Mamici de septembrie - octombrie 2005 (40)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza gravidutze!
Mi-e un somn de nu va vad...si ma mananca burta...nu prea am dormit azi-noapte iar dimineatza imi venea s-arunc ceasu' pe geam!
Flavia, si eu la fel patesc cu curatenia, de vreo 2-3 saptamani daca fac un efort mai mare -eu stiu, sa dau cu aspiratorul sau sa spal cu mopul- mi se intareste burta instant!!! E clar ca nu mai pot face ce faceam! Asta e, sa faca altcineva!

Mihaela 25++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna dimineata,

dupa 2 zile de stat la mama am 2 kilograme in plus si sint foarte suparata... am luat aproape 5 kile intr-o luna, cred ca o sa imi iau un perdaf miercuri de la doctorita.
In rest sintem bine , un pic cam agitati si de azi intru la cura de slabire.

Jadi
24 fixamente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Salut fetelor

Eu nu stiu ce ma dar sunt foarte sensibila, plang din orice....in weekend zici ca nu ma fost normala. Dar a trecut. M-am suparat, m-am ris, m-am enervat si tot asa......acum cica sunt in echilibru.
Cred ca e de la hormoni.
Bebele a miscat ieri de numa...acum simt miscarile lui si mai sus de buric.
Voi cum le simtiti? Zilnic?

Vero
22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

'neatza
Sa aveti o saptamana relaxata si frumoasa!
Ioana ..m-am gandit ..joi dimineata ma duc la medicul de familie si ma cantaresc...vad ca vin si alte gravidute puternic din urma cu kg , plus ca si Codruta vrea sa concureze cu noi la locul 2.
Interesant de stiut cu pampersii...
Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 30 a
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Buna dimineata fetelor!

Eu tocmai m-am intors de la ecografie!!! Desi am zis ca nu vreau sa aflu ce este, nu am putut rezista. O SA AM O FETITA!!!!desi eu eram aproape convinsa ca o sa fie un baietel.
Ioana, te rog trece-ma si pe mina cu caruciorul roz si o Irina...
Este sanatoasa, are toate lucrurile acolo unde trebuie sa fie si are ditamai nasul si buzele...Seamana cu mine, vorba lui ta-su.

Karmenuza, si eu tot la Iosup am fost azi dimineata, la ora 9. Mi-a placut de el...chiar daca nu a fost f vorbaret, insa a spus tot ce trebuia sa spuna.

Nici nu pot sa va spun ce fericita sunt...Parca plutesc...Numai daca n-ar trebui sa muncesc azi...

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Si eu am 10 kg in plus in cea de-a 26-a saptamana! Mie mi se pare foarte mult, desi lumea zice ca nu se vede ca m-as fi ingrasat decta putin. Atunci unde sunt tate aceste kg? Ca doar nu la bebe!

Voua v-au aparut vergeturi? Eu sunt tare mandra ca nu am nici una, este drept ca ma dau cu unt de cacao inca din luna a III-a, cand nici nu prea aveam burta. Si nici nu ma mananca. Nici varice, nici edeme. Pana acum eram terorizata de toate aceste probleme, dar cred ca nu sunt general valabile. Sau cine stie...poate mai tarziu. Eu sper sa nu!

Flavia 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Felicitari Sofia pentru !
Nici eu nu am inca vergeturi dar nu e timpul pierdut ...am inteles ca apar mai ales in ultimele luni...sper sa nu insa.
Nici la mine nu se vad kg prea bine ..oricum a crescut si volumul de lichide al corpului si nu e neaparat tot numai grasime sau bb.

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 30 a
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Felicitari Sofia pentru bebe-ea Irina si sa fie sanatoasa , desteapta si frumoasa!

Jadi
24 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Felicitari Sofia pentru fetita! sa fie sanatoasa si desteapta!

Flavia 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

sofia, felicitari; cum mi s-a spus si mie spre consolare: fetitele sunt mai cuminti si se ataseaza mai mult decat baietii

fetele, eu am fost la soacra-mea in weekend si m-a rasfatat ca intotdeauna; numai bunataturi plus una bucata tarta fructe caise si una bucata tarta fructe cirese si suc de soc dupa care sunt moarta

cand am ajuns acasa aveam 2 kg in plus, da cu un regim judicios sper sa se elmine hihihi; respectiv cu sarmalele pe care am fost cadorisita
jadi, vezi ca te ajung din urma la ritmul de adaugare de kg :)

bebeul meu se muta cand in dreapta cand in stanga si imi trage la picioare de parca nu ma mai suporta deloc; azi noapte am dormit numai pe dreapta si in semn de protest de dimineata era cu capul in stanga, batand toba in dreapta

Ramona 27+

Mergi la inceput