Mamici de mai-iunie 2005 (57)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata...

Nimic...? Nici o mamica noua...?
Mickyyy nici un semn...? Dar mai bine zis mai poti?Eu recunosc solemn ca l-as fi rugat pe dr. sa-mi induca nasterea...De fapt la ambele fete am facut asta...Curaj in continuare...

Fii-mea merge pe program...O zi doarme trei le sare...Ma bucurasem de pomana, ca ea tot ce stie face...

Voi cum faceti cu sudamina? A mea s-a umplut de bubite de caldura pe tot capsorul,pe frunte si obrajori. CAnd e racoare se estompeaza,insa la caldura imediat se inrosesc. Am dat-o cu pudra, cu unguent de bubite,insa nimic...MAi este alta varianta inafara de venirea toamnei?

Iuliana asa-i si a mea cea mica, de fapt si cea mare...Daca o las singura dupa 10 minute incepe tanguiala si dupa alte 10 de nebagat in seama urlatu'...Iar cu mancatul la fel ...Acum are zile cand mananca si 150-180 la o masa spre disperarea mea...Asa sunt taurasii...gurmanzi si ahtiati dupa contact fizic...

Loreen, Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.2005
http://community.webshots.com/user/loreen31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Buna,
cred ca s-au dus zilele linistite si la mine. Ieri am avut o zi de groaza. De dimineata am scos pitica la plimbare la ora 9, toate bune si frumoase...........a dormit non-stop pana la 12, i-am dat sa manance, tot afara, si a dormit iar pana la 14 cand am intrat in casa (incepand cu ora 10 am tinut-o in curte intr-un loc cu umbra !!!). Eeeeeeeeee, de cum am intrat in casa, deci de la ora 14, pana seara pe la 19, cand am iesit iar afara,, abea daca a dormit legat 2 ore. Buun, afara, a dormit vreo ora si apoi in casa iar a urlat mereu, pana pe la 11. Sa nu va spun ca in timpul in care urla, o dadeam in leagan, o tineam in brate, etc. I-am dat sa bea ceai, a baut ca disperata........deci ii era cald, am tinut-o in body, etc.....cum o puneam in pat, in 2 minute incepea circul. In cele din urma, a reusit sa adoarma in leagan pe la 11 si ceva.........am transbordat-o la ea in pat si a dormit pana la 6 azi dimineata. Ma duc sa-i fac laptele si de unde !!! adoarme la loc pana la 7...cand in sfarsit se trezeste sa manance. Apoi.....circ iar pana pe la 8....iar acum doarme.......in leagan bineinteles...
Aaaa, si sa nu va spun, ca aseara cand tot urla de se invinetise, imi trag eu repede ceva pe mine, o imrac si pe Alex si iesim val vartej afara...pun copilu' in carut si plec.....fara sa mai incui usa de la casa ! Noroc ca nu ma indepartasem prea mult de casa, o las pe Alex cu carutul in mijlocul strazii si fug repede inapoi sa incui usa
Acum.....concluzie: eu cred ca ii este foarte cald. Voi in ce tineti copilasii imbracati? A mea mai stranuta, fornaie pe nas....si mi-e teama sa nu o imbolnavesc! Cred ca o sa o obisnuiesc leganata pana la urma sau in brate in felul asta........si nu-mi doream deloc asa ceva. Mai ales ca daca plange tare, Alex incepe si ea sa planga, ma trimite la bebe ("fa-i ceva"!...zice..) si zice ca plansul ei o sperie....sa nu cumva sa pateasca Bianca ceva

Ruxel

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Neata!

Mai cateodata si pustiul meu este agitat si nu vrea sa adoarma, dar daca il bagam in seama si-i vorbim dupa vre-o 10 minute adoarme. Partea proasta este ca adoarme la mine in brate dupa ce mananca si cand il pun in pat la vre-o 5 minute isi da seama ca nu mai este pe mine si da alarma. Eu l-as lasa sa planga mai mult cand este in patut, dar cica nu este bine sa-i lasi pe baietei sa planga ca fac hernie... Este adevarat, sau nu? Stiti?
Sper pe la 2, 3 luni sa scapam de trezirea noaptea ca ne sculam mai obositi decat ne-am culcat! Or dormi si ei toate orele pe noapte in viitorul apropiat? Macar sa ma trezeasca pe la 7 dimineata cel putin, nu pe la 2 si la 5...
La voi cum este? Dorm bebeii noaptea mai mult?

Un wek excelent si pupicei ... Ma duc sa fac un bors de pui ca m-a luat pofta!
Ceva noi mamici? Hai fetelor ca trebuie sa scada listuta... Va facem galerie...

Noi poze la:
http://photos.yahoo.com/piticii2003

beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Salutare, uffff caldura mare dom'le!
Felicitari Simona, sa-ti traiasca puiul si sa fie sanatoasa si norocoasa.

Si noi am avut ieri o zi mai grea. A venit tati din deplasare noaptea la 3, ma rog asta nu l-a afectat pe Filip prea mult ci pe mine ca pana dimineata eram zombie Apoi am mers in Cora, ne-am intors acasa, si dupamasa am iesit in parc pana la 8. Ideea este ca in timpul zilei ne-am gandit noi asa sa sarbatorim venirea lui tati cu mese la 2 ore nici mai mult nici mai putin, deci va dati seama ca pana seara eram stoarsa ca o lamaie. Noroc ca azi si-a revenit cupilu la programul lui normal. Azi mergem la gratar. Prima iesire mai prelungita la curte, sper sa nu fie probleme si sa-i placa.

In legatura cu aerul conditionat noi avem in sufragerie, bate o leaca si in dormitor, asa cat sa poti sa traiesti. Si ziua cand stam in sufragerie merge aerul, dar nu il tin pe Filip direct in bataia lui. Oricum noaptea e crima si pedeapsa la mine in casa ca stau si la ultimul etaj si sunt si orientata pe sud-vest deci am soare de la pranz pana fix la apus. De dormit cu geamul deschis dorm de cand avea Filip o saptamana. Pe atunci inca ii mai puneam caciulita dupa baie si i-o lasam toata noaptea dar acum nu. Ii blindez patutul sa nu fie curent, adik ii pun un prosop mare la capul patului sa nu vina curent la capul copilului si deschid geamul ca altfel murim toti trei. Acum de cand cu caldurile astea il tin imbracat numai intr-un body cu maneca scurta si i-am mai pus ciorapei dar ii mai dau jos cand consider eu ca s-a incalzit prea tare. De invelit il invelesc de forma cu un cearsaf subtire de finet. Oricum pana dimineata iese din el Houdini, nu alta!

Ada, eu nu decalotez putulica. Nu mi-a zis nimeni unu la mana, doi la mana eu stiu ca cei care recomanda asta o recomanda incepand cu 3 luni si nu acum, si in ultimul rand nu m-am hotarat inca cum este mai bine: s-o fac sau nu. Uite am gasit un subiect in arhiva despre asta. http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=45236

Subiectul e unul foarte dureros la noi. Eu sunt cat un tanc, dorinta este absenta, dar rau de tooooot si nu de acum ci de cand am ramas insarcinata. Trimestrul doi ala a ramas proverbial pentru sotul meu. Ca l-am tot amagit ca atunci o sa am pofta de sex si de unde... M-a intrebat daca mai am mult pana in trim. doi cand mai aveam putin si intram in ultimul Acum daca s-ar putea sa ma duc la controlul de 6 saptamani pe la 6 luni ar fi numai bine.

Nu functioneaza crema de galbenele pentru cosurile lui Filip. L-am tot dat dar se pare ca pana nu-si fac damblaua nu avem leac.

Beatrice, maica-mea a avut o perioada lunga de tot vreo cativa ani pe la menopauza cand a mancat cantitati uriase de cartofi cruzi. Acum nu-i mai plac deloc dar atunci ii manca la fel ca pe mere.

Eu nu reusesc cu nici un chip sa mai mulg vreo picatura de lapte. Nici macar inainte de a alapta. Chiar am remarcat ceva ciudat: l-am alaptat pe Filip, dar nu a vrut sa suga decat un singur san. Am zis tocmai bine ia sa mulg eu ce a ramas. De unde? Aveam sanul tare ca piatra si pana am ajuns sa pun pompa pe el s-a inmuiat de parca il supsese Filip o ora Deci pentru extreme urgente n-am decat sa iau dupa mine ceai si formula.

Hai ca au venit socroseniile si tre sa plecam la gratar... Va pupez sa aveti un uikend frumos si somnoros pentru puii care nu vor sa doarma! Si bafta la mamicile ca stau sa nasca!

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

In legatura cu bubitele de pe fata eu l-am uns pe Cristi cu crema cu oxid de zinc si au mai disparut.Am sa il dau acum in fiecare zi dimineata si seara.
Ruxel,eu il tin pe Cristi in body si un pantalonas subtire.De dormit il bag intr-un sac de dormit de vara subtire.Si piticul meu mai stranuta si fornaie pe nas dar eu ii pun picaturi de nas pe baza de sare pentru bebelusi.Cica sint bune si pentru ca sa nu faca otita.

O zi buna

http://community.webshots.com/user/cristil102
http://community.webshots.com/user/anky2100

Anca Cristian Lucian 12.05.05 si Bianca Melissa 02.02.03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Simona, felicitari!

