Bebelusi de iulie-august 2004 (75)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Iaca, m-am harnicit si am mai pus citeva poze prin album.

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de iunie la serbare;

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Fetelor, I-am luat temperatura lui Tudor si are 37,3 (in fundic), de fapt dupa cat e de cald cred ca are mai mult, dar n-a prea stat sa i-o iau. Ma intreb de la ce o fi. A fost si tare marait in seara asta. Ma tot gandesc ca la noapte daca vreau sa-i iau temp. trebuie sa-l dezbrac, si cand il deranjez noapte, se supara rau si plange. Sper sa nu aiba o noapte grea.

Mergi la inceput

Si Ilinca a facut febra, nu stiu exact cit dar avea peste 38 plus ca a si vomat. Si asta in ciuda tratamentului pentru git cu sumetrolim si nurofen pe care-l are de citeva zile.

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de iunie la serbare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Carmen, tu cu ce i-o scazi?

Mergi la inceput

Daca se-mput treburile, adica daca dupa antitermic tot mai face febra, schema de nurofen si supozitoare de paracetamol: la 4 h - 2,5 ml nurofen, dupa alte 4 h un supozitor si musai apelez la sosetele cu otet. Sper sa nu fie cazul si sa avem o noapte linistita (ce-i aia??). Io m-am saturat sa imi tot vomite seara, am in nari numai banana dospita... Miine mergem iar la doctor. De la vremea asta, si mai ales de la vint, numai copii bolnaviori.

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

La multi ani Matei!Sa fii sanatos,cuminte si sa-i bucuri pe parintii tai!
La multi ani Gabriela!
Haideti ca neuronul meu a luat-o razna,cred ca a plecat in vacanta pe undeva,ca nu mai stiu ce vroiam sa va zic dar probabil ca o sa-mi aduc aminte candva.....
Am pus poze de la munte de duminca ca sambata am uitat aparatul acasa ca de obicei,le puteti vedea in albumul Alex 10 luni:http://community.webshots.com/user/gongutza101
revin cand imi aduc aminte ce vroiam sa va zic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna seara!

Am vazut poze cu doi tzucurei foarte dulci, ce mai Carmen ai de ce sa fii mandra. Ai doi copii superbi. Ii pupam dulce si sa se faca bine repede . Iar pe Ilinca o rugam sa doarma bine la noapte, sa o lase si pe mami sa se odihneasca un pic.
Si pe Alex cel care conduce l-am vazut. Se vede ca are stofa de pilot de curse.

Andreea (philip) ce sa-ti spun de dormit, eu care nu am mai dormit o noapte intreaga de 10 luni?! Eu niciodata nu o las pe Stefi sa planga atit de mult. O las citeva minute sa planga, apoi ma duc la ea, incerc sa o linistesc doar cu vorba, daca nu merge o iau in brate, dupa ce s-a linistit iar o pun in pat. Daca reincepe sa planga o las ceva mai mult ca prima data si iar ma duc la ea si tot asa. De ex. in aceasta seara, pana la urma mi-a adormit in brate, dar cand m-am dus la ea ultima data era cu ochii inchisi, in fund si plangea. Am luat-o in brate si in 2-3 minute dormea de-a binelea. Iar in timpul noptii nu o las mai deloc sa planga, cum se foieste un pic sau scanceste m-am ridicat si o intorc si ii dau biberonul cu ceai. Stiu ca nu este bine, dar decat sa o las sa planga si sa se trezeasca de tot, prefer sa ma ridic 2-3 minute si apoi sa readorm si eu. Iar cu luatul in pat, eu nu o iau pe Stefi din acelasi motiv. Nu pot dormit cat doarme ea si mi-e frica sa o las singura in patul mare. Plus ca ea s-a obisnuit sa doarma in patut. Poate iti mai dau si alte mamici sfaturi.
Mitzura, poate nu este febra, poate doar s-a agitat un pic si este mai cald. Sau poate incearca o maseluta sa iasa. Oricum, il pupam dulce si pe Tudor si sa doarma bine la noapte.

Stefi de 3 zile face kk verde si foarte "frumos" mirositor. Sambata de 4 ori, ieri de 3, azi de 2 ori, dar azi nu i-am dat fructe deloc (doar banana) si a baut si cam 300 ml ceai de menta. Ar fi cazul sa ma ingrijorez? I-as face analize dar scaun, dar nu stiu cum sa procedez. Ii recoltez din pampers sau sa incerc sa o prind la olita? Astept sfaturi.

O noapte calma va urez!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Carmen , niste scumpi tzucureii tai

am pus si noi poze de la mare , la soare ..scuzati indecenta
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ionel_dinu/detail?.dir=ba1c&.dnm=a59f.jpg&.src=ph

pupici

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Il pupam pe Schumacher

quote:
Originally posted by gongutza

La multi ani Matei!Sa fii sanatos,cuminte si sa-i bucuri pe parintii tai!
La multi ani Gabriela!
Haideti ca neuronul meu a luat-o razna,cred ca a plecat in vacanta pe undeva,ca nu mai stiu ce vroiam sa va zic dar probabil ca o sa-mi aduc aminte candva.....
Am pus poze de la munte de duminca ca sambata am uitat aparatul acasa ca de obicei,le puteti vedea in albumul Alex 10 luni:http://community.webshots.com/user/gongutza101
revin cand imi aduc aminte ce vroiam sa va zic

Adina si bubu

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

he, he ..l-am vazut si pe bubu ..chiar mi-era dor de el !!!cand ii luati masina ?

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput