Salvati-l pe Mihaita ! (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Gabi,

mi-e tare greu sa scriu. Stau cu sufletul la gura si ma rog pt voi sa fie bine. Abia astept sa vad poze cu Mihaita cel renascut.

E aici pe forum o fata cu nick-ul Pasarea Phoenix pe care o admir extraordinar de mult. E modelul meu de viata, e omul care mi-a dat multe lectii de viata. Ea nu stie, dar nu asta conteaza. Conteaza ca sunt sigura ca nu se va supara, daca voi spune ca vreau ca Mihaita sa fie o PASARE PHOENIX. Abia astept sa-l vad renascand si sunt sigura ca Dumnezeu nu-l va parasi, nici pe el nici pe voi.

Sunt sigura ca rugaciunile noastre ale tuturor ajung acolo sus la Dumnezeu si se intorc asupra voastra.
Saruta-l pe Mihaita din partea noastra si spune-i ca noi toti il iubim si ne rugam sa vina cat mai repede ziua cand ne va zambi la toti!

V-am sarutat pe toti cu multa dragoste,

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Eu m-am luptat cu Maria 2 saptamani cu niste nemernice de injectii care, parca, nu se mai terminau..........si mi se rupe sufletul in mine numai cand ma gandeam ca iar o doare si ca iar trebuie sa o mint si sa-i spun ca e ultima intepatura .
Si asta sa intaplat timp de 2 saptamani de 2 ori pe zi, nici nu mai putea sa stea in fundulet de durere, dar acum este bine.
Astazi, insa, chiar a fost ultima, si cu lacrimi in ochisori se uita speriata la mine, dupa ce am iesit din spital si foarte mirata ma intreaba: " ...mama gata uff?" .........gata mama, asta a fost ultima, nu te mai aduce mama aici, NICIODATA!
Si de dimineata ma tot framant si ceva nu-mi da pace! Ma gandesc la Gabriela, ma gandesc la Mihaita, la lupta lor contra cronometru cu viata si cu Dumnezeu! Si ma gandesc ca sunt ceea mai norocoasa si ceea mai fericita mamica din lume....si nu ar trebuii sa ma plang pentru niste injectii, pentru un fleac, .....dar o fac!

Oki, hai sa incheiem, ca ma apuca plansul....

O mareee nelamurire am: Matusa lui Mihaita, Ancuta iubita mea, in primul rand, bine ai venit in familia noastra , si in al doilea rand cine va fi urmatorul membru al familiei ce se va inscrie pe ....oare Bunicutza lui Mihaita ???
Va pupam dulce, sanatate multa, vacante placute celor care au (ca eu nu am ) si asteptam vesti de la Gabriela!
Doamne ajuta!

Maria si mmami Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIALI spune:

Buna ziua tuturor!

Sunt nou venita si am citit cu sufletul la gura tot ceea ce s-a intamplat in acest caz. Sunt impresionata pana la lacrimi!
Draga Gabriela, ai trecut prin multe dar ai razbatut cu bine.
Va tin pumnii si am sa ma rog pentru voi.
Voi incerca astazi sa trimit si eu o suma simbolica (1.000.000 lei vechi)in contul tau deschis la BCR Iasi. Stiu ca nu e mult, dar atat pot face deocamdata.

Le multumesc tuturor celor care v-au ajutat si ma rog ca Dumnezeu sa-i rasplateasca pe masura ( sa-i fereasca de boli si necazuri).

DOAMNE AJUTA!

MIHAITA, FII TARE!!!

Cu respect, Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aida Soare spune:

Gabriela,
Multumesc si eu pentru updates. Le-am citit si le citesc cu sufletul la gura. Iti spun drept ca mi-e si teama sa mai intru aici uneori.... Imi doresc sa aud vesti bune. Imi doresc sa aud de Mihaita renascut, asa cum zice Carmen.
Va iubim si ne rugam pentru voi toti cei implicati in aceasta poveste teribila, cu suferinte, coborasuri, urcusuri, sperante, asteptari dureroase.
Multa sanatate si putere pentru voi toti! Sa-l pupati pe frunte si pe obrajori pe ingerasul Mihaita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Va rog sa ma scuzati ca indraznesc sa va cer in acest loc ajutorul, dar vazand cum ati colaborat in cazul lui Mihaita, indraznesc sa va prezint un alt caz foarte disperat.

Sabina e un bebelus de 6 luni care are o forma foarte rara de cancer la ficat. Viata ei depinde de o operatie care costa 50.000 lire sterline, iar parintii nu dispun de aceasta suma.

Sabina este un alt "Mihaita" care are nevoie disperata de voi.
Doriti sa-i intindeti si ei o mana de ajutor?

Mai multe despre micuta Sabina:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51007&whichpage=2" target="_blank">15 milioane - pret pentru putina libertate!

Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!
- Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!

Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

Dragi prieteni,
Ma bucur ca pot sa va scriu din nou. Vreau numai sa va spun ca maine, luni, avem programare la un nou consult si speram din suflet ca doctorii sa ne dea o veste buna. Joi sau vineri a fost sedinta in care s-au discutat rezultatele analizelor lui Mihaita dar o parere sau un raspuns oficial nu am primit inca. Zilele acestea Mihaita a fost racit dar nu am avut ce sa-i facem. Trebuie sa ne asteptam randul la doctor. A avut temperatura, inca mai tuseste putin, nu a vrut sa manance mai nimic si a mai fost si nervos mai tot timpul si suparat rau. Nu am reusit sa ii intram prea des in voie. Astazi dupa slujba, dupa ce l-am impartasit, si-a revenit miraculos. A inceput sa rada iarasi si sa-i revina cheful de joaca. Slava Domnului ! Cred ca vrea sa ne convinga sa nu il ducem maine la luat sange. :(
Voi reveni maine cu ce am facut la spital. Va pup si va iubesc pe toti.
Doamne ajuta !
Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Doamne, Gabriela, asteptam cu sufletul la gura vesti bune de la tine. Ne gandim la voi cu drag si ne rugam ca Mihaita sa se faca bine cu ajutrul lui Dumnezeu si al medicilor de acolo.
Numai bine,
Roxana

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Gabriela, multumim mult ca ne tii la curent. Asteptam cu sufletul la gura vesti de la voi. Pupa-l mult pe Mihaita si spune-i ca o gramada de lume il iubeste, se gandeste la el si se roaga pt. el.
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matusa lui Mihaita spune:

Buna Mihaela,
Nu am apucat sa iti multumesc pentru primirea pe care mi-ai facut-o pe forum. Ma bucur ca te-am cunoscut iar fetita ta este o dulceata, are niste ochi superbi. Sotul meu spunea ca nu a mai vazut ochi asa de frumosi. Te rog foarte frumos trimite si mie pozele cu Mihaita pe adresa _cojocariu@yahoo.com.
Va pup si sper sa auzim vesti foarte bune din strainatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Iubita, maine dimineata la prima ora ai pozele..........sunt fffoarte multe si foarte frumoase. Multumesc frumos! Maria este cea mai mare si frumoasa minune ce a aparut in viata mea! Ma bucur ca v-am cunoscut, sunteti oameni deosebiti cu totii!

Mergi la inceput