Mamici de septembrie - octombrie 2005 (40)
Raspunsuri - Pagina 8
RalucaN spune:
A, am uitat, Mary, eu imi amintesc ca preturile alea sunt in lire sterline, nu in euro (adica si mai scumpe) . Am sa ma uit acasa. Dar oricum, nu cred caputem comanda in Romanica.
Raluca,
23 saptamani si
din burtik
poze
moki spune:

Fetelor,ma scuzati,am ramas in urma cu detalii despre natura jobului...De profesie sunt economista, momentan lucrez ca si cash controller pe PRO CINEMA,dar mai fac si marketing si pr..,iar pe viitor s-ar putea mai in gluma mai in serios sa ma gandesc la o afacere cu cele mai trasnite modele de hainute pentru
...Asa nu se mai poate!!!..
Pupici si un we.asa cum va doriti!
Moki
25+
mary ilie spune:
Buna idee Raluca, o sa ma uit dupa materiale, ca eu am o prietena a carei mama face croitorie.Mie nu-mi trecea prin cap.... imi place mult rochita aia roz pal, ultima din catalog.( ai dreptate, sunt lire
)
Eu tocmai am dat gata un kg de cirese si chiar ma gandeam, ce norocoase suntem, putem sa ne rasfatam cu toate bunatatile, fructe si legume, daca eram gravide iarna ce ne-am fi facut?
OFFF, eu trebuie sa gatesc azi, dar cu caldura asta nu-mi vine sa ma apropii de aragaz.Eu as trece pe pizza, dar sotul meu vrea ciorbita!!!
diana_n spune:
Buna fetelor,
Si eu am pregatire tehnica, am lucrat in tara 7 ani la o companie de telecomunicatii, acum stau pe tusa si ma uit cu dor si drag la pilonii GSM de pe aici, ca nu am drept de munca ![]()
Spunea una din fete ca isi doreste ca bebe sa semene cu sotul, subscriu !!! Arat a romanca din capatul culoarului, sotul desi roman are alt "aer", e saten deschis si el trece drept localnic, pe cand mie mi se vorbeste mai rar, ca de, nu par de-a locului. Plus ca am un sot frumusel ![]()
In rest toate bune, bebe misca toata ziua si deja stiu ce nu-i place: loveste centura de siguranta constant,incerc sa nu-l bag in seama dar nu se lasa cu una-doua, asa ca trebuie sa tin centura cu mana ca sa nu-l apese.
Diana
25sapt+
jadi spune:
Ce de treaba ati avut dragelor...
Am ajuns acasa la mama dupa 12.30 noaptea, am stat de vorba si am adormit instantaneu.
Aici e o caldura insuportabila, am fost mi-am facut unghiutele si am plimbat masina cea noua a mamei pina la Galati si inapoi.
Marlena, magazinul ala universal tare inapoiat mi se pare dar ce sa mai zic de asta din Braila... la ultimul etaj era o salopeta roz de gravida dar nu m-a incintat...
Nu am putut dormi la prinz deloc si am mincat cu retinere, mai putin praji din care am ras ceva mai mult...
Alea alea,
Jadi
23++
sofia_misicu spune:
Hainele alea de pe Formes sun SUPERBE. Numai ca odata ce le vezi iti pare rau ca stai in ROmania. La noi nu se gasesc decat pe la magazine de Mall haine din astea si nu pt gravide, sau pt salariul meu.
Ma rog...
Haine acceptabile si ca pret si ca aspect gasiti la magazinele rocco: unul pe cal. vicotriei in capatul dinspre piata victoriei, unul pe dorobanti vis a vis de fostul sediu mare Orange si unul intre universitate si unirii, unde intorc tramvaiele, la biserica (poti sa ma tai ca nu mai stiu cum se cheama piata).
In rest eu imi cumpar haine de la second hand: sunt maniaca. Imi plac ca sunt modele unice, traznite, materiale de super calitate si nu imi e ciuda ca am dat multi bani si dupa nu o sa imi mai vina.
In orice caz, colegii ma lauda numai cand ma imbrac cu haine second. Daca vreiti adrese de asemenea magazine, va dau pe cele mai reusite din tot Bucurestiul.
WEEKEND PLACUT!!
Ah, luni ma duc sa privesc in ochi "bestia" care ma inghionteste... Poate aflu si ce pronume poarta in fata.
Sofia 20+
oana0204 spune:
Buna fetelor, am si eu cateva minute pauza, suntem in plina mutare. Ce este in noul apartament iti vine sa te dai cu capul de pereti.Iar eu sunt mparta de oboseala, am muncit ieri de la 10 pana la 8 seara.
Vin si eu sa echilibrez un pic balanta, sunt absolventa de Teologie-Limbi straine, in tara am fost 6 ani profesoara de Religie, acum stau pe tusa in asteptarea bebelusului meu. Oricum am un feeeling ca o sa ma reprofilez, nu cred ca este cineva aici interesat pentru a preda in scoala Religie, cu atat mai mult Ortodoxa (poate educatoare). Oricum am terminat liceu de informatica asa ca ma descurc si la chestii de secretariat destul de bine (programarea s-a cam dus,am uitat tot ce am stiut, sau sunt numai sedimentate acolo bine?).
Poate mai am ceva timp mai incolo, acum urla Cd-urile dupa mine sa le asez in rafturi 
Oana D - saptamana 28
Foto
mysweetest spune:
Jadi nu stiu la ce magazin universal te referi
..sunt mai multe prin Galati ..oricum eu mi-am facut ceva la o croitoreasa iar unele mi le-am gasit prin oras si nu mai am nevoie pana in septembrie d ealte haine ..sper.
Weekend placut va doresc!
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 29 a
album
nicole74 spune:
Ioana, in legatura cu sumarul de urina, doctora voia sa vada daca am proteine. Daca ar fi fost asa, exista risc de preenclapsie. Din fericire nu am proteine. Si nici infectie urinara nu am.
Week-end placut!
Pupici
Nicole 29 saptamani