Loreen, chiar vroiam sa intreb cat mannca la o masa bb-ii alaptati artificial. Stefan nu mananca mai mut le 120 ml, orice as face, chiar daca sta nemancat 5 ore. A, azi noapte a dormit iar de la 11 la 5!!! Abia astept sa devina asta o regula.

Ma uitam in carnetelul Mariei si am observat ca ea deja manc a150 ml, plus ca dormea toata noaptea! Vedeti de ca am mai facut un bb? M-a pacalit Maria . Ea se trezea intai la 5, apoi si-a mutat ora la 7, iar de la 2 luni se trezea la ora 9! Asta pana la un an jumate, cand au inceput si la ea problemele cu somnul.

Daca s-ar putea, Stefan ar sta numai la mine in brate. Si nu e vorba ca l-am invatat asa. Eu cred ca m-am purtat la fel cu amandoi copiii. Doru si mama ma acuza ca e un mamos si ca eu am gresit, ca pe Maria nu o tineam deloc in brate, Normal ca nu o tineam, nici macar nu ii placea. Ea dormea, manca, iar cand statea treaza, ii placea sa o tin pe umar, sa vada lumea, in rest, se simtea f. bine in patutul ei, in carucior, in pat.

Bineinteles, ca Stefan e acum la mine in brate.

Bubitelor nu le-am mai facut nimic si parca sunt mai bine. Cand e linistit arata chiar f. bine.

Iuliana, Ema e o scumpa! Maria a fost cam mult alintata cat timp am fost eu insarcinata (s-a ocupat mult mama de ea) si acum i-au iesit cornitele. Oricum, a progresat mult in relatia cu Stefan.

Ada, eu nu umblu deloc la putzulica. Chiar ma intrebam daca o sa imi zica vreun medic sa o decalotez. Nu mi-a zis nimic. Si eu, ca Androix, nu sunt inca convinsa cum sa procedez.

La noi in casa abia de doua zile s-a incalzit, dar de acum nu stiu ce o sa ne facem. Trebuie sa luam aer conditionat, ca o sa fierbem.

Pe Stefan il tin si eu in body sau pantalonas scurt. Dar asta de ieri, ca pana acum ii mai puneam un pantalonas.

Mickyyy, ai nascut?????

Gabitza, cate fete mai trebuie sa nasca? Stiu ca tu esti cu statisticile.

Sa va spun un secret: m-am decis sa ma "sacrific" si sa ii propun lui tati sa ne reincepem viata sexuala. Asta pt. ca el tace malc si am inceput sa simt ca se departeaza de mine. Cu toate problemele pe care le-am avut, l-am neglijat tare rau in ultimul an. Sa vedem daca im fac curaj.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna fetele!
Felicitari mamicutelor sa va bucurati de bebelusii vostri frumosi !
N-am mai scris ca am avut program artistic zilele astea...nu cu somnul ci cu masa....Adica a ajuns la 9 mese pe zi... de cate 40 -50 max 80ml- ziua si la 2 ore, in schimb doarme noaptea de la 24 la 5-6 dimineata. E plina de gaze, burtica e ca un balon si din cauza asta cred ca are senzatia ca e satula si mananca putin si des...ca acum 1 saptamana sugea cam 120 la fiecare masa... Am mai rezolvat ceva cu Gripe, ii dam si cu Sab-ul inainte si bem si ceai Baby Drink (mama ce bun e asta- haleste scurt si 50 daca o las) da' cam dulce dupa parerea mea (asa ca il fac mai diulat- cu 70 in loc de 50 de ml). Am reusit sa facem kk in fiecare zi (asta cred ca e meritul ceaiului).
La parcul circului ma inscriu si eu.-( stau pe Maica Domnului). Chiar ma uitam ca parem cei mai mici din parc...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Si eu ma inscriu la Parcul Circului ! Dar unde? In care parte a parcului? Eu vin dinspre piata Galati, deci intru exact pe la cupola circului....

pupici

Ruxel

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

A, fetele din Constanta, maine dimineata ne vedem iar in Tabacarie. Poate veniti si voi: Ada, Corni.

Pupici
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Buna mamici si burtici,
Loreen as vrea sa te rog sa-mi explici si mie daca nasterea indusa e mai dureroasa decat cea declansata natural sau daca prezinta vreun risc pentru bebelus.......te rog din suflet.Astept sfaturile vostre mamici va rog
Va intreb si astept cu nerabdare raspunsurile voastre deoarece si eu am implinit 40 de saptamani (de la UM) ieri si maine merg la control din nou ca nu mai am rabdare si as vrea sa rog medicul sa ma ajute cu inducerea sarcinii ca nu mai pot.

Va pup si va doresc weekend placut in continuare!
Criss si 40 saptamani si 1 zi

Mergi la inceput