Mamici de ianuarie-februarie 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Florinini ma bcur ca ai mai dat si tu un semn de viatza si ca esti bine. Eu stiu ca nu e bine sa maninci prea hot si ai grija atunci, dar e bine ca te hranesti si nuai greturi.
Nu te mai gandi la fribrom dc doctorii spun ca esti ok,ai grija de voi 2 si atata.
Eusunt inclinata catre carnurisi proteine, altceva prea mult nu ma atrage deocamdata
merg sa bag un somnic de 1h ca aici e innorat,
va pupic si aveti grija de voi

Denisa
8+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Salutare, m-am intors de la mare si am intrat sa vad ce mai faceti. Ati scris foarte mult si sper sa am timp sa citesc tot.

Paula 11+
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Buna dimineata! Gata am ajuns acasa nu dupa putine peripetii adica cu trenul in picioare la 100 de grade ca altceva nu am gasit da important e ca am ajuns.Acum sa va spun ce am facut la doctor.A zis ca e o mica desprindere de placenta si iau duphaston si trei injectii pe zi si repaos cat cuprinde. Deci fetele cat mai mare grija la carat, impins ,efort sau tot ce presupune el. Nu va mai spun prin ce am trecut pana aici da sper sa fie bine de acum incolo.
Vad ca ati fost tare harnicute si ati scris mult.Aici e foarte cald la mare nu am ajuns inca dar sper sa merg de curand.
Va pupacesc pe toate si sa auzim numai de bine.
Irina 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna dimineata,
Eu dragelor ma simt bine ( si imi pare rau de cele care aveti greturi ) Un singur lucru ma omoara : .. Da rau de tot. Sotul a zis ca maine vine el cu mine la medic daca nu ma duc eu. Cred ca de vreo 2 sapt nu am mai fost calume afara. Asa cate putin. Si mi-s balonata si amo burta de te sperii.
Azi fac supica , ficatei de pui pane si pireu . Voi ce mai gatiti ?
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna fetelor,

Ana nu ai voie sa mananci ficat!!! Eu mananc de pofta doar unul cand fac mancare cu pui, in rest nu avem voie deloc ficat.Ma gandesc si eu exact la aceeasi mancare care ai facut.o tu astazi de 3 saptamani o vreau dar am citit pe net ca nu avem voie sub nici o forma ficat si nici pateu de ficat.Doar sa gusti....
Paula bine ai revenit Uitasem ca esti la mare si ma intrebam ce este cu tine Cum ai petrecut? Ce simptome mai ai?
Irina bine ca ai rezolvat si ai inceput tratamentul Sper sa fie bine si sa nu dureze prea mult tratamentul, ai intrebat dr. daca ai voie sa faci baie in mare?Distractie placuta si tine-ne la curent cu vizitele la dr.
Florinini mananca si tu spice cat potimai tarziu putin nu o sa mai mearga pt ca incep arsurile si o sa renunti singura In rest e bine ca nu te simti rausi ca e totul bine cu bebelinul
Denisa deci au dat rezultate pastilele care le iei impotriva greturilor Maine ma duc la dr. sa vedem poate imi da si mie ceva pt ca eu m-am simtit foarte, foarte, foarte rau ieri toata ziua si astazi vad ca imi este rau dar ma imobilizez sa fac si eu o supa de pui, un compot, felul doi cred ca v-a fi asa ceva rapid, cartofi prajiti cu carnita la cuptor, salata....
Maine vreau sa fac ciorba de fasole uscataMa gandesc la ea de 4 zileAcum ma simt foarte ametita, m-am saturat fetelor de starea asta
Va pup pe toate si va doresc o duminica placuta, simptome usoare si pofta de mancare

9+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Upsss...ma mobilizez am vrut sa scriu

