Bebelusi de iulie-august 2004 (75)
Raspunsuri - Pagina 6
roller025 spune:
Alexa, ce sa zic. Si mie mi se pare cam mult 3 luni. Acu' oricum merg dupa 1 luna la control si vedem daca mai e nevoie de ceva.
Fetili, dupa cunostintele mele, Corina ar trebui sa fie in tara. Are cineva un nr de tel de-al ei? Io am mobilu' al vechi, da' nu stiu daca mai e bun. Sar'na de raspunsuri.
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat
rain spune:
iubitele mele, va multumesc din suflet, ma ajutati enorm fiindu-mi aproape!
Gabi, la multi ani, sa fii sanatoasa si sa ti se
indeplineasca toate dorintele!
Dana, eu am numarul Corinei, ti-l trimit pe PM!
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
amironeanu spune:
Of, Nicole, prin ce trebuie sa treci saracuta de tine! Nu am cuvinte, doar lacrimi pentru durerea ta.
Andrea si Stefania
ANDREEABANICA spune:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51182 ,pe mine m-a impresionat povestea lor,daca aveti putin timp la dispozitie si ei au nevoie de sprijinul nostru.
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
http://community.webshots.com/user/andreeabanica
carmenp spune:
Rain, imi pare tare rau... condoleante!. Dumnezeu s-o odihneasca, suntem alaturi de tine!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de mai
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
carmenp spune:
La multi ani, Gabriela, toate visele sa ti se implineasca!
Giulia, frumusica .
Si copiii mei fac greva foamei cu toate ca afara s-a mai racorit iar tratamentele le sunt pe terminate, nu stiu de ce. Plus ca Ilinca doarme si foarte prost, nici ziua si nici noaptea nu se odihneste cum ar trebui.
Va doresc o saptamina buna si copii cuminciori si papaciosi.
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de mai
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
roller025 spune:
Sar'na, mama Omidee. Am primit PM-ul. Incerc sa vorbesc cu ea.
Pupe
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat
amironeanu spune:
Gabriela Toate dorintele sa-ti se indeplineasca, iar Stefan sa-ti lumineze viata!
Gulia, ai fost o frumoasa la nunta, cred ca ai fost mai frumoasa si decat mireasa. Cred ca numai mami te-a mai egalat la frumusete
Si Stefi cam face mofturi la mancare in ultima vreme, nici macar nu stiu ce sa-i mai fac de mancare. Mai nou ii fac doua feluri, daca nu mananca din unul poate mananca din celalalt. Dar are citeva preferinte certe. Pufuleti, paine cu Almette si rosie, sucul de fructe, iaurtul si cam atit. A, si paine goala. Mai nou asa o pacalesc. Ii dau o bucata de paine in mana si cand deschide gura ca sa ia o bucata de paine, eu sunt mai rapida si ii mai dau o lingurita de mancare
O saptamana frumoasa va dorim si noi!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
roxanaz spune:
hello din nou
am intrat rapid sa va anunt ca intram si noi in rindul lunii, adica ii iese primul dinte lui Patrick ca urmare e super marait si acu chiraie in varfu patului, cu toate ca moare de somn. maltrateaza un urs cat el.....probabil ca mai uita de durere asa.
Alina, welcome back.
Nicole,
BLUE ANGEL spune:
Felicitari pentru dintoc lui Patrick !!!!eu cred ca nisipul a ajutat la spart gingia
pupicei
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu