Mamici de mai-iunie 2005 (57)
Raspunsuri - Pagina 5
corni spune:
Buna,
Fetelor am trecut si noi pe lapte praf. Ieri dupa cum va spuneam am fost la cabinet sa o cantarim pe micutza pe cantarul electronic si rezultatul a fost 3.610 kg, deci intr-o luna si o saptamana a luat aprox.750 g ceea ce este dupa parerea dr.la limita si mi-a propus sa suplimentam cu lapte praf.Eu,cu orgoliu de mama care alapteaza am spus nu si i-am propus sa incerc sa ma mulg si dr.a fost de acord pentru inca o saptamana sa facem testul asta.Am ajuns frumusel acasa i-am dat sa suga,a supt relativ putin si a adormit ca de obicei. Apoi am incercat sa ma mulg ca sa-i dau si diferenta si surpriza ,mai mult de 20 ml nu am putut scoate de la ambii sani. Deci in concluzie nu am lapte suficient si eu care credeam ca sunt o norocoasa si am lapte . M-am impacientat si am renuntat la planul care il aveam si i-am pregatit repede 90 ml formla, am trezit-o si i-am dat biberonul, nu cred ca a durat 5 min. si l-a devorat. Copilul meu nu se hranea suficient si din cauza asta nu lua in greutate. Am repetat faza si asta de dimineata si la fel mi-a mancat la foc automat si apoi somnic.
Acum vreau sa sar 2 mese si sa nu-i mai dau sa suga si sa ma mulg integral ,sa vedem cat scot.
Am tinut copilul nemancat pana acum si nu stiam dar poate pentru ca este si foarte cuminte si nu a plans de foame, ea se multumea cu cat ii dadeam eu.
Din greseli invatam, ii spuneam sotului ca la al doilea vom sti mai bine.
Corni si bebe(Timeea)
http://community.webshots.com/user/corny173
crissu spune:
Mickyy ai nascut? Sa-mi spui daca i-l tii ocupat pe domnul doctor
.
Hai poate ne intalnim pe acolo...................sa nu ma uiti cu rezervarea bucatii de pat daca e aglomerat da? ![]()
Pupici dwe la Criss si
40 saptamani +
corni spune:
Cornelia,multumesc de
invitatie in parcul Tabacariei insa nu stiu daca putem ajunge ptr. ca depindem de tati si el maine are treaba am inteles.
Oricum ,tinem aproape.
Corni si bebe(Timeea)
http://community.webshots.com/user/corny173
Androix spune:
Hallo fetele!
Am ajuns si noi acum de la gratar, piticutzul meu este rupt, doarme dus iar noi nu i-am facut baita. Am un sentiment ca doarme nespalat in seara asta.
Oricum ne-am simtit super bine, dar cred totusi ca am stat cam mult. Si eu sunt rupta de oboseala.
Si eu cred ca Mickyyy este in miezul problemei, altfel dadea ea un semn. Crissu, intereseaza-te tu maine, poate o intalnesti acolo. Bafta si tie!
Somn usor la bebei!
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
gusta spune:
Buna seara si bine v-am regasit.
Felicitari noilor mamici si multa sanatate la bebelusi.
Eu am nascut la 40 saptamani si 5 zile o fetita Mara Augusta de 4160 g si 52 cm pe data de 31 mai la ora 16:51 .Pana la urma cu nasterea acasa nu s-a putut si uite asa am ajuns eu la spital la cezariana .
pot doar sa va spun ca a fost foarte greu ,povestea o voi spune dupa ce toate fetele o sa nasca ca sa nu sperii pe nimeni
.
De noi ce sa va spunem ca suntem cumintele dormim papam san de la mami si tare imi mai place
,si bem ceiul cat se poate de mult.
anky am si eu o intrebare la tine ce pampersi folosesti?
va pup dulce si promitem solem ca de acuma venim mai des![]()
marilena si maruta
andreea.a spune:
Hello, hello! Unul de la mine si unul de la Eric!
Ce mai faceti? Noi am reusit sa plecam ieri din spital, deci facem foarte bine acasica.
Crissu, Mickyyy - va urez mult succes! Oricum Crissu, sa stii ca Mickyyy are dreptate - Radoi e de nota 10! M-a ajutat mult la nastere, el si o moasa pe care o cheama Silvia. Sper sa nimeriti tot la ea.
Travaliul meu a fost foarte lung - am ajuns la spital la 9.30 (dupa ce mi s-a rupt apa acasica) si am nascut la 7.05 a doua zi..
