Mamici de mai-iunie 2005 (57)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

haide mickyyy!!! nastere cat mai usoara si bebe sanatos!!!

de fapt cred ca ai nascut deja. te asteptam cu vesti.

maine am si eu dpn-ul
pufff ... grele sunt ultimele zile. dar eu oricum trebuie sa stau cumintica pana vine tanti doftora mea. pana atunci imi plimb burta dintr-o camera in alta si calc ultimele lucrusoare ale bebelinei.

elly & bb +40

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina21 spune:

Buna fetelor!hai ca ma alatur si eu in cele din urma burticilor ,,intirziate".Azi am facut 40de saptamini chiar de ziua mea si sint tare tare trista ca bebe nu vrea sa iasaam fost astazi la doctor si m-au programat pt. luni dim. sa-mi provoace nasterea.Mi-e cam frica dar pe de alta parte nu mai am rabdare ...fie cum o fi de dureros da sa iasa
Va pup pe toate si va doresc din tot sufletul nastere usoara si bebey sanatosi!
&Cristina Maria+40

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Gusta,taietura e de 10 cm dar acum aproape ca nu se mai vede.Dupa 6 saptamini am inceput sa fac abdomene usoare dupa care faceam zilnic mai multe, iar taietura o mai simteam ca e acolo si dupa un an, mai ales la schimbari de vreme.Acum dupa aproape doi ani jumate nu ma deranjeaza deloc si in plus acum am nascut natural.Nu iti fa probleme ca iti vei revenii cu timpul.Nu iti recomand sa porti centura,lasa muschiul sa lucreze,stiu ca e greu dar e mai bine,eu nu am purtat-o.Daca mai vrei sa ma intrebi ceva poti sa o faci linistita.
Aurasa,baie am facut dupa ce mi s-a oprit singerarea.
Gabitzam,ca sa nu te mai trezesti toata uda de lapte foloseste tampoane de sini,si eu m-am saturat sa port sutien si ziua si noaptea dar asta este pina una alta.
Am si eu o intrebare,ati observat la bebelusii vostrii ca ar avea o pozitie preferata in timp ce dorm?.Al meu doarme mai mult cu caputul pe partea dreapta si mi-a zis doctorita sa ii mai intorc capul si pe partea stinga,cica se deformeaza caputul.

Numai bine

http://community.webshots.com/user/cristil102
http://community.webshots.com/user/anky2100

Anca Criatian Lucian 12.05.05 si Bianca Melissa 02.02.03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Gusta,am scris gresit,taietura e de 15 cm.

http://community.webshots.com/user/cristil102
http://community.webshots.com/user/anky2100

Anca Cristian Lucian 12.05.05 si Bianca Melissa 02.02.03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Sa inteleg ca Mickyyy nu a mai avut rabdare. Asteptam vesti!

Corni, am fost de cateva ori cu Maria la dr. Munteanu si l-a vazut pe Stefan la 3 sapt. Si eu am o parere f. buna despre ea, dar nu e medicul nostru de familie. Cred ca o sa merg in continuare cu Stefan la ea. E normal ca scaunul sa aibe alta consistenta. Copii alaptati artificial sunt mai frecvent constipati. Si Stefan s echinuie cam mult, dar face zilnic, ceea ce e bine.

Kg ma urmaresc si pe mine . EU am pierdut 8 la spital, si 2 in prima sapt. De atunci stagnez. Nici nu ar fi fost asa d erau, dar mai am 10 in plus! In casa ma imbrac cu pantalonii de gravida pe care ii am din vara in care am nascut-o pe MAria .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flory72 spune:

Buna dimineata fetelor,

Eu sunt mamica de octombrie, dar va citesc si pe voi. Am citit ca dati bebelusilor ceai cu zahar si nu m-a lasat constiinta sa nu va scriu. Am auzit de mai multe ori de la diferite persoane ca zaharul nu este indicat ptr bebelusi. Stomacelul lor nu pot desface nu stiu ce legaturi chimice ce le are zaharul (nu-l poate digera) si asta ar fi una din cauzele durerilor de burtica. Mai interesati-va daca e bine sau nu. Multa rabdare si sanatate!

Flori 22 si...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

De dimineata pe la 7 inca nu nascuse Mickyyy. Spune ca de-abia acum i s-a centrat colul, a pierdut dopul, i-au montat perfuzia si se pregatea de epidurala. Doctrul spera sa nasca pina la prinz.

Tot Mickyyy mi-a dat vestea ca a nascut si Crissu duminica seara, prin cezariana, si ieri s-a externat. Probabil s-au intilnit pe acolo.

Bravo, Crissu! Felicitari pentru micuta!
Refacere rapida dupa cezariana! Te asteptam sa ne povestesti cum a fost.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Felicitari Crissu...Refacere grabnica...
Mickyyy rabdare si...nastere usoara...

Loreen, Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.2005
http://community.webshots.com/user/loreen31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Crissu felicitari si Micky asteptam vesti...

Bebe dupa vaccin a dormit bine si apoi a mai avut vre-o 2 ore de uitat pe pereti. Apoi a adormit pe la ora 22 pana pe la vre-o 23 cand i-am facut baita... Unde i-a placut tare mult!
Al meu bebe este fascinat de lumina iar la televizor nu se prea uita.
Fetelor si eu am aceeasi problema cu sanii. Imi curg noaptea de parca asi fi o pompa deschisa si cu toate ca ma mulg inainte. Cred ca daca stam pe-o parte si stam cumva pe ei atunci curg... Ca altfel nu-mi explic!
Eu am scapat de 10 kg de cand am venit de la spital si mai am 5 si ajung de unde am plecat! Adica la 55 kg... Dar vad ca stagnez! De ce? Nu stiu! Peste vre-o 2 saptamani o sa incep sa ma duc la aerobic, ca nu se mai poate... Am burtica si nu-mi place! Mica, mica dar lasata! O sa arat ca bunica... Yeah...

Pupici

Mami de Alex

beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna dimineata la mamici pitici si burtici.

Felicitari crissu pentru bebelus si refacere usoare.

Anky a mea operatie e de 20 cm si e sub libis de la bikini cum spun ei. Dar sincer o simt destul de bine iar de la epidurala am ramas un pic cu dureri.

Eu am avut parte de o noapte linistita strunful meu a dormit bine lasand si pe mami sa faca acelasi lucru.
Eu de ceai cu zahar stiu de la mami meu care a fost asistenta la viata ei asa ca eu am sa continui sa ii pun zahar ca altfel mi se pare necomestibil ,eu il prepar cum a mai scris cineva aici la 100 gr apa 0 lingurita rasa de zahar asa ca nu mi se pare mult iar cand gustul ceaiul nu e dulce.Lui strunfi meu din maternitate i-au dat glucoza( sau poate nu am inteles eu bine acea apa cu zahar ca avea nivelul foarte scazut de zahar)asa ca eu voi continua cu ceai cu zahar.

De sutien sunt si eu satula ca la fel ca voi il port zi si noapte,daca nu as avea tampoane de sani sigur as fi fantaza arteziana. Eu in continuare numai dus fac.

Dupa cele 6 saptamani am sa incerc si eu un pic de sport sa scap de burta asta cu care am ramas .Tati imi zice ca acuma arata foarte bine saracul vede cum ma uit la suncile care atarna in fata si el imi spune ca sunt frumoasa iar eu ma simt bine.

Bafta in continuare mickyyy.

va pup dulce
Marilena si Mara

Mergi la inceput