

Va pup pe toate, la fel si pe copilasi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Tania, chiar vroiam sa te intreb daca ai plecat deja la Odesa
Sper sa ai parte de timp frumos si sa te odihnesti si tu!
Vreau si io la mareeeeeeee!

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hosen spune:

MamaElei,eu lucrez intrun restaurant,stil japonez,pentru-ca ma discurc cit de putin cu limba,imi permit nu am incotro,lucrez mai mult pentru printesa mia,ma intelegi nu,,,,nu am un salariu mare dar totusi imi convine,si dupa care,lucru trei -patru ore nu mai mult,asta mii regulamentul fiind straina si normal am voe sa lucrez dupa 2-3 ani,dar eu mam angajat mai repede din diverse motive,stai linistita nu fac prostii,spal vase si fac curat,la inchidere si la deschidere aranjez masele doar atit saru mina,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Buna!!!
Ce dor mi-a fost.....Ce mai faceti?
Eu sunt in vacanta!!
In sfirsit am terminat.Azi ne-au dat diplomele. Apararea am sustinut-o bine-10.Cred ca a fost cea mai fericita zi din viata ca am terminat!Am facut si balul de-acum...Acum stau la 1-a zi la serviciu in birou.
Rodica, cum la Vadul-lui-Voda? Vrem si noi in week-end, dar nu stiu ce e, cit e, nu am fost niciodata kiar daca e aproape.Povesteste mai amanuntit.E ocupat peste tot? Greu se gaseste?
Tania21, cum la Odesa? Poate venim si acolo. Tu ce zici se merita un WE la Odesa ( la mare)? Mi-au spus ca e murdar. Asa e?
Fetelor nu mi-ati raspuns la idee: ce facem, ne intilnim intr-o zi?
V-am pupat!
Aveti grija de voi si de puiuti!

Mergi la inceput

Violetik,sa stii ca ma bucur pentru tine,multa bafta si succes in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Buna,
VIOLETA, ma bucur ptr tine ca ai scapat si ca totul a fost bine. Cind ne arati poze de la bal? unde ati facut?

Noi am facut la un restaurant nu departe de Lacul Tineretului( parca asa se numeste cel Comsomolist acum) si a fost ft bine.
Apropo de asta, mai e cineva la care ii e asa dor de studentie? Mie mi-e tare dor si am o nostalgie aparte ptr toti cei 5 ani din facultate si camin...

Cit despre intilnire, hihi, vezi ca voi acum sunteti doar 2 acolo in Moldova... Toate ar fi cam dificil desi mi-ar place.Doar daca veniti voi aici ca noi suntem mai multe in Romania :P

DIANA, ti-ai mai adus fetita in Japonia? Ti-ai rezolvat problemele cu sotul? Sper ca totul e spre bine( bine insemnind nu neaparat sa fiti impreuna, ci sa te simti tu bine)

TANIA, distractie maxima la Odesa. Eu tot nu inteleg ce faci tu acolo la Odesa ca serviciu? Adica eu am inteles care e specialitatea ta, dar nu inteleg cum ai ajuns asa departe... Ti-ar place sa ramii acolo? Scuze daca sunt prea indiscreta.

LUCIA, noi ne bucuram ca burticuta ta e bine. De mult vroiam sa zic si nu mai reuseam: eu sunt SIGURA ca dupa ce vei naste, intr-o buna zi o sa-ti spui ca nici nu iti inchipui sa nu ai fetita ta linga tine, si ca atunci nici nu iti vei doti sa fi fost baiat( poate al doilea :D)
Stiu asta de la mai multe persoane, dar cel mai direct de la fratele meu, care isi dorea ft ft mult un baiat...si acum isi doreste, dar nu ar schimba-o pe nimic in lume pe fetita lui pe un baiat, doar daca ar fi fratiorul ei :P
V-ati gindit la nume?

ALINA, tu ce mai faci? cum s-a acomodat Alex la cresa? chiar, cit e pretul la o cresa si cum e acolo ca conditii?
Si te rog frumos daca ai timp sa o pui si pe Tania( TANIA21) in listuta

Fetelor cu bebei mici, la voi se intimpla sa aveti zile cind bebeul sa plinga asa din senin. Adica se joaca, parca e vesela si de odata o apuca o criza de plins de mama, mama... si tot asa...
Pupici la toata lumea

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Buna!
Azi iarasi la lucru, miine n-o sa fiu ( cred ca va dati seama voi de ce )
LiliaToma, balul l-am facut la un restaurant nou in centru "BATI" si a fost super bine. Cum am pozele cum vi le arat.
O sa mai apar cred ca doar luni... pina atunci va doresc WE placut si puteti sa-mi schimbati deja in listuta din "studenta UTM" in fost studenta si parca nici proaspat casatarita nu-s deacu' ( au trecut 9 luni)
V-am

Mergi la inceput

LiliToma,salut,nu miam adus inca fata,,,,,,dar sper ca intr-o buna zi sa vina si ia si mami,fara mami nu vreau sa stea aici,imi pare rau dar nu pot sa ma pronunt,mai sigur saru mina,in rest astept pozele de la bal,alui Violetik,sper ca mam pronuntat bine,sincer vreau sa le vad si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

buna fetelor .
Violeta bine ca ai scapat ,felicitari .Vrem sa vedem pozele si rochia de la bal.
Lilia si Deanna are crize ,dar de nervi .nici nu stiu cum sa ma comport .Se enerveaza tare daca nu o lasam sa colinde casa cum ii place ei si plinge .Sper ca e trecator .
Fetelor cum e timpul la Chisinau ?tot asa dezastru ca in Romania ?
sper sa se opreasca ploile odata .
Restul fetelor unde sinteti ?de ce nu mai scrieti ce mai faceti ?
fuguta la apel .
pupici si va doresc un we . placut .

Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Violeta LA Multi Ani ,multa fericire sanatate si succese la munca .Dumnezeu sa te aiba in grija lui . de la noi

Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25

Mergi la inceput