Mamici de septembrie - octombrie 2005 (40)
Raspunsuri - Pagina 10
mysweetest spune:
Ioana am compensat si eu cu cartofi prajiti si friptura aseara si chiar nu am putut manca tot...vedem noi saptamana viitoare.
Codrutza si pe mine m-a apucat plansul astazi dimineata si am plans cu lacrimi de crocodil faa vreun motiv intemeiat.
Nu stiu ce am dar de vreo saptamana am o pofta nestavilita de dulce si tot mananc si nu-mi trece...acum de exemplu mananc inghetata ..am terminat-o pe a mea si mananc din a sotului
.
Weekend placut in continuare!
Marlena &
Alexandra Maria ..29 saptamani
album
mysweetest spune:
Fetelor ati simtit cutremurul de sambata dupa amiaza? Eu m-am speriat f tare si mi-a fost teama sa nu fie si mai puternic.
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 29 a
album
Carmi spune:
Eu, din fericire, sunt departe. Insa m-am speriat
pt. mama, ca era singura. Bine ca nu a fost nimic
grav pentru nimeni.
Pupici
Eliuta spune:
Buna-dimineata, burtici! Dormiti cu toatele? Hmmm, ce bine de voi! Eu ma chinui sa-mi tin ochii deschisi la birou si am o durere de cap... M-am racit si eu tocmai acum in plina vara!
. M-am ghiftuit cu ceai cu miere aseara si am luat si vitamina C cu propolis si acuma ma zgandare gandacelu' la creier ca daca nu e indicata pe sarcina? Voi cele care ati fost racite ati luat vit.C??
O saptamana plina va doresc si bebei voiosi!
27sapt.
Carmi spune:
ŽNeatza la burtoase !
Uf...si azi vor fi 30 de grade aici.
Voi cum suportati caldura? Eu, greu.
Eliuta, o vitamina C acolo..nu cred ca are nimic.
Asa si sucul de portocale (bun rau !) ar fi interzis, nu?
O saptamana buna tuturor !
Carmi 22+ si bebe Fabiano
karmenutza spune:
Eliuta, vitamina C este permisa in sarcina, este chiar indicata pentru ca intareste sistemul imunitar. Eu aproape mereu luam vitamina C iarna, tocmai pentru a nu raci. Si nu am racit. Asa ca stai linistita. Toate fetele pe aici au luat, naturala (lamaie) sau artificiala.
Eu ma pregatesc acum sa plec la ecografie, ma duc sa o fac pe cea de 22 de saptamani, tot la Iosup. Abia astept sa vad ce mai face bebina mea. Poate va mai scriu cand ma intorc, inainte de a pleca la epilat si la servici...sa va zic si voua ce mai e nou la eco. (Sper sa nu-i fi creascut putica intre timp).
Ioana75 spune:
Neata fetelor
!
mariana, foarte frumos numele, l-am trecut pe listuta
.
Marlena, si eu am simtit cutremurul tare, la mine se clatinau cartile in biblioteca
.
Ioana
Flavia_Hurducas spune:
Buna dimineata si o saptamana frumoasa!

Sambata m-am apucat de curatenie prin casa si dupa cateva ore m-au luat niste intepaturi fantastice in jurul buricului, ba in stanga, ba in dreapta. Duminica am patit la fel, cand am inceput iar sa ma obosesc prea mult. Cu alte cuvinte, cred ca bebe m-a atentionat ca ar fi cazul sa o las mai moale.
Flavia 25+
Ioana75 spune:
Fetelor, ieri m-am intilnit cu niste prieteni, si eram la masa 2 viitoare mamici (una de iulie, una de august) si 2 mamici de aproape 2 ani. Bineinteles ca s-a vorbit aproape numai despre copii ... si drept urmare eu am visat aseara ca am nascut azi
. Si bb era mic-mic, avea 2,250kg (observati da ce fel de detalii am retinut
?) si nu stiau daca va fi bine sau nu ... Eu sper sa nu mai visez de-astea, ca nu ajuta la ridicarea moralului
.
De aseara am retinut discutia despre pampersi: la inceput 10 pe zi, apoi ajung la 8 pe zi, iar acum ei la 1 an si 10 luni sint la 5 pe zi. Cik ajungi sa platesti pampersii la fel de natural cum platesti intretinerea
. Nici nu te mai gindesti cit de multi bani se duc pe astea.
Ioana
Mary_25 spune:
Neata, burtici!
Problema mare cu kg: pana acum am pus aprox. 10 kg. Si greul abia de acum incepe!
Marlena: La noi la Timisoara nu s-a simtit deloc! Noroc ca au anuntat la stiri, ca altfel nici nu stiam de el!
Eliuta: Insanatosire grabnica!
Codruta: Si eu sunt extrem de sensibila in perioada asta. Plang din orice. I-am exasperat pe cei din jur. Nimeni nu-mi spune nimic, de teama sa nu ma apuce plansu'. Si inainte plangeam din orice, dar acum chiar sar calu'!
Mariana: Frumos nume!
Si Timisoara e plina de gravidute! Anul asta se poarta!
Flavia: Vorba ta "Las-o mai moale!".
,
Mary 27+