Bebelusi de iulie-august 2004 (75)
Raspunsuri - Pagina 4
ANDREEABANICA spune:
Nicole,condoleante.Imi pare tare rau,sincer,este cea mai grea pierdere iar cuvintele sunt de prisos.
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
http://community.webshots.com/user/andreeabanica
mitzura spune:
Nicole, condoleante, imi pare foarte rau!!! Dumnezeu s-o odihneasca! Din pacate nimic nu ne poate consola cand ne pierdem un parinte! Draga de tine! Noi te imbratisam si iti dorim putere si liniste sufleteasca!
Chiar azi trebuie sa merg si eu la inmormantarea tatalui unui prieten si ma gandeam ca suntem fericiti pana avem parintii langa noi...
BLUE ANGEL spune:
Nicole, iubita mea , condoleante ...imi pare nespus de rau !!!
din pacate stiu cum este ..mama mea a murit cand eu eram mica si am si acum durerea in suflet
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
rain spune:
multumesc, parintii par nemuritori si tocmai de aceea pierderea e atat de grea, a fost si inca mai este un soc, la care nu am rezistat, mi-a fost atat de rau ca am ajuns si la spital ...dar acum incerc sa-mi revin, Andreea e cea care ma tine pe picioare, e incredibil cum ma poate face sa zambesc numai daca se uita la mine, si pe ea a afectat-o si mi-era teama ca va ramane cu ceva urmari, eu nu pot plange in fata ei pentru ca incepe sa tipe ...
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
andreea_s spune:
Nicole, multumim de urari
Condoleante, imi dau seama prin ce treci si suntem toate alaturi de tine. Fii tare pentru Andreea ta si incet incet durerea se va estompa. Nu trece de tot dar timpul le rezolva pe toate de obicei. Suntem aici oricand ai nevoie de noi!
szivarvany spune:
Rain, sincere condoleante ! Din pacate, este o pierdere ce-ti marcheaza gandurile pentru totdeauna. Eu nu reusesc sa-mi revin dupa 3 ani, nu trece zi fara lacrimi ...
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
Giulia_mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii
roller025 spune:
Mamica Ploicica, condoleante! Imi pare tare rau, cuvintele sunt de prisos. Durerea va trece cu timpul. Amintirile frumoase vor ramane intottdeauna! Multa sanatate tie si refacere grabnica pentru Deea mica si scumpa!
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat
cristalina spune:
Nicole, draga de tine!
Condoleante si de la noi... grea pierdere. Suntem alaturi de tine.
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici
ochi verzi spune:
NICOLE, sa ai puterea sa treci peste perioada asta grea, bebelina te va ajuta mult, nu trebuie sa te lasi coplesita, gandestete ca a apucat sa-si vada nepotica si sa se bucure de ea,alti parinti nu au parte de asta.
ALINA SI IRIS MARIAM 30.06.2004 http://community.webshots.com/user/rafaela192
Adema spune:
rain, condoleante...Ai grija de tine si gandeste-te ca trebuie sa iti revii pt. puisorul tau!Stiu ca e usor de zis, mai greu de facut....Noi te iubim si iti suntem alaturi!
Adema&Codrut