O sa va povestesc si eu cum a decurs nasterea, insa acum nu prea pot sa stau pe scaun. Si nici departe de fi-miu prea mult.
Astazi se pare ca a facut si icter, deci doarme un pic mai mult. Sunt foarte mandra de el! Ma uit la el si nu-mi vine sa cred ca a stat la mine in burtica pana acum! E o minune, ce sa mai!
Va pupam cu mult drag!
crissu spune:
Andreea bine ai revenit si sa-ti traiasca minunea mica.

Ma bucur ca esti bine si sa aud ca domnul doctor te-a ajutat de fapt nici nu ma gandeam ca v-a fi altfel..... eu am incredere in dansul.Deci ai nascut normal cu sau fara epidurala? Si ce repede ai plecat din spital ceea ce e super bine nu?
Eu sunt intr-o mare dilema...........dupa un inceput de travaliu fals maine merg din nou la control si nu stiu ce sa fac l-as ruga sa-mi induca nasterea ca ma omoara asteptarea.
Fetele revin cu aceeasi intrebare va rog spuneti-mi si mie ce stiti despre aceasta inducere ca nu mai dorm in noaptea asta ce sa mai.
Criss si
40 saptamani+
crissu spune:
AAAAaa si era sa uit Andreea te astept cu poze cu bebita al tau.
Doamne de mi s-ar rupe si mie apa as stii o treaba nu?
Hai ca v-am stresat............scuze 

Androix saru-mana de urare...........sper sa va dau si eu vestea cea mare cat mai repede
Criss si
40 saptamani+
loreen spune:
Neatza...
Crissu daca as fi asteptat sa se declanseze nasterea poate as fi avut termen de comparatie cu cea indusa...Insa ce pot sa-ti spun este ca toate incep cand se rup artificial membranele...ADica le rupe dr...Cel putin la mine dupa ce s-a scurs lichidul m-au apucat instantaneu niste dureri crunte de burta combinate cu cele de spate,exact ca la ciclu, numai ca dupa un timp cedau, adica erau contractii...Dupa aceea mi-a perfuzii si sa zic ca a mai durat inca o ora pana am nascut efectiv...In ambele cazuri travaliu cu nastere cu tot a durat o ora si jumatate...Pentru mine a fost o modalitate usoara de a naste, avand certitudinea clara ca medicul va fi langa mine, si de aici si comfortul psihic care conteaza enorm...Daca vreodata ar fi sa o iau de capat tot indus as naste...Scurtez tot procedeul cu ceva ore bune...Zic eu...In salon erau femei care venisera ca le-au apucat contractiile, si au stat ceva ore bune pana le-a rupt apa si abia apoi au nascut...Depinde si de organismul fiecareia, cum reactioneaza la stimuli...
Ce sa-ti mai spun...Doar sa-ti dau si de la mine o portie de curaj si sa te gandesti ca oricat de mare este durerea ,mai mare va fi fericirea de a-ti tine copilasul in brate...BAFTA...
Cornelia pe cutia de Similac scrie ca la varsta bebelusilor nostri trebuie sa manance 90ml...Acuma na...A mea mananca 120 de la o luna, cu oscilatii ,in functie de chef, cateodata 150, alteori doar 60...Depinde...Are mese la 2 ore cand papa 120-150,insa si mese la 3 ore cu doar 60...Eu ti-am zis ca nu mai mai stresez cu masa de cand cu Bianca...Daca doarme bine( ceea ce nu face ziua), are scaune bune, nu plange ,eu ma declar multumita...
Iar cu bratele sa vezi tu ca si noi la fel...Bianca a fost exacat ca Maria... Superbebe...Nani-papu-cacu...Fara colici,urlete aiurea,a dormit numai in patut,etc... Taurasii sunt mai speciali,dornici mereu de contact fizic, cum zice la horoscop...Sa asteptam sa treaca primele 3 luni si sa vedem minunea...
Cu patul e o problema si la noi...Eu nu am chef, da deloc, nu asa, el doarme in sufragerie de cand am ramas insarcinata si chipurile sa nu ma deranjeze,iar acum din obisnuinta...Iar eu m-am obisnuit asa...Vorba ta trebuie sa ne facem curaj...
Fug ca s-a trezi tignalul...Si sa ne pregatim de plimbarica....
Avem poze noi...
Loreen, Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.2005
http://community.webshots.com/user/loreen31