Centrele de infrumusetare - se merita?
Raspunsuri - Pagina 4
nem spune:
Fetelor...va rog sa credeti ce doriti....sunteti libere sa alegeti ce va place...trebuie sa va ganditi ca atunci vi se da o recomandare trebuie sa fie neaparat reclama?Pesupun ca pe banii vostri ar trebui sa fiti tratate asa cum meritati...daca nu vreti...asta e....
Oricum, inainte de a va alege un abonament interesati-va bine...
Acusor....ma bucur ca ai inteles replica mea vis-a-vis de administrarea tratamentului on-line.
anca2207 spune:
quote:
Originally posted by acusor
Monica, Anca, desi nem si-a sters mesajele tin sa va spun ca eu nu am inteles ce-ati inteles voi din mesajele ei. Nem, o cita pe NicoletaBquote:si nu facea nici un fel de reclama la adorata.
adorata isi merita banii caci site-ul pare suuper
Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem
Acusor, n-ai inteles tocmai pentru ca nem si-a editat mesajul, nu era vorba numai despre site, daca ai sa citesti ai sa vezi ca si eu i-am dat dreptate ca site-ul nu este suficient pentru a-ti face o impresie.
In urmatorul mesaj a atacat destul de violent un centru, spunind ca a fost acolo si vorbind urit despre conditii si servicii.
Asta ne-a deranjat pe noi, replica cu site-ul a fost in limitele bunului simt.
Nem, repet ceea ce ti-am spus, nu ti-ar strica un consilier de imagine, atunci cind promvezi ceva ideea e sa-i prezinti calitatile reale, a ataca concurenta pentru a te promova este de fapt anti-reclama, si nu pentru concurenta ci pentru serviciul pe care incerci sa-l promovezi astfel.
Monica__S spune:
hmmm...ciudat comportament. dupa ce ca draga de nem vb urat nici nu isi asuma responsabilitatea. frumosss, foarte frumos. crede-ma ca nu as vrea niciodata sa iti fiu clienta, indiferent in ce domeniu. sunt curioasa daca in stilul asta vei rezista. iti acord maxim 1 an. MAXIM.
acusor..cum a spus si anca, noi am fost indignate din alt motiv, acela de a vb foarte urat despre un centru similar cu al ei. ceva de genul...veniti doamnelor la X centru, nu mai mergeti la Y ca acolo e frig si nu e bine.
nem pentru lipsa de fair play si pentru lipsa de responsabilitate: RUSINE, RUSINE, RUSINE
Indra spune:
Eu una consider ca merita.... cind am avut suficienti bani am fost la Silhouette, am chelit cardul dar a meritat, n-am mai avut suficiente fonduri sa reinnoiesc tratamentele pe care le vroiam... dar am ales un alt centru, amintit pe aici (si nu este Adorata) de care sint multumita dint toate punctele de vedere: si tratamente si costurile lor si personal.... e totul OK.
Dana & Anisia