Mamici de septembrie - octombrie 2005 (40)
Raspunsuri - Pagina 9
dana_lucia spune:
Buna fetelor, e weekend si e cam "liniste" pe aici. In sfirsit e si in Olanda vreme de vara azi (vreo 30 de grade) ca pina acum a plouat cam des si a fost cam rece pentru luna iunie. Azi am stat si eu putin la soare in gradina in timp ce sotul s-a ocupat cu gradinaritul (e pasionat cu gradinaria!), nu cred ca face rau sa stam la soare pina in 11-12 si dupa 15-16, nu? Oricum ma simt foarte bine si asta e cel mai important, cred!
Sa aveti un weekend placut in continuare si toate cele bune.
Va
,
Dana Lucia
codruta_grg spune:
Ce liniste e pe aici!! Cand intrati in prenatal tot asa putin o sa ne vedem (auzim)?!
Sper ca va distrati!!!
La noi a tras o ploaie zdravana dupamasa ..... ca au trebuit sa intrerupa raliul!!! Acuma iese soarele.
Seara mi se umfla burtica (zici ca am mancat o gramada de mancare), de abia respir. Iar daca ma pun in pat sa ma uit la un film, in 20 minute incepe durerea de spate. Nu stiu ce sa mai fac. Trebuie sa ma pun in pat numai pentru somn!!!
Week-end placut in continuare!!!!!
Codruta &
29 saptamani
poze
mysweetest spune:
Da e intr-adevar liniste ..toata lumea e in weekend...
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 29 a
album
Anda Panda spune:
Salut celor mai tari mamici in devenire de pe cel mai simpatic forum din cite am citit pina acum !
Evident , acu' vine si intrebarea: cam cite kg ati adunat pina acum dragelor, pentru ca eu sint tare nemultumita. evident, e cam tirziu sa mai fac ceva, insa vreau sa stiu daca sint singura care are CU 18KG MAI MULT sau mai sint si alte" nefericite" (din pct asta) care tb sa munceasca din greu din octombrie incolo...??
si inca o info despre mine (care s-ar putea sa conteze) la ex de singe a reiesit ca sint diabetica, (ce e drept la limita minima admisa), dar suficient cit sa ma categoriseasca doctora asa.
anda 28+
Ioana75 spune:
Salut fetelor
!
Eu m-am intilnit ieri in Mall cu LiaMia
. Mi-a facut placere sa ma intilnesc cu o
cunoscuta (chiar, voi ati vazut ce multe gravidute sint?).
Ma gindesc cu groaza ca mi-am pregatit lista de cumparaturi de atitea luni, si nu am cumparat absolut nimic. O sa incep cu bagajul de spital, as vrea sa-l am gata din luna a 8-a. Cit despre obiectele mari, pleaca socrul in canada, sta vreo 2 saptamini, asa ca daca gasesc ceva fain pe site-urile din canada o sa-l rog sa-mi cumpere. Macar un bouncer, am vazut ca la noi au niste preturi astronomice.
Ioana
codruta_grg spune:
Si in Cluj e plin de
de o seama cu noi, pentru ca li se vede burtica bine de tot.
La mine isi fac vizibila prezenta hormonii de sarcina deoarece azi dimineata am vazut ca nu e bine aranjata mocheta (din cauza peretilor care sunt strambi) in camera la bebe si am izbucnit in plans. Nu mai pot face nimic singura, imi trebuie ajutor la orice!!!!
Si eu vreau sa incep de saptamana viitoare sa imi fac bagajul de spital. O sa tot completez la el......
Codruta &
29 saptamani
poze
Ioana75 spune:
codruta, daca de-abia acum isi fac simtita prezenta hormonii e bine
. Sa zica mersi sotul tau
; eu am inceput de mai devreme.
Marlena, am dat-o pe popcorn seara
, deci daca tu nu ai compesat cu niste prajituri ceva, cred ca te iau la cintar data viitoare
.
jadi, sa-ti fie de bine prajiturile

.
Ioana
anya spune:
buna!
Ieri am fost la padure. Singuri! Nu mai era nimeni pe acolo si era asa de liniste si bine... fara manele care urla din masini...
Jadi, mi-ai facut-o cu prajiturile tale. Ieri i-am "sugerat" discret soacrei mele sa faca pt cel mic niste prajituri cu fructe si mi-a zis ca face dupa ce ne intoarcem din Turcia. Adica peste 2 saptamani. Pai mai stau eu pana atunci? O sa-mi fac singura.
Despre profesie..ingros randul inginerilor, dar de cativa ani lucrez in customer la o companie de telefonie mobila... asa ca traiasca calculatorul!
Acum trebuie sa ma duc sa gatesc pe saptamana viitoare. Azi noapte pe la 1 am terminat ciorba, azi voi face niste dovlecei umpluti cu carne de pui. Asa e cand ai copii... nu poti sa zici "las' ca gasim noi ceva de mancare". Noroc ca nu e mofturos si pot sa-i dau 2-3 zile aceeasi mancare la pranz.
pupici
codruta_grg spune:
Am obosit stand in pat. Am venit la calculator sa ma mai dezmortesc. M-am uitat la un film, dar la al doilea a trebuit sa ma misc prin casa. Incepe sa isi faca simtita prezenta si la mine durerea de spate, picioare si ...restul!!! Huuu
Codruta &
29 saptamani
poze
mariana tache spune:
Buna, fetelor!
Oricat de drag mi-ar fi de voi si oricat de mult mi-ar placea sa stau pe DC, tot nu apuc sa-mi satisfac aceasta placere. Mereu sunt pe fuga si am treaba.
Acum am trecut sa va salut si sa va spun ca am gasit numele pt bebe2.
Il va chema Simon Andrei; te rog, Ioana, (tot tu te ocupi de listuta, nu?) sa ne treci si noua numele pe listuta, ca tare ne mai falim cu el.
Fetelor, va invidiez; m-am uitat la pozele voastre de la intalnire; sunteti niste dragute; mi-ar fi placut sa fiu si eu acolo cu voi; cine stie...poate intr-o zi; sa va mai intalniti si cu burti mai mari, sa puneti poze ca sa va vedem, sa ne delectam.
la toate!
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
(29 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!