Bebelusi de iulie-august 2004 (75)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna!
Azi Stef a mers pt prima data vreo 3 pasi sustinut de o singura manuta. Nu a dormit deloc toata ziua, treaz fiind de la 8, mai inainte (ora 19) a cazut frant. Azi noapte s-a trezit la 24:30, 2 si pe la 6 parca, apoi de tot la 8.
Ma imita cum sterg masa la bucatarie sau cum culeg scame de pe jos. Ne da cand ii cerem ceva, daca (cand suntem afara) il intreb unde e catelul, il cauta cu privirea si incepe sa rada, iar cand ii spun "bravo" incepe sa aplaude.

Nicole, condoleante. Sa iti dea Doamne Doamne putere sa treci peste acesta suferinta.

Gabriela, La multi ani!

La multi ani si bebeilor care implinesc ai lunile!

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Nicole, condoleante, o sa te ajute moata mica sa te simti mai bine in mod sigur ! Oricum orice cuvinte sunt de prisos acum, dar tu esti tare, stiu.
Noi am ramas ultimii pe lista celor fomfi (fara dinti???) Se poate ? Sa mergem pana la mare ca sa fortam nota ?
lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Nicole-imi pare fff rau...Condoleante.
Matei, Marina, Gabriela -La multi ani, sa fiti sanatosi.

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

alunel si albinutza, bine ati revenit! Chiar nu stiam ce e cu voi!Ti-am trimis si e-mail de Paste si nu am primit raspuns...
BlueAngel, de-abia astept poze de la mare!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Lia, pai avand in vedere diferenta de varsta...mai uita-te maine in gura lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Fetele cucuietele, dependenta scrie pe mine. Intru de 10 ori pe zi pe forum. Uneori vreau sa deschid alta pagina si ma trezesc ca am deschis DC.
Eu tot asa, sau chiar mai rau, caci plang foarte mult si mananc foarte putin. Dar nu-mi fac probleme ca am de unde scadea cateva kg (mai multe chiar).
Partea proasta este ca am un interviu joi si nu ma pot concentra deloc. Caci trebuie sa citesc ceva in engleza (matematica). Nu ptr ca nu stiu mate, ci ptr a afla termenii de matematica. Dar nu-mi fac probleme. Daca e sa fie, va fi. Ma gandesc la ce se spune ca fiecare copil se naste cu bucata lui de paine. Poate asta va fi norocul Adelutei.
Nicole, imi pare rau ptr tine. Cuvintele sunt de prisos, dar sa sti ca sunt cu gandul la tine.Condoleante.
Ieri am plans toata ziua, caci mi-am vazut zana pe webcam. Off, offf....dulcea mami. E numai o saptamana de cand am plecat din Ro, dar parca a trecut un an.
Moata se acomodeaza foarte bine, a si uitat-o pe mami. Ea care era asa de mamoasa. Chiar cand eram in Romania, plangea sa stea numai cu mine.De credeau ai mei ca o sa traga cu ea mult si bine. Dar nu are nici o problema, mananca bine, doarme bine, alearga dupa catei, pisici, se urca peste tot.
A si mai nou sare din patut. Ce ma fac fetele ca nu mai e in siguranta nicaieri. NOroc ca patutul ei este langa cel alor mei, si nu sare decat prin partea aceea, direct in patul mare. Si apoi zambeste smechereste.
Cred ca va fi o rasfatata, caci are o multime de mamici pe acolo. Cu ai mei in casa mai sta fratele cu cumnata, care au 2 copii, iar fata lor are 17 ani si e innebunita dupa Adeluta. Si sora mea se duce des pe la ei, trece Adela din brate in brate.
Numai sufletul meu plange, mai ales cand am vazut ca i se facuse somn si pusese capul pe umarul lui mamaie.
A si ne-am dat drumul la vorba, spunem apa, ata(gata), Dei(Danny - catelu),mai (mamaie)pe langa inca o multime de sunete numai de ea stiute.
Hai ca v-am innebunit. Dar mai revin, caci prea mi-ati intrat in sange, si nu pot sta departe.
Va pup dulce
Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Of, Liliana, cred ca iti este groaznic de greu. Dar cel mai important este ca Adela este pe maini bune si nu uita, intotdeauna vei ramane mama ei, indiferent unde se va afla.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Of,of,Liliana,nu ma pot vedea nici un moment in locul tau.Bine ca esti tare si cel putin incerci sa-ti ocupi timpul cu altceva.Bravo.Macar esti impacata ca Adeluta s-a adaptat si ce e cel mai bine,e ca poti sa o vezi cu ajutorul webcam-ului.
Pupicipentru mamica curajoasa.

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
http://community.webshots.com/user/andreeabanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Nicole, vorbele sunt de prisos in monente ca astea. nu iti spun decat ca durerea mea, la moartea bunicului, probabil ca nu a fost decat un sfert din cat suferi tu. eu si philip suntem alaturi de voi. Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

dragele mele,
cu dormitul lui philip e din ce in ce mai trist. dupa ce ieri dupa-amiaza adormise dupa 20 de minute de plans, azi-noapte a dat lovitura. s-a trezit la 4.30 si pana la 5.20 a plans cu pauze. eu stateam si tremuram la usa camerei, crezand ca o iau razna, daca nu am luat-o deja. ei, si daca nu eu am fost cea care a cedat, a fost tatai, care nu numai ca s-a dus la el in camera, dar i-a mai dat si laptele, desi il rugasem sa nu o faca (il strang de gat!!!) si pana la urma l-am luat in pat cu noi. i-a mai luat o ora sa adoarma, dupa care l-am trezit eu la 9 fara un sfert ca nu mai dadea nici un semn.
se pare ca vom sfarsi sa dormim cu el. mie nu-mi pare rau, doar ca nu vreau sa stau legata de pat atunci cand doarme el. mai ales ziua...si el doarme de 2 ori cate 1-2 ore. cele care mai impartiti camera cu bebeul, dati-mi un sfat, sa aduc si patutul la noi in camera? mi-e frica sa-l culc in patul nostru dupa care sa plec, daca se rostogoleste si cade??/
Of, si ce bine dormea el cate 11 ore pe noapte...doar ca se trezea cu nopatea in cap. drept, il si culcam la 7. acum am resuit sa-i mut ora de nani la 9. dar uite ca sunt alte nazbatii
va rog mult, sfaturi

philip&andreea

Mergi la inceput