9+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Am iesit din frigider dupa doua zile de estravagante culinare.....care au culminat alaltaieri seara cu hapaitul a unei conserve de caracatita afumata in ulei cu multa lamaie, o inghetata de cirese si niste boisteni (pestisori mici pescuiti pe Dorna) prajiti si toate astea dupa 10 seara.
De ieri ma doare cam tare burta si azi noapte chiar am sangerat putin si acum imi fac griji, astept ziua de maine sa vad daca pot sa ajung la medic.
Sper sa fie totul bine. Rares e un dulce in fiecare seara si dimineata pupa pe bebe din burtica, iar ieri dupa baie m-a intrebat daca nu s-a innecat bebe
Inca nu mi-e rau, ma mai doare si spatele.
Cand eram insarcinata cu Rares mancam mult, nu am avut greturi de loc dar de pe la 4 luni am avut contractii si am stat mult la pat cu iminenta de avort.
Comparatii multe nu prea pot face, atunci eram emotionata, era ceva necunoscut....sentimente amestecate....acum stiu ce ma asteapta si imi dau seama ca sunt mult mai precauta, ne implicam mult mai mult amandoi in tot.
Cam atat, ma duc sa ma intind langa piciul meu, ca doar acum cand doarme pot si eu sa stau linistita....cat e treaz nu ii tace gura o secunda.

http://community.webshots.com/user/cameliac
``````````` Just hope ```````````

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele. Noi tocmai am dormit o ora si ne-am trezit tot cu greatza si foame. Bebe al meu cred ca e cel putin la fel de mofturos ca mine!In afara de branza cu rosii si orice alt fel de fructe, nu mai vrea nimic. Si pe astea le vrea cu figuri si doar pe jumatate (cealalta jumatatea pleaca rapid ).

Se spune ca in sarcina tensiunea scade cu vreo 2 unitati nu? Eu am niste dureri de cap infioratoare si doctorul mi-a zis sa-mi iau tensiunea sa nu fie prea mica! Vezi sa nu! In loc sa scada, a mea a crescut cu 2 unitati. Din hipotensiva am ajuns normala si nici nu beau cafea. O fi de bine?

Paula cum a fost la mare? Ca ma bate si pe mine un gand sa plec cateva zile, macar pentru pofta asta de mancare absenta.

Sapt. asta mergem sa ne vada doctorul, ca suntem deja in 12 sapt. Sper sa fie totul ok.

PA!

Bee 12 fix
si BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna burtici,
Maraki draga mersi de sfat, dar l-am citit prea tarziu ! Am mancat 3 ficatei , nu cred ca e asa de mult nu ? Dar de ce nu e bun ? Stie cineva ? Eu am fierul scazut si m-am gandit ca ficatei contin mult fier si numai bine ma ¨¨energizez ¨¨. Sper ca n-am facut-o exat pe dos !!
Devin tot mai , la burta. Zici ca mi-s in luna a patra !
Pupici

Mergi la inceput

Ana pai nu ai mancât mult nu cred ca e ceva rau .Uite pun aici un text din site-ul asta ca sa stii ce poti manca pt. fier:
"Cele mai bune surse de fier sunt: ouale, sardinele, legumele radacinoase, cele cu frunze inchise la culoare, unele frucet, nucile. Fierul se absoarbe mult mai bine daca dieta dvs, contine alaturi de alimente bogate in fier si alimente bogate in vitamina C. Adaugati o fructa sau o leguma sandwichului cu carne sau cu ou. Pe de alta parte, absorbtia fierului poate fi redusa de taninul din ceai. Inlocuiti ceaiul de la sfarsitul mesei cu un pahar cu suc de portocale.

In general nu aveti nevoie de suplimente de fier in timpul sarcinii .Daca insa testele de rutina ale sangelui vor arata ca sunteti anemica, medicul va va prescrie suplimente de fier. Tineti minte ca dozele mari de fier pot fi toxice. O doza unica de 100 gr de fier poate fi letala.
Inca o lista de alimente de evitat: hotdog, carnati, delicatese din carne, carne insuficient fiarta, mancaruri care contin oua crude, peste crud, scoici."

Nu mai tin minte unde am citit despre ficat, dar o sa mai caut.

9+

Monica

Mergi la inceput