Mamici de mai-iunie 2005 (57)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Micky multa bafta si nastere usoara.

Eu sunt zombi de somn nu mai pot .Asa Luluka cum ti-a zis si roisin bucurate de plin de zilele astea ca acusi ai sa vrei sa prinzi o ora de somn .
In clubul mamicilor cu maini de maimuta ma inscriu si eu.

Anky inca o intrebare sper sa nu te stresez prea mult.Cat de mare e cezariana de la fata si in cat te-ai refacut complet.

va pup ca s-a trezit alarma

marilena si mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Buna ,

Tzumpiloi, am vazut poza cu carutul,arata bine si daca este si usor de manevrat este super. Am intrat si eu in posesia carutului si este foarte greoi,e motocicleta nu carut, asa ca il tin pe hol si eu tot cu ea in brate ies afara.
Si am vazut si posesoarea carutului, este tare simpatica si vesela.
Apropo de zambit,ras ,gangurit,toatea astea le gust si eu din plin.
Sunt superbi bebelusii astia.

Babygirl,Ema este superba in poza in care doarme ghemuit pe burta,asi vrea sa mi-o copiez si eu in computer.

Cornelia,am trecut deja la suplimentare,asta este.Nu m-a incantat ideea dar nu am avut ce face insa nu am renuntat la alaptat, o alaptez mai mult noaptea.
Sa inteleg ca si tu esti la Dr.Munteanu sau o cunosti?
Am incercat sa-i dau si eu Timeei ceai de fenicul ,a fost incantata de el, a baut 40 ml dar apoi a dat afara cred 1/2.Nu stiu cauza.
Ca lapte praf folosesc Milumil, ii place f.mult in schimb am observat ca s-a modificat kaka, are alta consistenta,este mai uscat,culoarea este aproape la fel. Acum iese mai greu afara chiar ieri s-a cam chinuit, fara sa planga .Eu am ales dozarea ptr.4 saptamani cu toate ca are 5 si ceva.
Gabitzam,si bebitza mea se enerveaza foarte tare cand suge la san dar au inceput crizele astea de cand ii dau cu biberonul,ii curge mai usor probabil si l-a san trebuie sa munceasca mai mult pentru ca ea nu are colici ca sa pun pe seama lor .Si eu ii dau preventiv Sab Simplex , cand ii dau sa suga la san ii dau inainte si cand folosesc biberonul il pun in lapte.

Corni si bebe(Timeea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Intrebare catre mamicile cu cezariana:
La cat timp de la operatie avem voie sa facem baie la cada?
Eu am facut numai dusuri si mi-e asa de dor de o baie in spume sa ma relaxez si eu odata ca - desi am ajutor, nu ma pot plange - parca tot obosita sunt (normal ca nu mai are nimeni din casa o alta pereche de tzitzi laptoase pt. bebe mic).

Despre bebe pot spune ca s-a adaptat, desi ziceam acum vreo saptamana ca e nervos si tipa. Acum si-a format un program pot spune "ceas". Mananca o data la 4 ore, doarme, "vorbeste" cu noi si cu propriile manute (adica se uita la fiecare degetel). Mai plange - normal - cand e ud sau face kk sau cand face pe langa pampers. La baie ii place teribil, dupa care mananca si doaaarme pana pe la 2.30 cand ii e fomita. Apoi adoarme din nou de pe la 3 - 3.30 pana pe la 7.30.

Si galeria de rigoare pentru Mikyyy :

Aurasa si Catalin

Mergi la inceput

Revin,
Vroiam sa va intreb daca ii lasati pe bebelusi sa se uite la Tv.A mea este fascinata de el,sta nemiscata si se uita spre Tv.O fi contraindicat, le dauneaza vederii,aveti vreo idee?

Corni si bebe(Timeea)

http://community.webshots.com/user/corny173

Mergi la inceput

babygirl, merci, am reusit sa o copiez.Este buna ptr.reclame.

Corni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns red rose spune:

Aurasa, si eu am nascut cu cezariana si dr mi-a spus ca in jur de 6 saptamani e liber pt baie si sex. Cu sportul e mai nasol. Si as avea mare nevoie ca nu se mai duce burtica asta. Am incercat un regim dar m-am enervat ca intr-o saptamana nu am slabit decat 1kg. Si l-am tinut "la sange".
Corni, mie mi-a spus pediatra la spital sa o tin pe micuta la 4m!!! de TV, mobile, etc. Cred ca a exagerat. Si a mea e fascinata de TV. Daca se interpune cineva intre ea si TV incepe si se agita, mama-mama... Dar eu nu o las decat cand o aduc prin living. In rest sta in camera ei si acolo nu are asa ceva.
Roisin, ti-am "vizionat" pozele. Ai o fetita superba, un ingeras. Sa-ti traiasca. La fel tuturor.
Ce fericite sunteti voi care ati nascut bb-i mai dolofani. Eu nici in cosuletul de masina n-am putut sa o pun. Nu mai vorbesc de carucior. Nu mai spun de hainute, ca nu-i venea nimic. Abia acum ce pot si eu sa o imbrac cu cate una-alta. Dar am o fetita tare luptatoare, din prima zi s-a agatat de viata cu o vointa extraordinara. Si creste vazand cu ochii.
Cine se plimba prin parcul Icoanei? Mi-ar placea sa ma intalnesc si eu cu proaspetele mamici, sa am macar o partenera de plimbari.
Succes burticutzelor si pupici bebelushilor.
Pe curand.
Red rose si Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Mikyyy nastere usoara!!!!!!!!!!

