Mamici de ianuarie-februarie 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 4
Denisam spune:
Mama fetelor ce activitate pe aici.
Dau dreptate Monicai cu ficatul, nu se recomanda.
Deasemnea nic pestele crud, fructe de mare negatite, si brnzeturile moi si frantuzesti.Monica bafta la eco si dr mane!
Ana ia stafide cu aoa diminetaza sau miere cu apa caldutza ca sa iesi afara.
IRINA ma bucur ca esti ok si ca iei tratamnet si stai in pat si asculta medicu,,dc nai voie in mae nu te du, ca acuma bebe e cel mai important.
paula tu cum te-ai distrat?
Maine vien Cata, nu-i asa?
Eu am duc sa pap ouale fierte cu sunca si brinza.
Revin si o zi fara meteli si alte dureri
Denisa
8+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Denisam spune:
Mai fetelor,acum cand intru si eu voi dispareti![]()
Bagati somnicu de prinz sau sunteti la padure si la o
?
Eu am papat micudejun, speram sa fim bine, sotu s-a dus al un pescuit mic ca la 4 avemmusafiri si trebuie sa vina sa faca BBQ, nu?mai ales ca ieri a lucrat, i-am dat voie azi la pescuit, nu ma puteam trezi la 5a.m, am nevoie de somn sa acumulez acuma cat pot.
O sa ma rasfat azi,o sa imi fac manechiura si o sa merg pina la biserica si apoi mai vad eu pe aici,un DVD ceva..muzica la maxim![]()
Va pup si mai da-ti un demn de viatza
Denisa
8+
BEBIK
Denisam spune:
Fetee, mai voi chiar dormitzi sau va faceti de cap?
Am fost la biserica si m-am rugat si pt voi sa ne fie bine si sa ajunem cu bine la 40 weeks.
Apoi am fost sa cumapr viitorului tati o pereche de pantaloni scurti din blugi ca e father Day azi si sunt reduceri.am executat sa vedem ce o sa zica, ca pe la 11 nu prinsese decat un peste, deci nu are noroc cand merge fara noi![]()
Va pupicesc si sa fitzi cumintele.
Denisa
8+
BEBIK
Ana_m spune:
Denisam, uite draga ca sunt eu pe aici. Acum am venit de la plaja. Nu am stat mult la soare , intre 17 si 19 chiar mi-era frig la un moment dta. Am facut si o baita in mare. Acum am venit si mi-am facut baie completa, sunt uda pe cap, dar am fugit sa vad ce s-a mai scris pe forum. Pe sot l-am trimis dupa pizza ca mi s-a facut pofta. Am sa incerc cu stafide. Se pun stafidele la inmuiat in apa de cu seara nu ? Si mierea o bag tot in apa aia , sau o iau separat ? Pun intrebari cam tembele , nu ?
Maraki , mersi mult de cele scrise. Chiar acum cand am sa maninc pizza am sa beau un pahar de suc natural de portocale. Ca nu mi-am mai facut de mult.
Pupici
AYUMI spune:
Maraki,eu mananc de 2-3 ori pe saptamana peste crud,sushi.asa mi-a recomandat doctorul;mi-a spus ca e foarte bun.
http://community.webshots.com/user/ayumi118
T_Ioana spune:
Buna dimineata dragelor,
Vad ca nu prea scrieti, sunteti cam somnoroase.....si eu! Am fost de dimineata cu Cristi in Policlinica sa isi faca grupa si RH-ul. A spus tanti asistenta ca totul este in regula si ca e perfect ca avem amandoi RH pozitiv, iar ca cel mai probabil bebe va avea grupa sanguina AB IV pentru ca eu am A II si Cristi B III. Oricum, acum imi vine sa lesin de somn, ca de , m-am trezit la 6!
Irina, ma bucur ca ai ajuns in sfarsit, acasa. Ai grija de tine si nu face efort, mai bine sa ai vizitatori decat sa faci tu vizite obositoare.
Fetelor, sa vedeti ce am patit sambata noaptea: ma trezesc pe la 3.30 dimineata cu niste crampe ingrozitoare si incep sa ma zvarcolesc in pat. Nu puteam sa stau nici cum, in orice pozitie ma durea de imi venea sa mor. Ma durea stomacul, ma durea in capul pieptului(ca la gastrita)si ma durea si burta(uterul). Aveam niste crampe infioratoare si ma luau in trepte. Incepeau de sus, stomacul si uterul, nici o secunda nu au cedat. Eram disperata! Dupa vreo jumatate de ora de plans si chin, il trezesc pe Cristi sa mergem la Urgenta. Saracul, era disperat....si trezit din somn si speriat ca o sa pierd sarcina. Ii spun sa se imbrace ca ma duc la baie sa fac pipi pentru ca simt ca imi explodeaza vezica. Problema era ca nu puteam sa fac, cand ma fortam putin, incepeau crampele utrine. Dupa aproape o ora de plans si urlat, am reusit sa fac pipi! Si instantaneu m-au lasat crampele uterine. In schimb stomacul ma ucidea! M-am tarat efectiv pana in pat si i-am spus lui Cristi sa se dezbrace si sa se culce (saracul, el statuse de cealalta parte a usii de la baie si ma intreba din minut in minut ce sa faca, cum sa ma ajute...) ca nu mai mergem nicaier, ca daca nu mai am crampe uterine, stomacul o sa imi treaca!
Mi-a trecut dupa vreo 3 No-spa si 1 ora de somn...
Habar n-am ce s-a intamplat. Eu ma gandesc ca am mancat niste capsuni si o caisa(care nu era coapta) si nu mi-au facut bine! Am mai mancat acum vreo 3 saptamani niste cirese nu foarte bine copate si si atunci m-a ucis stomacul, dar in 30 min mi-a trecut.
Nu stiu ce ma fac daca nu pot manca fructe....iar doctorita de famile nu vrea sa imi dea prenatale decat de la 4 luni jumate. Amaratul asta de bebe de unde o sa isi ia vitaminele?
Voi ati patit vreodata asa ceva?
Pup burticile si poate ma luminati cu vreun raspuns, ce a fost oare?
Ioana
si Samburel 13+
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
paula2003 spune:
De distrat a fost ok, cu greturile a fost mai rau, nu am putut manca nimic, totul dadeam afara.
Nu sunt in apele mele acum la ce am citit pe DC si sa-mi revin si va povestesc.
Paula
11+
Alexandra 
utocatalina spune:
Buna fetelor
...am revenit
...a fost super misto in Franta si la Bruxelles
...am vizitat tot ce era de vizitat...am venit incarcata cu parfumuri bune pe care le-am facut cadou
...noroc ca am mai pastrat si unul pentru mine
...am pregatit un parfum super pentru doctor cind ma duc miercuri la eco
...un Christian Dior...ultimul racnet
...maine va umplu de poze ca ieri mi-a fost prea lene sa le descarc...sunt vreo 60 de poze..misto si o sa recunoasteti turnul Eiffel, Catredala Notre Dame, Versailles, etc
...in alta ordine de ide..m-am mai ingrasat 1 kg...deci de cind am ramas am luat 3 kg si acum imi dau seama ca nu mai intru cam in nici o pereche de pataloni
, asa ca in curind va trebui sa-mi caut ceva de imbracat...cred ca de maine va trebui sa ma orientez...apropo nu mi-a fost deloc rau, nu am varsat, nu tu nimic...sper ca totule ste bine si ca miercuri doctorul imi va confirma asta...apropo ieri cind am venit era cit pe ce sa incal interdictia de a presta...am fost la limita
...miercuri nu accept de la T decit ca am voie sa ne
ca nu cred ca mai rezist mult
...si inca o chestie...am o burta cit o sura....daca nu o sa vi se para in poze sa stiti ca mi-am supt-o
....voi ce mai faceti?
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
9+
Simburica
asteryaro spune:
Ola, fete frumoase! Sa aveti o saptamana plina de iubire.
A inviat mortu'! Adica io
. Deci nada pomana si coliva. Dupa 3 zile de zacut, ca printr-un miracol, mi-am revenit: stau in 2 picioare, am si mancat cate ceva, chiar am putut sa conduc masina.
Catalina, bine ai revenit din strainataturi! Sunt sigura ca te-ai distrat pe cinste, abia asteptam pozuci.
Spune-mi, la ce ora mergi miercuri la dr. T.? Nu de alta, dar m-am programat si eu, la cabinet, la 17.45. Poate ne vedem, cine stie?
Am o mare rugaminte la tine: da-mi si mie cateva detalii despre cum ajung la el, cu puncte de reper (ceva mai cunoscut), din pacate de la asistenta n-am putut sa smulg prea multe info. Merci mult.
Laurici, nu ne spui nimic azi?
Hai, s-aveti spor la trebi!
6+ s
http://community.webshots.com/user/astery100
utocatalina spune:
Astery eu o sa ma duc de dimineata..o sa-l sun pt T. pe la 7 si sper sa ma cheme pe la 8:30 la spital...daca nu poate ma duc dupa amiaza, dar mai mult ca sigur ca o sa ma cheme de dimineata...sper ca ma avantajeaza mai bine...scumpa adresa de la cabinet nu o mai stiu exact, dar tipa de la programari o sa-ti zica cum ajungi..pot sa-ti zic ca este un bloc lung si vechi de 4 etaje si dotarile cind am fost, ca am fost doar 1 data nu erau cine stie ce...poate intre timp s-a pus la punct...si eu as fi vrut sa ne vedem, dar nu stiu daca vizitele noastre vor coincide
..
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
9+
Simburica