Din Republica Moldova cine mai e?(partea 6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Davina, FELICITARI!! Sa fiti doi porumbei pina la adinci batrinete. V-ati casatorit exact de ziua mea .
hosen, nu prea ploua. E F CALD!
MamaElei, la Institutu National pentru Viticultura si Vinificatie.Acum insa lucrez intr-un birou la Academia de Stiinte-lucru de calculator pina la coacerea strugurilor.Nu mi-ai mai spus cum a fost la Vadul-lui-voda? Apa e rece?
Celelalte fete, de ce taceti?
V-am pupat!
pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Bine v/am gasit pe toate !!ce mai faceti? imi cer scuze ca am lipsit atata timp de la apel...dar in aceasta perioada am fost foaaaaaaaarte ocupataam fost plecata in moldova la buneii lui chris,ca a implinit 3 ani si trebuia sa fim toate rudele impreuna..stiti voi cum e..dupa aceea ne/am intors in bucuresti,si l/a o zi a facut chris varicela,este boala copilariei..la noi se spune varsat de vant..si a trebuit sa il tin izolat in casa vreo 7 zile...o sa treaca si ai vostri prin asta..sa mai creasca putin..ca toti fac..nimeni nu scapa..ca chris a luat/o de la cresa..acum bine ca i/a trecut..si dupa aceea cand s/a facut el mai bine am plecat toti 3 la mare...la Mamaia,unde ne/am simtit foarte,foarte bine si am avut parte si de un timp minunat,fara ploi,am stat vreo 5 zile si acolo..ne/am bronzat..intr/un cuvant a fost super...deci dupa cum vedeti am fost foarte ocupata,acum insa parca am mai intrat in programul normal,bine acum va las si ne auzim de curand..pupici la toate..,paaaa
oxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

quote:
Originally posted by Davina
de sotii vostri .
Fetele cu bebei mici cit suc le dati pe zi ,daca le dati ? Pe ambalaj scrie 240 gr. pe zi ,nu este prea mult ?

Rodica mai scrie despre Paula .

Davina, LA MULTI ANI de aniversarea voastra, multi ani fericiti impreuna!
Suc la Paula nu ii dau. Mai devreme i-am dat din asta autohton Vita, dar mi-a varsat de 2 ori, nu stiu, poate nici nu de la suc, dar oricum am renuntat. Sa fac suc la storcator is prea lenoasa, asa ca baga fiica-mea fructe, apa si lapte de la sursa. Am incercat sa-i dau ceai, ceva pliculete de ceai pt copii, nu a tinut faza, asa ca pas si la capitolul ceai.
Paula ma pune la facut curat. In fiece zi fac cu aspiratorul, fiindca orice gaseste pe jos, baga in gura. In rest, e bine, dar nu o laud, ca stii ce se intimpla...
Ai udat florile? Eu, de cind am nascut, am dus toate florile mele la matusa-mea, cica sa nu le manince Paula, dar de fapt uitam sa le ud
Vio, mii de scuze, am uitat si ca am fost vreodata la Vadul lui Voda! In apa nu am avut curaj sa intru, decit sa-mi balacesc picioarele, e groaznic de murdara. Si cu toate acestea, era multa lume care se scalda. In schimb, am mers cu o corabie, nu mai stiu daca am zis. Per total, mi-a placut, erau multe schimbari, spre bine, parca.

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hosen spune:

mersi mult fetelor mati calmat putin,mersi mult ca miati inpacat sufletelul si acum voi incerca sa dorm mai linistit,saru mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Buna!
Azi iarasi la servici
hosen nu-ti face griji, la noi e totul bine se pare ca doar in Ro sunt probleme, insa incercam sa-i ajutam si noi cit de cit.
Oxy,Rodica salutare!
Va pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Nu stiu cum, dar sint sigura, ca atunci cind am scris ultimul mesaj, al tau, Oxy, nu era! Si acum citesc si eu ce de-a peripetii pe capul vostru! lui Chris si fain ca ati fost la mare! Ce mult as vrea si eu, de fapt si sotul, dar cu asta mica nu vreau eu, ca sigur o sa ma stresez. S-o lasam cu cineva tot nu ma incumet, ca o alaptez inca... Ce mai, problema mare...
Am expediat copchila la buna-sa si merg in oras ca am treaba e la Serviciu social, sa fac programare la medic, sa fac ceva cumparaturi si merg la proba (imi cos o bluza). Program incarcat, asa ca v-am pupat, v-am dorit o zi buna (da, da, Vio, buna, n fi suparici si mai zimbeste!)

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Buna fetelor!

Sunteti active foc. Nu mai stati locului nici cele cu bb-ei, nici cele fara .

Davina - in primul rind felicitari pentru mica aniversare. Va doresc multi ani inaine si numai cu bine. Daca nu te superi, o sa pun si eu fetelor aceleasi intrebari .
Alina ce mai face Alex?
Rodica nici nu-mi vine sa cred ca si la Chisinau poti face programare la medic (oare se si respecta ordinea?).
Lilia ce mai face Amelia, care-i sunt succesele? Sper ca in curind sa se simta bine si sa nu mai aiba nevoie de gips.
Liliene mai zii cum o duci, ce noutati ai?
Tatiana ma bucur ca ati trecut cu bine de mica imbolnavire si ati si reusit sa va odihniti. Pentru Chris la multi ani si toti sanatosi.

Demult nu am intrat pe la voi, asa ca ramin in urma cu informatia. Mi-ar place mult sa stiu ca o duceti si sunteti toate super.

Eu sunt bine si fericita. Am mai facut niste cumparaturi pentru bebelusha. Nu pot sa-mi rup ochii de la hainute, nu mai am rabdare sa vina mai repede si sa o tin in brate. Dar asta e' nu am ce face, tre sa astept, e nevoie sa creasca fata tatei mare si sanatoasa.

Gata, mai scriti si voi, eu cind ma apuc pot sa scriu balade .

Numai bine, pupici pentru cei mici si voinici.

28+

Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Salutare
Iata-ma-s si eu.

DAVINA, felicitari ptr aniversare, si ati petrecut super... mi-ar place si mie sa iau cina pe iaht, vapor, ce-o fi acolo, pe apa...

LUCIA, ma bucur ca esti fericita, chiar zilele astea ii spuneam sotului ca nici nu imi vine sa cred ca parca nu demult imi puneam atitea intrebari cum o sa fie... eu imi gasisem un bebe intr-o revista si ma uitam toata ziua la el, si ziceam ca asa o sa fie :), avea buzele perfect conturate si dormea ft frumos si cind s-a nascut prima ce am facut m-am uitat la buze: erau conturate.... numai ca asa sunt si a lui tati, hihihi, ca doar n-o fi din senin...

RODICA, sa stii ca daca Ameli anu ar fi fost in ghips, as fi mers neaparat cu ea la mare, chiar mi-as dori asta ft mult...sa merge toti trei.Dar poate nu stiu ce inseamna si de aia zic, aa?

ALINA, nu ne-ai mai scris cum s-a adptat Alex la cresa?

TANIA, ce bine ca v-ati odihnit... poze ne arati?

Noi mergem miine sa schimbam ghipsul. Of, nu stiu ce ne mai spune si data asta.Deja imi e asa cunoscuta fraza; inca trei-petru luni ca nici nu mai am nevoie sa mi-o spuna. Astept ziua in care o sa zica: ultima data!!!! cred ca o sa fiu ft fericita chiar daca dupa ghips urmeaza hamuri, recuperare, masaj, etc.! Cea mai fericita zi urmind a fi cea in care o sa o vad pe Amelia mergind perfect

Va pup cu drag si tare sper ca intr-o zi sa ne intilnim cu toate( greu, dar nu imposibil, nu?)

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna fetelor ,
Multumim mult de urari.Eu nu am mai intrat citeva zile ca mi s-a virusat laptopul ,acum astept sa-l repare cineva ca eu nu ma pricep la asa chestii complicate :-)Asta e daca surfez mult pe internet si curiozitatea ma macina ...o sa fiu mai atenta de acum in colo .
Rodica da mai am citeva flori afara si multe vazoane goale ca mi sau uscat florile in primavara si cit am fost in MD nimeni nu le-a udat ..si aici sint foarte mari calduri .Deanna maninca multe fructe si lapte dar nu vrea sa bea apa sau ceai si ii dau suc injumatatit cu apa ... nu stiu cum sa o invat sa bea apa fara suc .
Si eu ca si Lilia iti zic sa te duci la mare cu Paula macar pe o saptamina dac nu vrei sa o intarci .Nu te teme ca unii se duc cu bebei de 1 luna si e ok .Pur si simplu nu stai pe plaja de la 12-16.00 ,palarie si multa crema cu SPF si UV .

Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

din greseama mi s-a trimis mesajul sorry ..
Lilia ii dorim din tot sufletul Ameliei insanatosire si sa auzi cit mai repede noutatea mare ca e ultima data cind pui gips .Cu ajutorul Domnului o sa treceti si peste asta .Sa ne zici ce progrese face Amelia ?
Lucia dormi cit poti acum ca dupa ce nasti primele 3 luni o sa fii tare ocupata mai ales daca nu ai pe nimeni acolo sa te ajute .Asta a fost la mine dar poate fetita ta n-o sa vrea toata ziua in brate ca Deanna :-)Bucura-te acum de liniste si cine romantice ...eu cind Deanna s-a nascut citeodata imi doream sa fie inapoi in burtica :-) ca tare mi-a fost greu sa o cresc singura ca sotul ma mai ajuta dar numai seara dupa servici .
Oxy bine ca ati scapat de varicele .La multi ani pentru Chris .Pune niste poze de la mare .
hosen nu-ti face griji ca de data asta Dumnezeu i-a ocolit pe moldoveni de ploi .
Vio cind ne pui poziti ?

Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25

Mergi la inceput