Mamici de septembrie - octombrie 2005 (40)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

JADI SI IOANA nu va faceti probleme cu dialup-ul ca merge binishhor, eu in concediu intram seara de acasa sa va citesc macar si nici scump nu mi se pare: in jur de 8000lei/ora daca aveti cont xnet sau cartela de net si cam 15000 ora daca intrati pe romtlecom asta seara de la 8 pana dimineata, in timpul zilei nu stiu .....

MARLENA cand ne intalnim mai intr-o zi sa mergem la un tort de nuci la corso?????? si sa-ti arat ce hainutze de burtici am gasit eu , apropo la magazinul la care te-am trimis am fost si eu de curand si intr-adevar nu mai avea nik interesant.

Mary si eu am probleme cu picioarele umflate .... mi s-a recomandat cu caldura ceaiul de matase de porumb cica e cam naspa la gust da eficient ..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Mersic FLavia si Karmenutza!!! Imi dau seama ca nu sunt totusi in pericol dar stiti cum e... suflam si-n iaurt; si eu stiam ca boala o data facuta n-o mai faci; exista cazuri care-o fac si a doua oara (sotia unui coleg de-al meu) dar sunt rarissime, unul la cine stie cate cazuri; oricum imi verific prietena in fiecare zi...
am mai citit cate ceva pe diverse site-uri si cel mai rau e s-o faci in primele 3 luni de sarcina sau ultimele 5 zile. Dar nu e de dorit nicicand!
Flavia, asa e cu zilele, intre noi e o diferenta de o zi , am zis ca suntem deodata ca sa ma dau si eu mai mare!!! Multumim pentru pontul cu Carrefour, in week-end ma duc si eu!!!

Mihaela 25+

Mergi la inceput

si eu sunt azi imbracata cu pantaloni cu elastic si snur, luati in concediu! Sa ma laud si eu!!! Si mai vreau rochita si sandale noi!

Mihaela 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Miflore chiar si in cazul in care faci a doua oara varsaul de vant (sau alte boli ale copilariei), nu mai este nici un periocol, pentru ca tu ai deja imunitate. Deci si acele cazuri foarte rare nu sunt nefericite.

Flavia 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Mi-am cumparat o bluzita de voal si colorata. Mi-am lasat pantalonii sa imi schimbe burtica la ei.....ca deja mi putin mica.
Ne-am luat carucior! Nu pentru el am mers prin oras, dar l-am vazut si l-am luat. Incet, incet adunam lucrusoare.
Cantar de bebe am vrut sa cumparam, dar ajunge la niste preturi: 2.500.000 lei - mult, mult.....
Pana la urma imprumut cantarul de bucatarie de la mama ....... ala in care m-a cantarit si pe mine cu multi ani inainte.

Codruta & 29 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

eu deja m-am dat la rochita de gravida si ma simt super lejer in ea . Tocmai am primit prin posta catalogul de la Formes cu haine de gravidute. Au fost foarte rapizi, n-a durat nici o saptamana.Si nici nu mi se par asa de scumpe, cel mai scump articol e o rochita de ocazie care e 120 euro.Eu v-am scris si voua adresa, dar nu stiu daca s-a uitat cineva, este www.formes.fr

Mergi la inceput

Mersic Flavia ca ma linistesti!!! Dar eu tot nu inteleg; cum sa fac a doua oara daca am imunitate? Cred ca m-a batut soarele in cap si nu mai inteleg nimik...

Mihaela 25+

Mergi la inceput

Fetelor, vine week-end-ul!!!

Mihaela 25+

Mergi la inceput

Week-end placut tuturor!!!

Mihaela 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Buna graselor!
Am intrat numa sa va salut si sa va urez week-end placut!
Mary, si eu am catalogul de la Formes. Sunt intradevar lucruri frumoase, dar mie mi se par cam scumpe. Eu as vrea sa merg la un croitor sa-mi faca o rochita doua ca cele de acolo, dar nu cunosc nici un croitor bun.

Raluca, 23 saptamani si din burtik
poze

Mergi la inceput