Mamici de mai-iunie 2005 (57)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

mno, iar ma plang.help!supureaza plaga.e o secretie galbuie.am curatat cu betadina si vad ca s-a deschis un pic taietura.daca ati nascut cu cezariana...vi s-a intamplat asa ceva?:((( cred ca o ridic prea mult pe ema. ieri noapte ne-a facut-o.prea ma laudam eu ca-mi doarme noaptea.ei bine, ne-a tinut cu ochii deschisi toata noaptea si plangea,nu gluma. abia la 7 dimineata a adormit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Am scris ieri un mesaj si can sa-l trimit imi pica netu...
Beatrice si Tzupiloi, va multumesc pentru sfaturi. Pana la urma n-am avut incotro decat sa alaptez copilul indiferent de temperatura mea pentru ca de pompa nu ma pot folosi, nu iese frate nimic , iar pe Mihai nu-l mai puteam chinui. Asa ca singura salvare a fost ingerasul mic care mi-a si adus vindecarea pana la urma. Acum sunt bine, nu mai am febra, nici sanul nu mai doare si mai am cateva zile de tratament pe care vreau sa-l tin ca sa nu am surprize ca revine.
Crissu felicitari, Mickyyy facem galerie!
Alina21, bine te-ai alaturat si tu pe ultima suta! Nastere grabnica!
Fetele, si eu port sutienul zi si noapte si tampoanele de sani, de care m-am saturat dar n-am ce face. Vorba Adinei, mi s-ar lipi papucii pe gresie de atata lapte...
E, pai voi stati bine cu kilogramele nu va mai vaitati! Ia sa vedem ma ia cineva? E vreuna din voi care sa se fi ingrasat dupa ce a nascut? Nu cred, deci va rog, I'm za queen! Am pierdut 7kg si am pus la loc 3. Nu ma incape nimic in afara de o pereke de blugi trei sferturi elastici. Cand mai da un pic de ploaie sau vreme rea port pantalonii de gravidoasa ca sa nu-mi inghete picerele...
De patru nopti incoace copilul meu s-a gandit sa-i faca ma-sii o bucurie si si-a modificat programul de noapte. Astfel: in loc de o masa la 3:30 si inca una la 6:30 el isi puse una la 1 si una la 4. Acum se keama ca se trezeste de 2x pe noapte nu o data ca inainte, nu?
Adina, hai ca esti tare cu laptele in timpul Dar sa stii ca m-ai pus pe ganduri, la faza asta nu ma gandisem
AAAAAA, vai cum am putut sa uit... sunt dusa! MI-A VENIT CICLUL! Spuneti voi ca nu sunt cea mai amarita dintre lauze! Da sunt inca lauza oficial! n-au trecut nici 6 saptamani de cand am nascut Mie nu mi se pare nici normal si nici drept ce mi se intampla avand in vedere ca alaptez la greu...

Hai ca va las, plec cu pustiu in parc poate mai pierd p-acolo frun kilutz ceva... VISE...

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Mamaicilor, am si eu o intrebare la voi:
In special pentru cele care au nascut normal, dopul cel vestit a cazut inainte sa inceapa travaliul? sau cum? ca eu nu mai stiu ce sa fac...deja incep sa am cosmaruri si plimbariule nu prea ma mai ajuta...

Pozele mele

Luluku + BB - DPN 27.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

pardon pentru "mamaicilor", eroare de tipar...
vroiam sa scriu "mamicilor"....

Pozele mele

Luluku + BB - DPN 27.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danib spune:

Buna fetelor,
Micky iti tinem si noi pumnii, Felicitari proaspetlor mamici
Gabitzam, si eu am nascut prin cezariana, tot pe 25 mai si am aceeasi problema cu operatia,am vorbit cu medicul acum o sapt si mi-a spus: 'apa cu sapun'. L-a mai sunat sotul meu ieri si i-a spus acelasi lucru plus sa tamponez cu comprese cu spirt . Asa ca sper sa nu fie vre-o problema nasoala .
Altfel, noi am cedat cu alaptatul, am trecut pe milumil si pare sa fie in regula, a luat in greutate aprox 1 kg, o sa-l mai cantarim pe 25 sa vedem exact .
Azi mergem la serbare la Raluca (4 ani si 8 luni )si avem emotii mai ales ca mergem si cu piciulica .
La capitolul 'burtoi' si eu tot gandesc cum sa abordez problema mai ales ca la 1 iulie intentionez sa merg juma' de norma la birou . Pana la urma, la cat timp dupa cezariana se poate incepe sportul ?

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

Salutare mamici si burtici!
Felicitari Crissu , sa va traiasca micutza!

Luluku, , dopul gelatinos cade de obicei inainte de travaliu ( poate fi insotit de scurgeri de sange sau nu) dar sunt cazuri in care nu este remarcata pierderea lui. Mie mi-a cazut cu aproape 3 zile inainte de a naste. Dupa 2 zile jumate mi s-a rupt apa ( pana atunci nu am avut nici o contractie sau durere ) iar dupa vreo 30 min de la ruperea apei am inceput sa am contractii la 5 min , apoi la 3 min iar apoi de nu mai puteam sa respir...si asa am nascut f repede.
Pierderea dopului nu este un semn sa mergi la medic, de obicei dupa faza asta mai dureaza ceva. Mergi la spital numai daca ti se rupe apa sau ai contractii la 10 minute. Curaj, trece repede si incearca sa te gandesti la lucruri frumoase!

Fetelor, noi ne pregatim sa devenim crestini....Sambata avem botezul si ne ocupam cu aranjamentele. Stie careva dintre voi despre baitza de mir pe care trebuie sa o faca nasha? Cum se procedeaza?

tzumpiloi si Mariuca (06.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Tzumpiloi, la baita de mir participa parintii si nasii. Si copilu'. Daca mai vreti voi si alti invitati pe langa: parintii vostri, prieteni apropiati alte rude, nu-i problema. De regula pui masa cu sarmalutze, friptura, etc. Si apoi seara la ora de baie a copilului ii faceti cadita in care puneti petale de flori, grau (semnifica belsug), bani, aur, argint. Si nasa ii face baie normal cu sapunel cum ii faci tu de obicei. Nasu si cu taticu se agita cu aparatele de fotografiat si neaparat cineva tine lumanarea de botez aprinsa. Apoi se scoate bebelusul, toata lumea se bucura, faceti poze alea alea si nasa ii da cu uleiul de mir (ramas de la botez). Ia un betisor de urechi, il inmoaie si face cu ulei semnul crucii pe fruntea bebelusului si pe piept. Apoi se recupereaza ce e de recuperat din cadita si apa se varsa la radacina unui copac. Asta e tot.
Distractie frumoasa la botez. Sa faci poze si sa le pui sa le vedem si noi.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

Am facut si eu intr-un final 40 saptamani!!! si .... nimic !!! oricum deja am inceput sa ma obisnuiesc. nici macar nu mai spun ca sunt nerabdatoare. in schimb toata lumea in jurul meu moare de nervi ca nu mai vine odata copilul asta. mi-am programat eu pe 25. acum sa vedem daca imi iese desi pana acum bebelina n-a tinut cont de parerea mea.

Alina21 La multi ani! Sa ai o nastere cat mai usoara si un bb sanatos!
nu fii trista ca bb nu a venit de ziua ta. si ziua mea a fost saptamana trecuta pe 13 si l-am asteptat cu sufletul la gura doar, doar imi face vreun cadou. si ... am si depus efort in sensul asta si cum spuneam si mai devreme nu a tinut cont nici de parerea mea sau a lui tati sau a celor din jur.... ma gandeam ca putea sa fie berbeaca la cat de incapatanata e. dar cum mi-au spus si mie fetele saptamna trecuta .... mai e pana la 12 noaptea.

elly & bb +40

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Am intrat sa va anunt ca a nascut Mickyyy ,pe Daria Maria ,3300 g prin cezariana,fetele se simt bine si va pupa.

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Buna ziua, mamici si burtici!

Ce mai faceti? Eu am reusit sa dorm un pic azi noapte, asa ca pot spune ca fac bine. Acum pun si poze in linkul de la semnatura, daca vreti sa ne vedeti. Suntem un pic galben, dar tot frumos! Zic eu.
Vroiam sa va intreb ceva: bebeii vostri varsa un pic dupa ce mananca? Ca al meu mai varsa putintel si nu stiu daca e normal. Dna pediatru vine Vineri pe la noi, dar parca mai e pana atunci.
A! Si sa nu uit: Felicitari Crissu si Mickyyy!!!!!!!!!!!! Sa va traiasca micutele si sa fie sanatoase!!!!

Andreea & bb Eric Andrei (16 iunie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg

Mergi la inceput