Centrele de infrumusetare - se merita?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

adorata isi merita banii caci site-ul pare suuper

fetelor care a-ti fost la belissima sunt bune programele lor de slabire, ma tenteaza din cauza locatie foarte aproape mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca2207 spune:

S-a discutat in detaliu despre rezultatele acestor tipuri de tratamente si aici:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46364

Este si o lista cu linkuri ale unor saloane de slabire din Bucuresti.

Eu personal am fost la Body Temple si am fost multumita, am slabit si in cm. sin in kg (am combinat cu dieta) si n-am mai pus.
Acum vreau sa reincep, am tot vrut sa merg dar cu vremea asta urita din ultimul timp nu ma gindeam decit cum sa ajung mai repede acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nem spune:

Adorata iti administreaza tratamentul on-line?( site-ul pare super).Cel mai bine ar fi sa dati o raita peste tot, sa va interesati de ce conditii ofera fiecare...dus, caldura, etc

Mergi la inceput

Nem, iti dau dreptate, web siteul nu e cel mai bun indiciu despre calitatea serviciilor, profesionalism sau chiar despre cum arata in realitate salonul.

Asa este, cel mai bine este sa te duci sa vezi mai multe din zona care iti convine, eu asa am facut si cea mai corecta impresie mi-am facut-o mergind la fiecare in parte, vazind cum se prezinta dar mai ales stind de vorba cu cei de-acolo.
Dar ca sa le vezi e bine sa si afli despre ele de undeva, nu ?

Pe de alta parte inteleg si ce vrea sa spuna NicoletaB, un site frumos si bine facut poate insemna pentru o firma ca "ii pasa" si ca poti spera ca cei de-acolo sint perfectionisti in toate, inclusiv servicii ... desi poate sa si insemne ca a avut un web designer bun si-atit....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Intr-adevar site-ul nu este relevant. Cred ca o solutie buna ar fi sa vedeti saloanele alese si sa incercati acolo o sedinta din orice tip de tratament. Altfel impresia nu stiu daca este relevanta.

In ceea ce priveste Salon Bellissima, este curat, au halat si papuci personali (de unica folosinta), personalul este f amabil, si tratamentele dau rezultat. Dar cel mai sigur este sa dai o raita pe acolo si sa te convingi personal - pretentiile si gusturile sunt f diferite.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nem spune:

Asa este, cel mai bine ar fi sa incercati o sedinta pentru a va face o idee despre fiecare tratament, despre conditii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica__S spune:

Draga mea nem.
tin sa te anunt ca aceasta "reclama" gratuita pe care i-o faci salonului adorata, nu este fair play. Nu apar interesele Adoratei, nu este salonul meu, dar si eu am un salon de slabire si nu mi-a placea ca cineva sa isi "bage picioarele" in munca mea(ma scuzati de expresie)
eu inteleg ca ai un salon de slabire si ca iti doresti sa ai cliente, dar nu asa iti castigi clientela, nu improscand cu mizerii in saloanele concurente. castiga-ti cleintela prin servicii de calitate, prin respect, prin flexibilitate si nu prin rautati. incearca sa te uiti in curtea vecinului si sa iei ce-i mai bun dar nu arunca cu piatra si nici nu arata cu degetul.

P.S. nu ma contrazice!!!!crede-ma ca urmaresc diferite forumuri si stiu ce vb atunci cand ma refer la faptul ca salonul caruia ii faci aceasta reclama este salonul tau.

Mergi la inceput

Monica,

Cred ca era deja evident ca publicitatea respectiva nu era dezinteresata, nu putem spune ca subtilitatea e punctul ei forte. Sincer, eu dupa ce am citit "atacul" ma gindesc sa dau o tura pe la Adorata ca daca nu i-ar fi frica de ei nu i-ar ataca...(desi nici cu Adorata nu mi-e rusine la reclama "dezinteresata" dar macar n-au aruncat cu noroi).
Deci pina la urma efectul, cel putin asupra mea, a fost invers: ceea ce s-a intentionat a fi reclama o consider anti-reclama si viceversa.

Sincer NEM, incearca sa cistigi aprecieri prin ceea ce stii si poti face, prin profesionalism si corectitudine, atacindu-i gratuit pe ceilalti n-ai sa cistigi prea mult. Un consilier de imagine nu ti-ar strica, asa iti faci singura deservicii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica__S spune:

Eu cred ca este loc pentru fiecare. Nu trebuie sa recurgem la astfel de metode. Parerea mea.
trebuie sa ne gandim ca asa cum si tie ti-a fost greu si ai facut anumite sacrificii sa deschizi salonul, asa si celor in care improsti mizerii le-a fost greu si si ei au facut sacrificii.
exceleaza in servicii de calitate si nu in rautati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Monica, Anca, desi nem si-a sters mesajele tin sa va spun ca eu nu am inteles ce-ati inteles voi din mesajele ei. Nem, o cita pe NicoletaB

quote:
adorata isi merita banii caci site-ul pare suuper
si nu facea nici un fel de reclama la adorata.

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput