Bebelusi de iulie-august 2004 (75)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Ne-a luat valul si....sa nu uitam ca azi este ziua Gabrielei!!!!!!!!
leeloo2004, LA MULTI ANI!, sa fii sanatoasa si sa ai multe bucurii!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Nicole SINCERE CONDOLEANTErestul cuvintelor nu isi au rostu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alunelsialbinutza spune:

Condoleante Nicole. Am ramas muta, efectiv nu mai am cuvinte, dar sunt cu tot sufletul langa tine si familia ta.
Nu va trece cu siguranta niciodata, durerea va ramane mereu acolo, dar timpul o va face mai suportabila, dar mai ales Andreea si Alex.
Andreea, la multi ani, sa cresteti mare si voiosi, sa va intelegeti bine si sa va bucurati unul de altul pe zi ce trece mai mult.
Desi ieri am fost super prinsa cu intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului, mi-am amintit fiecare moment de acum un an, cand eram calare pe telefon si asteptam vesti de la Razvan despre noul membru al familiei "noastre" si bineanteles despre tine. PUPICI!
Ma bucur sa va regasesc aici pe toate, in sfarsit voi fi si eu alaturi de voi de acum incolo, intrucat mi-am schimbat serviciul, iar aici nu-mi sta nimeni in ceafa.

Alina mamica lui Bradut cel mic si nebunic (08.07.2004)

poze Bradut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Oooofff, ce saptamana!!!

LA MULTI ANI:
- Matei - pentru anisorul facut
- Marina, Gabitza - pentru trandafirii adunati la buchet
- bbii care au mai adaugat lunisoare la abac.

Io mi's suparaaataaaa: Victor face greva foamei. Mananca doar cateva linguri de mancare, dupa care refuza sa mai inghita ceva. Ne "batem" pentru fiecare inghititura. Ieri toata ziua n-a mancat decat 2 biberoane de lapte, fro' cateva lingurite de lapte cu orez si a ros o bucata de paine. Ma duc cu capul in ritmul asta! Azi de dimineatza, ca imi propusesem sa il programez la analize, mi-a facut in ciuda si a mancat toate fructele. Doctorita l-a vazut saptamana trecuta si mi-a dat deocamdata vitamine (pikovit si peritol) pe care sa i le dau timp de 3 luni (?!). Ca altfel, Vicu e vesel si nu acuza vreo durere de burtica sau altceva. Voi ce ziceti?

Aaaa, si in w/e m-am destrabalat iar la o nunta. Si ca parinti responsabili ce suntem am lasat cupilu la socri si am plecat la distractie faca telefoane. (ca tot zicea Daria parca ca a stat cu okii pe telefon)

O saptamana minunata!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Danule, noi am patit la fel acum vreo doua saptamani si l-am bagat pe Peritol si Tonotil si mananca Bradulescu si sandalele de atunci.
Toata ziua papa papa, ii lucesc ochii cand vede mancare... de parca nu ar fi fi-miu.
In rest suntem bine, facem kk la olita, ture de parc de o manuta si doi -trei pasi singurei, la capitolul somn suntem mai rezervati, cu tot Peritolul masii, la masa de noapte n-a renuntat, iar ziua baga somn max 2 ore.
Ne uitam fascinati la televizor si cand ne plictisim in casa o duce pe buni la usa si se aseaza in fund, la fel face si cand ii e somn.
Nu avem decat 9,250 kg si inca nu stiu in lungime.

poze Bradut

Mergi la inceput

Inca nu am pus poze noi, cu siguranta va mai dura, ca eu trebuie sa le scanez

poze Bradut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ssarah spune:

Nicole, sincere condoleante, am ramas fara cuvinte...Suntem alaturi de tine oricand ai nevoie ..

Danule, Peritol timp de 3 luni??? Nu e cam mult? Oricu sa stii ca si a mea la fel mananca, nu cred ca te linisteste, dar am vrut sa stii. Oricum in afara de probleme cu febra si rosu in gat de 2 zile (azi noapte am stat mai tot timpul cu mana pe ea), e terminata de durere de masea....imi arata cu degetul in gurita unde o doare, iar porcaria de calgel nu prea are efect...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Matei
sa fii sanatos si mintos

Marina si Gabi la multi ani, dragelor

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Nicole imi pare tare, tare rau...
Dumnezeu s-o odihneasca!

nu am cuvinte sa te alin...sunt alaturi de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

salutare !
am venit si noi de la mare ...d-l Pufulescu s-a simtit minunat , ziceai ca s-a nascut pe plaja ..l-am bagat putin si cu piciorusele in mare , a papat nisip pana si-a dat seama ca nu-i place , a dormit pe plaja ..abia astept sa mai mergem ..
am avut si un incident ...nu stiu cum (ca am stat tot timpul 5 pers cu ochii pe el ) a bagat in guritza un sambure de caisa ..care i s-a lipit de cerul gurii ..si a stat micutzul cu el asa aproape 24 de ore pana sa-mi dau seama ...nu vroia sa pape , iar dimineata a facut febra ..eu am pus pe seama noului dintisor care sta sa apara ...dar la un moment dat cand plangea am vazut ceva negru pe cerul gurii .. am crezut ca pic acolo ...nici acum nu-mi revin cand ma gandesc ce s-ar fi putut intampla..in fine , i l-am scos si afost asa fericit ca poate sa pape , sa vorbeasca ...of, of
am facut si multe poze pe care le voi pune mai tarziu ...
Olivia , te rog , zi-ne ce face tatal tau ?imi pare rau dar nu cunosc pe nimeni la acel spital ..daca te putem ajuta cumva , nu ezita ..sa-i ducem ceva la spital ..zi-ne !!!!pupici

La multi ani Gabriela , multa sanatate si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca !
pupici

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput