Mamici de ianuarie-februarie 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

SAlut!
Saru-mana Denisa!Eu is intr-o pana de inspiratiune in ceea ce priveste gatitu ce nu-ti zic. Cred ca maine fac cascaval pane cu piure si supica de salata ,da nu-i batut in cuie! Poate imi vine o idee mai buna pana la urma...........

10+

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Iube mersi de ideea cu cascavalu, poate o sa fac si eu.
Restul fetelor cred ca sunt la somn.
va pupic

Denisa
8+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Fetelor voi cred ca dormit, eu am tras un somnic de dupa amaiza de o ora si jumate si acuma sa o iau incetisor cu mici trebusoare, maine am de facut curatene si ceva de mincare, duminica cred ca vom servi BBQ.
Va pup si numai bine

Denisa
8+
BEBIK

Mergi la inceput

Fetelor voi cred ca dormit, eu am tras un somnic de dupa amaiza de o ora si jumate si acuma sa o iau incetisor cu mici trebusoare, maine am de facut curatene si ceva de mincare, duminica cred ca vom servi BBQ.
Va pup si numai bine

Denisa
8+
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Nici eu nu sunt,inca,pe listuta.
UM-15 aprilie
DPN-20 ianuarie

http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

buna fetelor!!!!
nu apuc sa citesc, sunt la un net super naspa in Sibiu.
va scriu sa va zic ca am luat la ex. scris 9.
intru la sustinerea lucrarii duminica de la 19-20. sunt a 5-a.
poate ne rezolva mai repede, tinanaad cont ca e duminica si e si sarbatoare.
in Tm ajung luni, nu stiu inca cu ce, dar ne vom auzi marti, cand voi fi la munca si voi avea calc. meu.

pupici la toate!!!!!!!!
aveti grija de voi.
am citit asa in mare si am vazut a unele nu se simt prea bine.
eu am vomat joi seara, dar vineri la ex. bebele nu mi-a creat probleme. a fost cuminte mancal-ar mama pe el.

ne auzim pe marti.

http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 9+

Mergi la inceput

Fetelor, ce liniste pe aici, sunteti toate la plaja si la shopping?
Sper ca sunteti bine si nu aveti probleme si va relaxati, al noi azi e o vreme de stat in casa si numarat banii
EU am simt mai bnisor, am putut minca de dimineatza si trebuei sa gaetsc si eu o supa de pui si probbail o tocanitza d epui cu cartofi, asa cred.
A si de dat cu aspiratorul la pertrrul casei, ca de aici saptaminal se stringe, cam atata, sa vedem maine ce om ami afce ca sotu azi a mers la munca
Va pupic si aveti grija

Denisa
8+
BEBIK

Mergi la inceput

Ce linsite pe aici mai fetelor, bag de seama ca e vreme frumoasa si va distratzi. Sa aveti o seara placuta!

Denisa
8+
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Va salut fetelor frumoase,

Este cam liniste pe aici, dar de scris vad ca ati scris...
Denisama bucur ca te simti mai bine si ca ai trecut peste greturile teribile. Eu nu le-am cunoscut inca si sper nici sa nu o fac mai incolo.
Maraki, ti-am vazut pozicile, sa sti ca si burta mea e cam asa de mare ca si a ta, ba as zice mai mare, ca la mine mai e si fibromul ala nesuferit. Dar arati bine si cred ca esti doar asa cum trebuie, nici grasuta nici slabuta. Numai bine ptr. o doamna insarcinata si pe deasupra si frumoasa.
Teolinda, cum mai esti sper ca te simti la fel de bine, fara greturi si varsaturi. Se pare ca avem cam aceleasi simtome si pofte.
Eu daca nu m-ar durea sanii, cam de doua zile ma dor insistent, as zice ca nici nu sunt gravi. Cateodata, dupa masa am niste foarte vagi greturi, care le poti avea si daca nu esti gravi. Somn in timpul zilei foarte rar, mai mult ma cuprinde o lene asociata cu un pic de oboseala.
In rest nou cu mine ar fi faptul ca de vreo doua zile am inceput sa ma trezesc noaptea sa mananc, nu conteaza ce, trebuie sa bag ceva in gura. Azi noapte m-a apucat pe la 1 si am zis nu ma duc ca nu vreau sa ma obisnuiesc asa, dar credeti ca am putut sa trec peste voia bebelui, la 2 jumate nu m-a mai lasat si a trebuit sa ma scol sa mananc.
Mai fetelor, inca un lucru ciudat cu mine, imi place sa mananc mancare spice, da asa de spice ca sa ma arda. Adevarul e ca mi-e imi placea si inainte sa mananc asa, dar nici chiar asa de exagerat ca acuma. Sotul a zis ca-l otravesc pe bebelin daca m-ai mananc asa hot.
Si ce imi place mai nou acum sa-mi pun mustar pe sunca, salam orice e carne, dar nu putin ci cam asa gros ca gemu pe paine. Bietul bebe cred ca saracul zice ca mama lui este masochista. Mai si parca am cam inceput sa uit si parca sunt si mai surda, trebuie sa merg langa persoana cand vorbeste cu mine, dar cred ca mai mult decat asat este lipsa de concentrare, sunt asa de calma ca prea putine lucruri in jurul meu ma mai intereseaza, acum toata atentia mi-e indreptata spre burtic.
Noaptea am cam inceput sa ma misc mai greu in pat si imi gasesc cam greu pozitia.
Va pupic si sa aveti un wekeend linistit
Florinini

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragalasa spune:

Buna fetelor,
ma primiti si pe mine in randul vostru?
Datele mele- UM 25 martie, DPN 30 decembrie.
Va urmaresc mai demult si imi sunteti dragi toate,
dar nu am avut timp sa scriu.
Va doresc un weekend placut si sanatate multa!
Ina 12 sapt

Mergi la inceput