Salvati-l pe Mihaita ! (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns steliandrei spune:

Of Doamne!
Cite mesaje din astea vom mai vedea? Analize, perfuzii, durere!!!

Mihaiela, ce ai mai reusit cu pasaportul? L-ai obtinut? Mihaita te asteapta sa-i salvezi viata! Sa dea bunul Dumnezeu ca analizele sa iasa bine! Dumnezeu sa va ocroteasca pe voi si pe toti cei dragi voua!

Fii baiat tare Mihaita ca totul va fi bine! Vara abia a inceput ... asa ca vei avea destul timp pentru joaca asa incit sa uiti de toate!

Cu infinit respect
Steli Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Of Doamne! Ce mesaj miscator de la Gabriela. Nu poti sa citesti mesajele ei si sa nu te cutremuri, sa nu te doara sufletul. Doamne, cat trebuie sa sufere copilasul acesta nevinovat?

Gabriela, multumim mult ca mai gasesti timp si putere sa ne tii si pe noi la curent. Ne rugam pt. Mihaita si pt. voi in continuu si sunt sigura ca totul o sa se termine cu bine.

Cu mult drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladybug spune:

Asa este, daca ar pune cap la cap toate mesajele de pe DC si cu toata aventura lor, ar putea scoate o carte. Care poate n-ar fi o idee rea.

Gabriela, daca i-au facut vaccine, febra poate sa fie de la vaccine. Dau si eu cu presupusul. Cind i-a facut buburuzei mele vaccine la 2 luni si la 4 luni nu m-am mai inteles cu ea vreo 3 zile. Sint sigur insa ca doctorii au grija de Mihaita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matusa lui Mihaita spune:

Buna ziua tututor!
Va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat si pentru vorbele de suflet incurajatoare. Sora mea si-a facut multi prieteni si ma bucur ca nu este singura. Imi este foarte dor de nepotelul meu.
Cristiana ma voi interesa la BCR sa vad daca au intrat banii si te voi anunta.

Doamne ajuta!

quote:
Originally posted by cristia

Ziua buna,
Cum fac sa aflu daca niste bani pe care i-am trimis in contul in lei deschis la BCR Iasi au ajuns unde trebuie?Imi fac griji, pentru ca la data la care i-am trimis eu (20 Jun05) Gabriela era deja plecata din tara.
Multumesc frumos,

Cristiana si Andrei
http://community.webshots.com/user/crivaid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

In ultimul timp am intrat destul de rar pe subiectele de la "Ajutor umanitar" pentru ca pur si simplu trec printr-o perioada cand nu mai pot sa mai aud de atata suferinta. Citind mesajul Gabrielei, mi s-a facut pielea de gaina...parca simteam eu durerile micutului. Off, Doamne!!
Multa sanatate lui Mihaita, ma rog pentru tine, pentru familia ta si pentru Mihaela!

Propun ca Mihaelei sa i se acorde cele 3 floricele de donator DC, le merita din plin!!!

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Doamne ajuta!
Rezista Mihaita!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

Doamne Dumnezeule,este groaznic prin ce a trecut saracutul
Noi santem alaturi de voi si ne rugam in fiecare zi pentru VOI
Acum acestea au fost ultimile analize pentru Mihaita?si urmeaza Mihaela?sau mai are si el de facut
DOAMNE-AJUTA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

Dragii mei prieteni,

Am ajuns iarasi la net, chiar daca pentru putin timp. Am vesti destul de bune. Mihaita a inceput sa se simta mai bine. Temperatura a scazut si acum se mentine pe la 37.6. A inceput sa zambeasca iarasi si sa se joace. Este adevarat ca reactiile cele mai crunte au fost de la vaccinuri care s-au cumulat cu traumatismele provocate de endoscopie si cele 2 biopsii. Nu stim inca rezultatele de la biopsii si am fost anuntati astazi ca urmatoarea data cand trebuie sa ne prezentam la consult este pe 11 iulie 2005, adica lunea urmatoare. Pana atunci daca apar probleme putem merge oricand la spital. Noi insa am prefera sa nu apara.

Multumesc la toata lumea pentru suportul si pentru rugaciunile voastre. Ne rugam in continuare ca bunul Dumnezeu sa ne ajute sa il vedem pe Mihaita sanatos.

Din pacate avem si ceva vesti nu prea bune si care ne pun rabdarea la incercare. Se pare ca doctorii nu au discutat cazul Mihaelei in comisia de etica. Sunt foarte ocupati cu un congres care se va termina in acest week-end si sper ca luni sa primesc mai multe informatii despre ceea ce va urma. Important este ca Mihaita este intr-o stare mai buna acum si ca oricum suntem deja luati in evidenta lor. Sa dea Domnul sa o accepte pe Mihaela. Ne-au spus ca nu au mai facut pana acum transplant de la un donator care nu este ruda de sange cu pacientul si este pentru prima oara si sunt foarte sceptici, sa nu fie bani implicati la mijloc. Le-am spus ca odata ce o vor cunoaste pe Mihaela isi vor da seama ce om deosebit este si ca ajuta foarte multi oameni si ca isi doreste sa faca acest lucru pentru a salva viata lui Mihaita. Ei sunt foarte stricti privind protocoalele ce trebuiesc urmate si pana ce nu se parcurg toate etapele nu se ia nici o decizie. De aceea noi nu stim nimic, nici macar la nivel de banuiala sau de zvon. Toate informatiile sunt date in mod oficial. Asta este ! Cat am asteptat sa treaca astea 2 saptamani sa ni se spuna decizia comisiei de etica ! Si astazi, poc, nici macar nu au discutat cazul, ce raspuns sa ne dea ! Trebuie sa avem rabdare si incredere pentru ca ei sunt cei mai buni din lume si daca au atata succes inseamna ca ceea ce fac, fac foarte bine. Si daca trebuie sa mai asteptam inseamna ca este spre binele lui Mihaita si al Mihaelei.

Va pup pe toti si va sigur de intreaga noastra recunostinta. Faptul ca ne sunteti alaturi inseamna enorm pentru noi. Mai avem putin si vom reusi.

Incerc sa pun niste poze cu Mihaita si vreo 2 filmulete pe siteul webshots. Sper sa mearga. O sa revin cu adresa la care le-am postat.

Doamne ajuta !
Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Mihaita, sa fi tare cum ai fost si pana acum! Asteptam sa cresti mare si voinic si sa citesti istoria ta de pe DespreCopii, ai sa vezi cati oameni te iubesc si se intereseaza zilnic de sanatatea ta.

Gabriela, iti doresc multa putere, iti multumim ca ne scri.

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51007&whichpage=2" target="_blank">15 milioane - pret pentru putina libertate!

Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!
- Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!

Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matusa lui Mihaita spune:

Buna Cristiana,
Pe data de 20 iunie au intrat 30.000.000 lei in banca.
Ancuta

quote:
Originally posted by cristia

Ziua buna,
Cum fac sa aflu daca niste bani pe care i-am trimis in contul in lei deschis la BCR Iasi au ajuns unde trebuie?Imi fac griji, pentru ca la data la care i-am trimis eu (20 Jun05) Gabriela era deja plecata din tara.
Multumesc frumos,

Cristiana si Andrei
http://community.webshots.com/user/crivaid

Mergi la inceput