Intrebare pt mamicile care au facut cezariana. Ce fel de exercitii faceti pt slabit?
Va strangeti burtica?
David este bolnavior, are gatul inflamat. Suntem pe antibiotic, panadol si ambroxol. Speram sa treaca repede ca nu poate inghiti bine.

Margott si bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna

Daca este vorba despre kg intru si in clubul celor care nu au cu ce se imbraca dar asta e.De sport nu ma pot apuca ca eu am o taietura mare (o sa o masor sa va spun cati cm ) asa ca am sa astept sa scap de suncile care mi-au ramas .Vorba lui beatris cu burta care atarna si cu tatele cat casa arat de numai numai .

Margott eu mi-am strans burta cu burtiera de cum am ajuns acasa ca simteam ca toate matele le strang de pe jos .

Maruta mea are un program super cand am si eu chef sa ma intand si zic gata adorm si eu o ora atunci are si ea chef de maraiala si vreabagata in seama ,iar cand vine lumea in vizita doarme dusa nici pis nu zice.Azi noapte de la 4 la 7 a avut chef de privit in tavan si s-a cam smecherit a aflat cum e bagata in seama si incepe sa maraie si sa dea cu piciorul in zebrelele de la pat si uite asa s-a dus somnul meu.Vorba cuiva copil am vrut copil am.

Astept vesti de la Mickyyy si fac si eu galerie.

va pupam dulce

Marilena si Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

da, chiar,cand putem face baie dupa cezariana...ca mi-e asa de dor! se face anul de cand fac doar dusuri. aurasa, eu am nascut in 25 mai si inca n-am indraznit. daca e la 6 sapt. inseamana ca e la fix cu reluarea...e bine...ca io ma gandeam cum o sa fie cand o sa ma feresc sa imi atinga sanii sau si mai rau, o sa inceapa sa-mi curga laptele. o rezolvam cu cada plina.m-am dilit! :)

corni, zi-mi si mie daca pui poza in vreo reclama. multumim pt aprecieri. chiar la asta nu ma gandeam: sa vrea cineva necunoscut sa aiba o poza cu ema mea.
in legatura cu slabitul, eu am scapat de 10 kg in primele 10 zile, si de atunci NIMIC. cum o fi posibil ca abia mananc.pur si simplu n-am pofta de mancare. mananc cand imi amintesc ca sa nu ma mai bata nimeni la cap ca as putea pierde laptele.sta mancarea la noi in frigider si ajungem sa o aruncam. pana si sotul meu a slabit 5 kg de cand s-a nascut ema. adevarul e ca numai ca nu o alapteaza, dar in rest face de toate acum. azi a avenit nasa broscutei si a asistat la baita. la final mi-a spus ca mihai e mai sigur in miscari decat mine. auzi la ea!!!! :)

androix, cum mai stai cu sanii si laptele. mai, io deja m-am saturat s ama tot mulg si sa arunc si pe cand stau mai bine fara sutien sa inceapa sa curga. noaptea e dezastru deoarece doarme mult, iar eu nu ma mulg de somn, cand se trezeste pe la 3 sa pape, se ineaca de cat de mult lapte ii curge in gurita.

apropos de lupte, scremete, furie si agitatie in timpul alaptatului..si noua ni se intampla uneori si nu pricep cauza. face tare urat. uneori se screme pt ca face cachi, dar alteori nu-nteleg de ce, dar se inroseste toata, se arcuieste si scoate un tipat ascutit.

margott, dragii de voi, ati trecut si printr-o raceala. adevarul e ca pe vremea asta, la cat sunt ei de mici nici nu stii cum sa-i imbraci. sanatate puiului tau! sa se insanatoseasca cat mai repede si sa prinda putere. numai bine si ai grija de voi!

adina, mamica emei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Adina, si bebele meu duce lupte grele cu tzitzi in timpul alaptatului. Scoate tot felul de zgomote, da din maini si picioare, necheza ca un calut, se inroseste si tipa, dupa care iar apuca sinul si se linisteste citeva momente.

Am ajuns la concluzia ca-i vine prea mult lapte deodata si nu-l pun eu sa ragaie suficient. Azi a mincat mult mai bine.

Cursul sanilor ma scoate si pe mine din minti, cind ma trezesc fleasca, inmuiata toata in lapte. Nu mai suport multa vreme sutienul asta, ca il port zi si noapte acum.

Sfircurile ma dor doar in momentul in care Andrei apuca de ele. Trag un tipat, ma proptesc bine in picioare si pe urma e ok, cit timp suge.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput